Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Az oldal nem foglalkozik a témával.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
masterhack
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: masterhack »

Üdv
telepítésnél ki írja hogy nem támogatott jar fájl ez miért van ?
VBalazs137
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c7
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: VBalazs137 »

Sziasztok!

Az n85-ösöm kijelzője megadta magát, gyakorlatilag az egyik napról a másikra. Először csak vibrál, aztán azóta semmi. Olvastam róla, hogy szalagkábel cserés lett a teló, de pontosan melyik kábelt kell kicserélni?
Azért kérdem, mert a funkciógombok tökéletesen működnek, azokon kívül meg egyedül a kijelzőhöz vezet szalagkábel...

Üdv.
VBalazs
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

VBalazs137 írta:Sziasztok!

Az n85-ösöm kijelzője megadta magát, gyakorlatilag az egyik napról a másikra. Először csak vibrál, aztán azóta semmi. Olvastam róla, hogy szalagkábel cserés lett a teló, de pontosan melyik kábelt kell kicserélni?
Azért kérdem, mert a funkciógombok tökéletesen működnek, azokon kívül meg egyedül a kijelzőhöz vezet szalagkábel...

Üdv.
VBalazs
Ezt a kérdést Macika kollégának tedd fel ;)
falzer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6650 fold
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: falzer »

Hello!
Pár hete vettem egy használt n85-t. A telefon hardveresen teljesen jó állapotban van , de az összes szoftveres problémát produkálja amit lehet: hiváseldobás, csatlakozási hiba,vadonatúj akkuval 1 nap készenléti idő, állandó ujraindulás. A szoftver a "létező" legújabb - 31.002, gondolom ez is a baj. Tudja valaki ,hogy tapasztalatok alapján melyik firm-re érdemes downgradelni? Főleg az ujraindulás és a csökkent készenléti idő ami bosszant. :sad:
Előtte 6650 fold-om volt az is ilyesmiket csinált aztán egyszer csak megemberelte magát és normálisan működött.
Persze szoftvert évek óta nem fejleszt ezekre a nokia,igy marad a kinlódás.
Esetleg valami főzött rom létezik ami orvosolta ezeket a gondokat?? A készülék gyári független.
Lassan már tényleg nem tudom milyen symbianos, nem érintőképernyős !! telefont lehetne venni ami egyszerűen csak működik.
(Symbian a garmin mobil xt miatt, gombok: mivel utálom a tapicskolást) Lehet egy innov8-al jobban jártam volna. :hmm2:
Danke DJ
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5630 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Danke DJ »

Üdv! Az lenne a a kérdésem, hogy ha beállítok valamit az energiatakarékos módban a nincs-en kívül, akkor miért van az, hogy a kijelző folyamatosan világít? Nem ez az energiatakarékos mód lényege. Semmilyen gombbal nem lehet levenni a világítást, aksimerülésig csinálja. Esetleg van valami javaslat, megoldás?
Köszi
kovidancsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5310 Xpress Music

Hozzászólás Szerző: kovidancsi »

Sziasztok!

Vettem egy nokia n85-öt, használtan. Mikor megkaptam, bekapcsoltam, csak annyit csinál, hogy rezeg egyet, tölt egy kicsit a nokia feliratnál, és újraindul. Ezt csinálja folyamatosan. Miért lehet ez?

Dead mode flash-el Phoenix-ben sikeresen újraraktam, de akkor sincs semmi változás. Elképzelhető-e az, hogy amikor újraindul, akkor a phoenix az USB2-nél kiadja azt, hogy a telefon flash módban van és amikor kikapcsol eltűnik..

Valami megoldási javaslat?

Üdv Dani
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Szia a 31.2 szoftot raktad rá phönixel?
Skyp: kukuc-
Sidewinder
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Sidewinder »

Sziasztok,nekem az N85-öm olyat csinál hogy amikor hívnak és amikor én akarok hívni valakit akkor kiüti magát a teló.
Újra is tettem már,de ugyan azt csinálja PC-Suite-n keresztül tettem újra,Navifirm nem megy nem csatalkozik a szerverhez.
Valaki tudna nekem segíteni,hogy tudom helyre vágni? Most jelenleg arra nem képes amire ki lett találva telefonálni....
Mindenki maga cseresznyéjének a pogácsa..:D
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Sidewinder írta:Sziasztok,nekem az N85-öm olyat csinál hogy amikor hívnak és amikor én akarok hívni valakit akkor kiüti magát a teló.
Újra is tettem már,de ugyan azt csinálja PC-Suite-n keresztül tettem újra,Navifirm nem megy nem csatalkozik a szerverhez.
Valaki tudna nekem segíteni,hogy tudom helyre vágni? Most jelenleg arra nem képes amire ki lett találva telefonálni....
Pontosítanád, hogy mit jelent magyarul a "kiüti magát a teló"?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”