Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Macika »

DROID75 írta:...de az ami itt megy minden második oldalon..."mondj egy okot miben jobb a ICS mint a GB"...
nem akarok személyeskedni,de ez szánalmas..már!
Nem akarok én sem hibába esni, de Te tudsz mondani valamit, amiben jobb az ICS, mint a GB?

Olyanra gondolok, mint pl. amit a GB hozott be újítást a Froyo után, pl. az EXT4 fájlrendszert.
Ami ÓRIÁSI és nagyon-nagyon fontos újítás volt.
These users thanked the author Macika for the post:
Limahl (2012-02-19 vas. 04:48:41)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

hogy se naptár widget nincs benne (ezt már szedtem marketról) se a futó alkalmazások widget és hiába szedem ki régebbi törökből próbáltam bemásolni is, telepíteni is (sikertelen telepítés) csak nem tudja használni...
milyen néven szerepelnek?

megnézem hátha meg van, az a baj ,hogy XWLA4-el nem minden kompatibilis,hiába gb.csak ha az alap rom-bol van meg, vettem észre én is sajna.
Samsung galaxy s7 edge
Limahl
6. szint
6. szint

+1 sőt én még olyan GB-t nem láttam aminek gyors görgetéskor ne kockásodott volna a böngészője,pedig párat feltettem

mivel ez nem ics téma, csak böngésző, az igaz,hogy nem kockásodik,de cserébe kb 2 szer olyan lassu,döcögös,ha gb-en is ez a sebesség lenne itt sem kockásodna. :D

XWLA4-en meg már alig van kocka ,szinte nincs is,de jóval gyorsabb :D és ez kárpotol,

http://www.youtube.com/watch?v=VaBfiw_4 ... e=youtu.be

nekem ez böven jó

sorry.
Samsung galaxy s7 edge
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

Viszont az már most látszik hogy ez a NEAK KERNEL egy rakás tehénf*s szóval annyit kérdeznék Limahl (vagy persze bárki hozzáértő) hogy ha lecserélném Sylah-ra akkor csak simán beodinozom vagy cwm? Csak mert ennek a kernelnek még ikonja is van a menübe ahonnan frissítéseket lehetne szedni.
---------------------------

Én simán mobil odinnal cseréltem Siyah-ra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára robrobzon 2012-02-19 vas. 17:26:59-kor.
OnePlus3
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

robrobzon írta:Viszont az már most látszik hogy ez a NEAK KERNEL egy rakás tehénf*s szóval annyit kérdeznék Limahl (vagy persze bárki hozzáértő) hogy ha lecserélném Sylah-ra akkor csak simán beodinozom vagy cwm? Csak mert ennek a kernelnek még ikonja is van a menübe ahonnan frissítéseket lehetne szedni.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Már nekem is Siyah van fent.
Szóval még este feldobtam a V35-öt meg a törölt fájlok kiegészítőt és rá ugye a kernelt. 8 óra alatt 5 %-ot esett az akksi még így is pedig a voltokat is átállítottam tehát a V34/35 mindenképp jobban merül mint a V32 sajnos. V34-be nem ment az élő háttérkép az elhúzható képernyőnél de V35-be már megy.
Amúgy a Go Launcher miatti újdonságok miatt marad mert ez most bejövős de összeségében annyira nem éri meg váltani. Sajna hiába tettem fel a törölt fájlokat az alap naptár meg a futó alkalmazások widgetje Go alatt nem megy :cry2:
Persze abba már bennevan a TW is és abba működik is de az annyira fapadosnak tűnt GO után hogy visszatértem a GO-ra. Állatira jók az effectek benne.
Limahl
6. szint
6. szint

Segal írta:
robrobzon írta:Viszont az már most látszik hogy ez a NEAK KERNEL egy rakás tehénf*s szóval annyit kérdeznék Limahl (vagy persze bárki hozzáértő) hogy ha lecserélném Sylah-ra akkor csak simán beodinozom vagy cwm? Csak mert ennek a kernelnek még ikonja is van a menübe ahonnan frissítéseket lehetne szedni.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szóval még este feldobtam a V35-öt meg a törölt fájlok kiegészítőt és rá ugye a kernelt. 8 óra alatt 5 %-ot esett az akksi még így is pedig a voltokat is átállítottam tehát a V34/35 mindenképp jobban merül mint a V32 sajnos. V34-be nem ment az élő háttérkép az elhúzható képernyőnél de V35-be már megy.
Amúgy a Go Launcher miatti újdonságok miatt marad mert ez most bejövős de összeségében annyira nem éri meg váltani. Sajna hiába tettem fel a törölt fájlokat az alap naptár meg a futó alkalmazások widgetje Go alatt nem megy :cry2:
Persze abba már bennevan a TW is és abba működik is de az annyira fapadosnak tűnt GO után hogy visszatértem a GO-ra. Állatira jók az effectek benne.
ha kell a tw, én ezt tettem be XWLA4,és müxik rendesen.

http://data.hu/get/4751131/TouchWiz30Launcher.apk

vagy már abban is a modosititott van? akkor sorry.
Samsung galaxy s7 edge
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Limahl írta:
Segal írta:

ha kell a tw, én ezt tettem be XWLA4,és müxik rendesen.

http://data.hu/get/4751131/TouchWiz30Launcher.apk

vagy már abban is a modosititott van? akkor sorry.
Igen ez is módosított de nem a TW miatt raktam föl a törölt fájlokat hanem a program monitor.apk miatt mert én manuálisan hiába raktam be nem működött és azt hittem én csesztem el valamit de utólag kiderült hogy nem mert így sem megy de csak GO alól, ha a TW-t állítom be akkor hasít csak most megtetszett a GO így marad az.
Limahl
6. szint
6. szint

Igen ez is módosított de nem a TW miatt raktam föl a törölt fájlokat hanem a program monitor.apk miatt mert én manuálisan hiába raktam be nem működött és azt hittem én csesztem el valamit de utólag kiderült hogy nem mert így sem megy de csak GO alól, ha a TW-t állítom be akkor hasít csak most megtetszett a GO így marad az.
értem :D
Samsung galaxy s7 edge
Limahl
6. szint
6. szint

V34-be nem ment az élő háttérkép az elhúzható képernyőnél de V35-be már megy.

az meg ,hogy lehet?nékem csak a jkay13.6.2 van fent és megy,abban meg már 3 volt van. :hmm2:
These users thanked the author Limahl for the post:
Segal (2012-02-19 vas. 14:54:13)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
DROID75
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note N7100
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: DROID75 »

Macika írta:
DROID75 írta:...de az ami itt megy minden második oldalon..."mondj egy okot miben jobb a ICS mint a GB"...
nem akarok személyeskedni,de ez szánalmas..már!
Nem akarok én sem hibába esni, de Te tudsz mondani valamit, amiben jobb az ICS, mint a GB?

Olyanra gondolok, mint pl. amit a GB hozott be újítást a Froyo után, pl. az EXT4 fájlrendszert.
Ami ÓRIÁSI és nagyon-nagyon fontos újítás volt.
Nem tudok neked ebben segíteni...(kicsit provokatívank érzem a kérdés ujbóli felszínre kerülését)talán tedd fel,és úgy választ kapsz kérdésedre.
Mert az hogy megkérdezed, és közben meg fel is tolhatnád...nem értem miért jobb egy vagy több
vélemény alapján, következtetés vonni és kérdésre választ várni. "miben jobb az ICS, mint a GB?"...amikor némi időráforditással személyes tapasztalattal bírnál a ROM felett itélkezni,
akár pozitív, akár negatív DE mindenképpen saját véleményeddel.
Kép+Sennheiser CX 400-II Precision Black
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”