Nokia E71
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
az én fw verzióm hibáiról találtam egy kis összegzést
http://discussions.europe.nokia.com/dis ... d.id=45793
itt valóban írják, hogy a dátum ide-oda ugrál...
már csak arra keresem a választ, hogy hogyan tudok fw-t frissíteni, illetve a hackelt programok a telón (pl Garmin) elindulnak-e majd újra, vagy széthullik-e (széthullhat?) a rendszer?
http://discussions.europe.nokia.com/dis ... d.id=45793
itt valóban írják, hogy a dátum ide-oda ugrál...
már csak arra keresem a választ, hogy hogyan tudok fw-t frissíteni, illetve a hackelt programok a telón (pl Garmin) elindulnak-e majd újra, vagy széthullik-e (széthullhat?) a rendszer?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
- Been thanked: 1 time
Tok
Sziasztok!
Egy nagyon primitív kérdésem lenne az előzőekhez képest. Tudtok valami normális tokot ehhez a telefonhoz. Fekvő, ővre rakható bőr tokra gondolnék. Amiket az elmúlt fél évben próbáltam vagy szorultak, vagy lötyögtek, vagy pontosak voltak, de nagyon gagyik egy ilyet megvettem: http://www.gigatel.hu/modules.php?name= ... cikk=10587. Ez a "BŐR" tok 3 hónap után papír darabokból és műbőr cafatokból áll. Attól félek, hogy úgy jár mint az előző. (Villamos után futás közben kiesett, és 3-at pattant a beton talpfákon. A villamos nem ment át rajta, de ez nem sokat változtatott az eredményen.)
Egy nagyon primitív kérdésem lenne az előzőekhez képest. Tudtok valami normális tokot ehhez a telefonhoz. Fekvő, ővre rakható bőr tokra gondolnék. Amiket az elmúlt fél évben próbáltam vagy szorultak, vagy lötyögtek, vagy pontosak voltak, de nagyon gagyik egy ilyet megvettem: http://www.gigatel.hu/modules.php?name= ... cikk=10587. Ez a "BŐR" tok 3 hónap után papír darabokból és műbőr cafatokból áll. Attól félek, hogy úgy jár mint az előző. (Villamos után futás közben kiesett, és 3-at pattant a beton talpfákon. A villamos nem ment át rajta, de ez nem sokat változtatott az eredményen.)
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC HD2 1.48
A heten nekem is jelentkezett mar ketszer a problema, ujabb szoftverrel islajoslajos írta:sziasztok,
nálam pedig még mindig jelentkezik a "két napot előre ugrok" probléma... pedig már a "Network operator time : auto-update" módra van állítva, tehát elvileg az operátornak kéne frissítenie, de mégsem frissül. és véletlenszerű időközönként, két napot mindig előre ugrik a készülék. 200.21.118-as szoftver van rajta...
tényleg senki másnál nem jelentkezett ez a hiba?

Nokia E71 APAC fw.: 400.21.013, HTC HD2 1.48, Ultimate Ears custom UE18pro (at work), AKG K370 (on the way and at home)
-
- Újonc
sziasztok,
azt meg tudnátok mondani, hogy van-e lehetőség ebben a készülékben a billentyűzet megvilágítására?
tegnap utaztam buszon, este, sötétben, és a kijelző hiába világít, ha a billentyűzetet meg nem látom... nagyon hasznos lenne, ha lenne a billentyűzetnek valami háttérvilágítása...
kerestem a beállításoknál, de nem nagyon találtam ilyet...
azt meg tudnátok mondani, hogy van-e lehetőség ebben a készülékben a billentyűzet megvilágítására?
tegnap utaztam buszon, este, sötétben, és a kijelző hiába világít, ha a billentyűzetet meg nem látom... nagyon hasznos lenne, ha lenne a billentyűzetnek valami háttérvilágítása...
-
- Újonc
hát igen, sajnos ez elég nagy hiba... már gondolkodtam rajta, hogy kéne valahogy egy symbianos (vagy javas) szoftvert írni, ami egyszerűen annyit csinál, hogy óránként frissíti az időt a hálózati idővel... vagy valami ilyesmitabdulka írta:A heten nekem is jelentkezett mar ketszer a problema, ujabb szoftverrel islajoslajos írta:sziasztok,
nálam pedig még mindig jelentkezik a "két napot előre ugrok" probléma... pedig már a "Network operator time : auto-update" módra van állítva, tehát elvileg az operátornak kéne frissítenie, de mégsem frissül. és véletlenszerű időközönként, két napot mindig előre ugrik a készülék. 200.21.118-as szoftver van rajta...
tényleg senki másnál nem jelentkezett ez a hiba?

-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC HD2 1.48
Szia,lajoslajos írta:sziasztok,
most nezem, nekem vilagit a billentyuzet... a Light Sensor erzekenysege (fenyero) nekem kozepesre van allitva..
Nokia E71 APAC fw.: 400.21.013, HTC HD2 1.48, Ultimate Ears custom UE18pro (at work), AKG K370 (on the way and at home)
- B0SS
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
abdulka írta:Szia,lajoslajos írta:sziasztok,
most nezem, nekem vilagit a billentyuzet... a Light Sensor erzekenysege (fenyero) nekem kozepesre van allitva..
Lehet a fényérzékelő hibás vagy vmi progival állítottad el.
- Csubakka456
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia E7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
A Root signer nem fog működni Neked, mert az csak akkor működik ha feltetted a HellOx-t, mert az feltelepíti a Leftup cert.
A lényeg, hogy Neked az OPDA-s cer és key fájlokra van szükséged. Ha ezek megvannak akkor a signsis progit ajánlom. Magyar és teljesen egyértelmű --> Katt
A lényeg, hogy Neked az OPDA-s cer és key fájlokra van szükséged. Ha ezek megvannak akkor a signsis progit ajánlom. Magyar és teljesen egyértelmű --> Katt
- Csubakka456
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia E7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Nahszóval:
A HelloOx-t csak akkor tudod feltenni, ha előtte szignózod az opdas cer és key fájllal. Ha ez megvan akkor már hozzáférsz a rendszermappákhoz és magától feltelepül a rompatcher nevű program is. Így még nem tudsz szignózatlan fájlokat feltenni. Ehhez fel kell tenni az installserver.exe amit most perpillanat nem tudom, hogy van-e a Te szoftveredhez. Talán majd valamelyik tulaj megmondja.
A másik lehetőség, hogy minden programot szingózol ami azt megköveteli és akkor nem kell egyáltalán foglalkoznod a HelloOx-al
Remélem érthető volt.
A HelloOx-t csak akkor tudod feltenni, ha előtte szignózod az opdas cer és key fájllal. Ha ez megvan akkor már hozzáférsz a rendszermappákhoz és magától feltelepül a rompatcher nevű program is. Így még nem tudsz szignózatlan fájlokat feltenni. Ehhez fel kell tenni az installserver.exe amit most perpillanat nem tudom, hogy van-e a Te szoftveredhez. Talán majd valamelyik tulaj megmondja.
A másik lehetőség, hogy minden programot szingózol ami azt megköveteli és akkor nem kell egyáltalán foglalkoznod a HelloOx-al
Remélem érthető volt.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én úgy tudom csak néhány FP2-s telefonokhoz nincs installsrever.exe fájl.
Ínét le tudod tölteni a fájlt neked az FP1-s kell.
De ha tévednék akkor bocs.
Ínét le tudod tölteni a fájlt neked az FP1-s kell.
De ha tévednék akkor bocs.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.