Nokia E7-00

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Re: Nokia E7-00

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

Salmi írta:Másnak is úgy van. Külön kell feltelepíteni őket!
köszi! Fel is tettem az oldaladról a .sis-es widgeteket. az időjárás widgetben hol tudom állítani, hogy mikor frissítsen, mert nekem nem nagyon akarja magát frissíteni.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Csubakka456 írta:
Salmi írta:Másnak is úgy van. Külön kell feltelepíteni őket!
köszi! Fel is tettem az oldaladról a .sis-es widgeteket. az időjárás widgetben hol tudom állítani, hogy mikor frissítsen, mert nekem nem nagyon akarja magát frissíteni.
Sajnos külön beállitási lehetőség nincs arra, hogy milyen időközönként frissítsen! Mivel ezek a widgetek hivatalosan még ki sem jöttek (alpha verziók) ezért van, hogy az időjárás widget kicsit rendszertelenül müködik (valakinél viszont rendesen)!
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Hát nem tudom, srácok, nekem az a Belle egy kínlódás egyelőre.
Például szeretném a napi teendős widgetet feltenni egy másik főoldalra. A webeszközök hozzáadása parancsra az opciók között egyszerűen nem adja fel a naptárt. Még szerencse, hogy legalább nem töröltem le a másik főoldalról.
De ennél nagyobb baj az, hogy csak egy e-mail címet enged felvenni, azt is valami idétlen módon, Exchange ActiveSync közreműködésével. Amint új fiók létrehozását kezdeményezem, azt írja ki, hogy csak egy fiók engedélyezett, előbb töröljem a másikat.
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

top01 írta:Hát nem tudom, srácok, nekem az a Belle egy kínlódás egyelőre.
Például szeretném a napi teendős widgetet feltenni egy másik főoldalra. A webeszközök hozzáadása parancsra az opciók között egyszerűen nem adja fel a naptárt. Még szerencse, hogy legalább nem töröltem le a másik főoldalról.
De ennél nagyobb baj az, hogy csak egy e-mail címet enged felvenni, azt is valami idétlen módon, Exchange ActiveSync közreműködésével. Amint új fiók létrehozását kezdeményezem, azt írja ki, hogy csak egy fiók engedélyezett, előbb töröljem a másikat.
Azt a widgetet csak egy főképernyőre tudtam én is csak kitenni. Töröld a másikat és akkor tudod máshová tenni.
top01
1. szint
1. szint

Csubakka456 írta: Azt a widgetet csak egy főképernyőre tudtam én is csak kitenni. Töröld a másikat és akkor tudod máshová tenni.
Nem mertem törölni, de rájöttem, hogy át lehet húzni. :-)
top01
1. szint
1. szint

Ja, megy több e-mail cím is egyszerre, a hagyományos módon, csak sim-kártya kell hozzá.
picistilo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7-00
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: picistilo »

Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne!
Anna időszakban felraktam a telefonomra a Fring-et, aztán jött a Belle és eltűnt. Újraraktam működött, aztán egy újraindítás után nem indult el. Újraraktam és akkorse. Újra felraktam a Bellét és aztán megint a Fring-et és ment amíg megint ki nem lett kapcsolva a teló! Azóta megint nem akarja elindítani.

Mit tegyek? Van ötlet, hogy miért csinálja ezt?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

picistilo írta:Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne!
Anna időszakban felraktam a telefonomra a Fring-et, aztán jött a Belle és eltűnt. Újraraktam működött, aztán egy újraindítás után nem indult el. Újraraktam és akkorse. Újra felraktam a Bellét és aztán megint a Fring-et és ment amíg megint ki nem lett kapcsolva a teló! Azóta megint nem akarja elindítani.

Ez a Belle telepítés úgy történt, hogy a nem C-re telepített programokat törölted?
picistilo
Újonc
Újonc

Damir írta:
Kérdésem lenne!

Ez a Belle telepítés úgy történt, hogy a nem C-re telepített programokat törölted?
nem mert kellett volna? akkor megpróbálom úgy!
picistilo
Újonc
Újonc

picistilo írta:
Damir írta:
Kérdésem lenne!

nem mert kellett volna? akkor megpróbálom úgy!

Így se jó :wacko:
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”