Én a teszteket nem is igazán olvasom el,mert eddig csak elfogult teszteket néztem,mert ahol kihozzák,hogy a samsung galaxy s kamerája jobb mint az n8-é az nekem nem teszt.Ezen felül majd akkor olvasok mobiltelefonról szóló tesztet,ha lesz benne olyan is,hogy -92dB-es jelnél még nem szakadozik a beszéd, tisztán jól szól a hangszóró...... Könyörgöm arra senki nem kíváncsi,hogy lehet-e vele telefonálni? Ha ez lényeges lenne senki nem venne iphone-t.apaszka írta:attól függ kinek mire kell. a 4 maggal meg a nagy felbontású kijelzővel még nem fogsz belenagyítani a képekbe/videókba úgy hogy mondjuk egy 130centis tv-n ugyanolyan éles maradjon a kép. arról meg nem beszélve hogy a mai telefonok fullhd videója tv-n nézve finoman szólva is hagy némi kívánni valót maga után (persze a telefon 4,2"-ján nézve csodás, de akkora méretben a vga felbontás is pont ugyanolyan csodálatosan néz ki). akiknek meg a játék miatt fontos a paksi atomerőmű hw azok nyilván majd megveszik a 4/8/256magos telefont, de azok eddig sem n8-at vagy nokiát vettek ugyebárbladehu2 írta:apaszka írta:Ezt értem! Ez a trükk jó,de kevés lesz,mert erős a mezőny! 4 magosok jönnek már kérem! És a kijelző felbontása?
Igazad van de tesztet olvastam és ott írták.
Nokia N8-00
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Re: Nokia N8-00
- Elemir
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
4 magos. Minek? Normálisan kell optimalizálni, és nem kell 4 mag semmire. Még itthon sincs annyim... 1 giga felett sokkal sem látom értelmét.apaszka írta:http://mobilarena.hu/hir/mwc2012_41_meg ... er_ez.html Ezt értem! Ez a trükk jó,de kevés lesz,mert erős a mezőny! 4 magosok jönnek már kérem! És a kijelző felbontása?janek69 írta:Itt van róla video is. http://www.engadget.com/2012/02/27/noki ... -41-megap/ és itt a hivatalos nokia oldal is. http://europe.nokia.com/find-products/d ... ificationsfudejovagy írta:itt a 41 megapixel.. vegyétek!,,A kütyü hátlapján egy 41 megapixeles fotók rögzítésére alkalmas, Carl Zeiss optikával szerelt kameraegység kapott helyet, mellyel 16:9 képarányú felvételek készítése esetén is még 34 megapixeles műveket lőhetünk. Itt el is érkeztünk egy kis turpissághoz, ugyanis a masina 5 megapixelesre tömöríti a hatalmas felbontású tartalmakat, melynek eredménye, hogy semmit nem látunk 41 megapixelben, viszont hihetetlenül szép, éles és tiszta képeket kapunk eredményül.
A hatalmas felbontás célja az optikai zoom hiányának kiküszöbölése. Azt mondjuk kicsit nehéz elképzelni, hogy ezen kívül mire is használhatjuk a mindennapokban, ugyanis akinek ilyen felbontásra van szüksége, az valószínűleg vesz egy komoly fényképezőgépet, arról nem is beszélve, hogy vajon milyen minőségűek lehetnek a vele készült fotók. Reklámnak és erőfitogtatásnak mindenesetre nagyon jó."
Ez egy divat, de majd rájönnek, hogy értelmetlen...
A kijelző valóban nem egy nagyon nagy dolog, de őszintén, ez kit érdekel? Könyörgöm egy max 10 centis kijelzőről beszélünk...
de várom az észrevételt, komolyan mondom.
Telefon sorrendem :-)
Ericsson GH337 / Ericsson T20s / Nokia 8210 / Nokia 5140 / Nokia E65 / Nokia 3310 (EZ NEM VICC:) ) / Nokia N8-00
Ericsson GH337 / Ericsson T20s / Nokia 8210 / Nokia 5140 / Nokia E65 / Nokia 3310 (EZ NEM VICC:) ) / Nokia N8-00
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
[/quote]
4 magos. Minek? Normálisan kell optimalizálni, és nem kell 4 mag semmire. Még itthon sincs annyim... 1 giga felett sokkal sem látom értelmét.
A kijelző valóban nem egy nagyon nagy dolog, de őszintén, ez kit érdekel? Könyörgöm egy max 10 centis kijelzőről beszélünk...
de várom az észrevételt, komolyan mondom.[/quote]
Ahogy tudom a sok mag azért kell,hogy kevesebbet fogyaszt,és az üzem idejük jobb,mindazon által még,hogy gyorsabbak! De ez tényleg verseny inkább,mint a megapixelek ! Telóba az N8 kamerája elég szerintem!
4 magos. Minek? Normálisan kell optimalizálni, és nem kell 4 mag semmire. Még itthon sincs annyim... 1 giga felett sokkal sem látom értelmét.
de várom az észrevételt, komolyan mondom.[/quote]
Ahogy tudom a sok mag azért kell,hogy kevesebbet fogyaszt,és az üzem idejük jobb,mindazon által még,hogy gyorsabbak! De ez tényleg verseny inkább,mint a megapixelek ! Telóba az N8 kamerája elég szerintem!
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS4mini+N8
- Has thanked: 6 times
Sziasztok! Kérdezni szeretném, hogy arra van megoldás, lehetőség, hogy az üzeneteket és e-mailt memória kártyára mentse a "Belle" A telepített alkalmazásoknál van SSOUI ez mi, törölhető?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy SIII
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Van annak jelentősége, hogy a Bellén nekem csak 4 főképenyőm van és nem 6
Amikor NSuite-val frissítettem a hivatalos T-sre, akkor 6 főkérnyőm volt, de egyéb gondok miatt (nem csatlakozott wifi-re, a sok szemét ott volt benne), leformáztam C-t, E-t és feltettem phoenix-el az euro3 dg-t, viszont a telepítés végén hibát jelzett, ennek ellenére tökéletesen működik a gép.

Amikor NSuite-val frissítettem a hivatalos T-sre, akkor 6 főkérnyőm volt, de egyéb gondok miatt (nem csatlakozott wifi-re, a sok szemét ott volt benne), leformáztam C-t, E-t és feltettem phoenix-el az euro3 dg-t, viszont a telepítés végén hibát jelzett, ennek ellenére tökéletesen működik a gép.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Sziajohn33 írta:Van annak jelentősége, hogy a Bellén nekem csak 4 főképenyőm van és nem 6![]()
![]()
![]()
Alaphelyzetben a három vonalra bökve feldobja az újabb főképernyő lehetőségét.
Üdv Cs
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: n73 n82 n8 5230 5310
- Has thanked: 0
Köszi Salmi, sikerült!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tsubakkamaki 2012-02-29 szer. 18:27:22-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, másnál is előfordult-e, hogy a Belle bizonyos időközönként (akár a fényképek nézegetése közben is) a bal felső sarokban kidob egy figyelmeztetést: "Adatkapcsolat ki - nem elérhető kapcsolat" - ez miért van? és hogyan lehetne kikapcsolni? ...meg aztán az Adatkapcsolat mihez kellene ? [a mobil ingyenface-en kívül offline navigációra és wifi-n keresztüli netezésre van használva..]
A másik dolog... az én N97 mini-men is megtörtént, hogy az elvileg ingyenes facebook leszívta az egyenlegemet, pár napja pedig Barátnőm N8 (T-mobile-os gyári) Belle-en Opera böngészőben tette ugyanezt .. ez mitől van? elvileg még júniusig ingyenes, neeem ??! kissé dühítő ..
előre is köszönöm a választ\válaszokat
Érdeklődni szeretnék, másnál is előfordult-e, hogy a Belle bizonyos időközönként (akár a fényképek nézegetése közben is) a bal felső sarokban kidob egy figyelmeztetést: "Adatkapcsolat ki - nem elérhető kapcsolat" - ez miért van? és hogyan lehetne kikapcsolni? ...meg aztán az Adatkapcsolat mihez kellene ? [a mobil ingyenface-en kívül offline navigációra és wifi-n keresztüli netezésre van használva..]
A másik dolog... az én N97 mini-men is megtörtént, hogy az elvileg ingyenes facebook leszívta az egyenlegemet, pár napja pedig Barátnőm N8 (T-mobile-os gyári) Belle-en Opera böngészőben tette ugyanezt .. ez mitől van? elvileg még júniusig ingyenes, neeem ??! kissé dühítő ..

- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
bats írta:Sziasztok!
mert pl.operaval,nem jó, csak gyári böngészövel.

- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- djrobaa
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sziasztok.
Felraktam a telcsire az Angry Birds-Seasson játékot, de nemtudok vele játszani, mert állandóan azt irja ki, hogy network error. Ellenőrizzem a kapcsolatot bla bla szöveg holott a telefon egész végig wifin lóg.
1 pályát megtudok csinálni, de onnan nem enged tovább ezzel a hibával. Valaki találkozott már ezzel a hibával?
Felraktam a telcsire az Angry Birds-Seasson játékot, de nemtudok vele játszani, mert állandóan azt irja ki, hogy network error. Ellenőrizzem a kapcsolatot bla bla szöveg holott a telefon egész végig wifin lóg.
1 pályát megtudok csinálni, de onnan nem enged tovább ezzel a hibával. Valaki találkozott már ezzel a hibával?
Előző telcsi: Nokia 5800 Express Music c6v40 @ 5800v52.0.007 DREAM by jopont73
Jelenlegi: Nokia N8-00 Dark-Grey Symbian Belle
Jelenlegi: Nokia N8-00 Dark-Grey Symbian Belle