Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
lajoslajos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: lajoslajos »

az én fw verzióm hibáiról találtam egy kis összegzést

http://discussions.europe.nokia.com/dis ... d.id=45793

itt valóban írják, hogy a dátum ide-oda ugrál...

már csak arra keresem a választ, hogy hogyan tudok fw-t frissíteni, illetve a hackelt programok a telón (pl Garmin) elindulnak-e majd újra, vagy széthullik-e (széthullhat?) a rendszer?
feherb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Been thanked: 1 time

Tok

Hozzászólás Szerző: feherb »

Sziasztok!

Egy nagyon primitív kérdésem lenne az előzőekhez képest. Tudtok valami normális tokot ehhez a telefonhoz. Fekvő, ővre rakható bőr tokra gondolnék. Amiket az elmúlt fél évben próbáltam vagy szorultak, vagy lötyögtek, vagy pontosak voltak, de nagyon gagyik egy ilyet megvettem: http://www.gigatel.hu/modules.php?name= ... cikk=10587. Ez a "BŐR" tok 3 hónap után papír darabokból és műbőr cafatokból áll. Attól félek, hogy úgy jár mint az előző. (Villamos után futás közben kiesett, és 3-at pattant a beton talpfákon. A villamos nem ment át rajta, de ez nem sokat változtatott az eredményen.)
abdulka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC HD2 1.48

Hozzászólás Szerző: abdulka »

lajoslajos írta:sziasztok,

nálam pedig még mindig jelentkezik a "két napot előre ugrok" probléma... pedig már a "Network operator time : auto-update" módra van állítva, tehát elvileg az operátornak kéne frissítenie, de mégsem frissül. és véletlenszerű időközönként, két napot mindig előre ugrik a készülék. 200.21.118-as szoftver van rajta...

tényleg senki másnál nem jelentkezett ez a hiba?
A heten nekem is jelentkezett mar ketszer a problema, ujabb szoftverrel is :(
Nokia E71 APAC fw.: 400.21.013, HTC HD2 1.48, Ultimate Ears custom UE18pro (at work), AKG K370 (on the way and at home)
lajoslajos
Újonc
Újonc

sziasztok,

azt meg tudnátok mondani, hogy van-e lehetőség ebben a készülékben a billentyűzet megvilágítására?

tegnap utaztam buszon, este, sötétben, és a kijelző hiába világít, ha a billentyűzetet meg nem látom... nagyon hasznos lenne, ha lenne a billentyűzetnek valami háttérvilágítása...

kerestem a beállításoknál, de nem nagyon találtam ilyet...
lajoslajos
Újonc
Újonc

abdulka írta:

nálam pedig még mindig jelentkezik a "két napot előre ugrok" probléma... pedig már a "Network operator time : auto-update" módra van állítva, tehát elvileg az operátornak kéne frissítenie, de mégsem frissül. és véletlenszerű időközönként, két napot mindig előre ugrik a készülék. 200.21.118-as szoftver van rajta...

tényleg senki másnál nem jelentkezett ez a hiba?
A heten nekem is jelentkezett mar ketszer a problema, ujabb szoftverrel is :(
hát igen, sajnos ez elég nagy hiba... már gondolkodtam rajta, hogy kéne valahogy egy symbianos (vagy javas) szoftvert írni, ami egyszerűen annyit csinál, hogy óránként frissíti az időt a hálózati idővel... vagy valami ilyesmit :)
abdulka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC HD2 1.48

Hozzászólás Szerző: abdulka »

azt meg tudnátok mondani, hogy van-e lehetőség ebben a készülékben a billentyűzet megvilágítására?

tegnap utaztam buszon, este, sötétben, és a kijelző hiába világít, ha a billentyűzetet meg nem látom... nagyon hasznos lenne, ha lenne a billentyűzetnek valami háttérvilágítása...

Szia,

most nezem, nekem vilagit a billentyuzet... a Light Sensor erzekenysege (fenyero) nekem kozepesre van allitva..
Nokia E71 APAC fw.: 400.21.013, HTC HD2 1.48, Ultimate Ears custom UE18pro (at work), AKG K370 (on the way and at home)
B0SS
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: B0SS »

abdulka írta:

Szia,

most nezem, nekem vilagit a billentyuzet... a Light Sensor erzekenysege (fenyero) nekem kozepesre van allitva..

Lehet a fényérzékelő hibás vagy vmi progival állítottad el.
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

A Root signer nem fog működni Neked, mert az csak akkor működik ha feltetted a HellOx-t, mert az feltelepíti a Leftup cert.
A lényeg, hogy Neked az OPDA-s cer és key fájlokra van szükséged. Ha ezek megvannak akkor a signsis progit ajánlom. Magyar és teljesen egyértelmű --> Katt
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

Nahszóval:
A HelloOx-t csak akkor tudod feltenni, ha előtte szignózod az opdas cer és key fájllal. Ha ez megvan akkor már hozzáférsz a rendszermappákhoz és magától feltelepül a rompatcher nevű program is. Így még nem tudsz szignózatlan fájlokat feltenni. Ehhez fel kell tenni az installserver.exe amit most perpillanat nem tudom, hogy van-e a Te szoftveredhez. Talán majd valamelyik tulaj megmondja.
A másik lehetőség, hogy minden programot szingózol ami azt megköveteli és akkor nem kell egyáltalán foglalkoznod a HelloOx-al
Remélem érthető volt.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Én úgy tudom csak néhány FP2-s telefonokhoz nincs installsrever.exe fájl.
Ínét le tudod tölteni a fájlt neked az FP1-s kell.
De ha tévednék akkor bocs.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”