Telenoros c7-em van.nemrég tettem fel rá a hivatalos Belle-t.
Azóta a galériából nem tudok képet megosztani!A gomb,ott van,de ha rányomok,azt írja ki, "funkció nem támogatott"
Másnál is van ez a jelenség,vagy csak nálam ?

Szerintem előbb be kellene állítani hozzá a közösségi oldalt. A Belle frissítéssel eltűnnek (eltűnhetnek) a Facebook, Twitter stb beállítások is.kacsa1 írta:Sziasztok!
Azóta a galériából nem tudok képet megosztani!A gomb,ott van,de ha rányomok,azt írja ki, "funkció nem támogatott"
Másnál is van ez a jelenség,vagy csak nálam ?Esetleg valami tipp?
A közösségi működik!Használom is redszeresen.Ügyanaz a verzió van fenn,ami az Anna-n is volt.Ott még működött!papzi írta:Szerintem előbb be kellene állítani hozzá a közösségi oldalt. A Belle frissítéssel eltűnnek (eltűnhetnek) a Facebook, Twitter stb beállítások is.kacsa1 írta:Sziasztok!
Másnál is van ez a jelenség,vagy csak nálam ?Esetleg valami tipp?
Hivatalosan még nincs! Vidd be egy nokia szervízbe és ott felteszik neked a "független" szoftot és akkor a gari is megmarad!Drizzt01 írta:Sziasztok, Tré homos -ra van e Belle?
THXTodo írta:Hivatalosan még nincs! Vidd be egy nokia szervízbe és ott felteszik neked a "független" szoftot és akkor a gari is megmarad!Drizzt01 írta:Sziasztok, Tré homos -ra van e Belle?
Kipróbáltam. Nekem is így megy, illetve nem megy.6_2_3_0_i írta:Ja, és még azt vettem észre, hogy a gmaps csak akkor működik, ha be van kapcsolva a Wifi. Függetlenül attól, hogy a helymeghatározási módszereknél a kiegészített GPS vagy a Wifi/Hálozat ki vagy be van-e kapcsolva.