Nálam ott is itt is jól működik főképernyőről indítva.zajcsinalo írta:Azt próbáltam, az Annán is csak úgy működött de a Bellén már nem megy sajnos.
Nokia C7-00
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Re: Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nekem a belle weather widgetje nem akar frissülni, csak telefon ki- bekapcsolás után...
Van már rá vmi megoldás?
Van már rá vmi megoldás?
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
zajcsinalo írta:Szervusztok!
Mióta frissítettem a C7-et Annáról Bellére, azóta nem működik az oldalán található csúszka-gomb 3 másodpercig lehúzva tartott lámpa bekapcsoló funkciója.
Valaki tud valamit erről a témáról?
Valami egyedi problémáról lehet szó, mert 700-ason működik a lezáró gombos 3 mp-s verzió. Nincs véletlenül fenn valami elemlámpás program, ami bekavarhat? Végső esetben meg kéne próbálnod egy hard resetet.
- These users thanked the author Pacee for the post:
- zajcsinalo (2012-03-03 szomb. 13:38:24)
- Rating: 2.63%
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
És ezen mi a különös egy S60 3rd telón ???envagyok írta:Nekem a belle weather widgetje nem akar frissülni, csak telefon ki- bekapcsolás után...
Van már rá vmi megoldás?
legfeljebb az hogy felment rá..
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Gondolom mivel ide írt, így C7-e van.Doky586 írta:És ezen mi a különös egy S60 3rd telón ???envagyok írta:Nekem a belle weather widgetje nem akar frissülni, csak telefon ki- bekapcsolás után...
Van már rá vmi megoldás?
legfeljebb az hogy felment rá..

Egyébként barátnőm kiszivárgott belle-én se frissül, így inkább beállítottam neki az SPB-t. Egyébként betalabs-on van újabb weather widget, próbáld ki azt

-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
Szervusz!Pacee írta:zajcsinalo írta:Szervusztok!
Mióta frissítettem a C7-et Annáról Bellére, azóta nem működik az oldalán található csúszka-gomb 3 másodpercig lehúzva tartott lámpa bekapcsoló funkciója.
Valaki tud valamit erről a témáról?
Valami egyedi problémáról lehet szó, mert 700-ason működik a lezáró gombos 3 mp-s verzió. Nincs véletlenül fenn valami elemlámpás program, ami bekavarhat? Végső esetben meg kéne próbálnod egy hard resetet.
Nincs rajta semmilyen elemlámpás program.Majd akkor keresek egyet és azt feltelepítem.
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Ezt a Bluetooth-os problémát senki nem tapasztalta?
Nálam megy a lámpa, mindig is ment (Anna, leaked Belle, official Belle).
A Betalabs-os időjárás widget végre úgy működik ahogy kell, szépen frissít, ha van wifi arról, ha nincs mobilnetről, utána szépen bontja a kapcsolatot.
Azt viszont még mindig nem értem, hogy az áruházba belépve ha talál olyan letöltött programot, aminek van frissítése, akkor kiírja, hogy van frissítés, de utána nem tölti le és telepíti.
Kaptam viszont a térképek alkalmazáshoz új hangfájlokat és egy naptárhoz való Agenda alkalmazást, amit viszont telepítés után nem találok.
Nálam megy a lámpa, mindig is ment (Anna, leaked Belle, official Belle).
A Betalabs-os időjárás widget végre úgy működik ahogy kell, szépen frissít, ha van wifi arról, ha nincs mobilnetről, utána szépen bontja a kapcsolatot.
Azt viszont még mindig nem értem, hogy az áruházba belépve ha talál olyan letöltött programot, aminek van frissítése, akkor kiírja, hogy van frissítés, de utána nem tölti le és telepíti.
Kaptam viszont a térképek alkalmazáshoz új hangfájlokat és egy naptárhoz való Agenda alkalmazást, amit viszont telepítés után nem találok.
-
- Újonc
Damir írta:Gondolom mivel ide írt, így C7-e van.Doky586 írta:És ezen mi a különös egy S60 3rd telón ???envagyok írta:Nekem a belle weather widgetje nem akar frissülni, csak telefon ki- bekapcsolás után...
Van már rá vmi megoldás?
legfeljebb az hogy felment rá..![]()
Egyébként barátnőm kiszivárgott belle-én se frissül, így inkább beállítottam neki az SPB-t. Egyébként betalabs-on van újabb weather widget, próbáld ki azt
Vazz.. átállítottam a fórumban a telóm típusát :-)
amúgy ezt találtam a betaéabs-on:
Known issues/additional information
Weather widget may stop updating after some time in Symbian Belle devices. If new widget is added to homescreen after this, it will only show a spinning circle. Rebooting device is needed to make weather widget work again.
-
- Újonc
Wi-Fi widget :-)
Nem tudom alapból van-e benne, v. widget pack, de nekem a widgeteknél ott a wi-fi
De egyszerűbb lehúzni a status ablakot, és ott rögtön lehet mindent állítani :-)

Ezt a Galéria widgetet nem lehet még megszerezni vhol?
Nagyon tuti
Nem tudom alapból van-e benne, v. widget pack, de nekem a widgeteknél ott a wi-fi
De egyszerűbb lehúzni a status ablakot, és ott rögtön lehet mindent állítani :-)

Ezt a Galéria widgetet nem lehet még megszerezni vhol?
Nagyon tuti