Tulajdonképpen rájöttem, hogy miért nem műkszenek a effect packok! Sokáig vesződtem és probléma manifest.mf file okozta! Mikor letöltöttem ThemeEffectsBasePackageBelle_www.smartphonepro.hu ezen fájlokat beraktam E:effect/ mappába témahatásokat nem csinált semmit akkor vettem észre manifest.mf fájlban van egy útvonal megadás, de nem egyezik az enyémmel és notpad++-szal átírtam! Onnantól működött.
Sziasztok. Feltettem a 4.1 es Golan7 féle Bellét sztem elég jó lett, csak nincs benne a téma ami az előző verzióba benne volt. Nincs meg véletlenül valakinek ? Azt hiszem a neve Carbon volt de nem vagyok biztos benne.
Szerk: Nem találom a Nokia áruházat ,honnan tudnám letölteni? Vagy esetleg lesz egy javított rofs2 ?
morpheuss12 írta:Sziasztok. Feltettem a 4.1 es Golan7 féle Bellét sztem elég jó lett, csak nincs benne a téma ami az előző verzióba benne volt. Nincs meg véletlenül valakinek ? Azt hiszem a neve Carbon volt de nem vagyok biztos benne.
Szerk: Nem találom a Nokia áruházat ,honnan tudnám letölteni? Vagy esetleg lesz egy javított rofs2 ?
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom Megosztásom Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
morpheuss12 írta:Sziasztok. Feltettem a 4.1 es Golan7 féle Bellét sztem elég jó lett, csak nincs benne a téma ami az előző verzióba benne volt. Nincs meg véletlenül valakinek ? Azt hiszem a neve Carbon volt de nem vagyok biztos benne.
bazy írta:Nem tudjátok véletlen, hogy újabb KICSI óra widgeteket hol lehet találni, sis-ben, vagy bemásolósban? Mert amiket sikerült találni órákat, azok mind csak nagyok Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Ha ezt bemásolod a resource\apps mappába akkor, ha jól emlékszem a kicsi és a nagy óra is megváltozik! (fehér kör alakú átlátszó óra lesz!):http://www.mediafire.com/?jd7a0cpj2d0twic
Na, csak sikertült! Kiderült, hogy nem is olyan nagy ördöngösség! A NociaCooker-rel megnyitottam a core fájlt, majd a resource/apps mappában az ottani analogclock.mif-et lecseréltem erre, majd az uda fájl nélkül szoftware update, és kész is, csak pár beállítás állítódott vissza, és már az új kis óra virít a kijelzőn!
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8,SGS3 Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! MEGOSZTÁSOM
Felraktam a Golan7 féle CFW-t. Köszi!!Tetszik!! De lenne egy kérdésem. A képernyővédőt be lehet állítani hogy ne forduljon el?
Most nézem, az üzemmódok nem jelennek meg a képrnyőn. Gondolok a néma üzemmódra,eddig egy ikon jelezte hogy abban van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denon 2012-03-05 hétf. 20:09:23-kor.