Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.
- lipiN70
- 4. szint
- Készüléktípus: P8 Lite
- Nem: Férfi
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 79 times
Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.
Ez már volt?
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Nem hiszem, hogy ez a Galaxy S 3 lenne.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Kb minden második sgs3 cikknél ezt használják illusztrációnak. A másik ilyen népszerű kép az a köridőjárásos kávanélküli.lipiN70 írta:Ez már volt?
- LaLi_87
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 20 times
Dizajnban csak a Samsung tudd konkurálni a Nokiának
- Segal
- Admin segéd
Fogalmazzunk úgy hogy siralmas lett.ferret írta:Megjelent: Samsung Galaxy Tab 2
Más: A legújabb pletykák szerint márciusba bejelentik az SGS3-at (Franciaországba)
- Segal
- Admin segéd
Érdekes pletyka kering a neten mégpedig az hogy már a második félévbe bejelentené a Google a Jelly Bean (5.0) android verziót mert nincs megelégedve az ICS-el meg hogy a Win8-nak minél erősebb konkurenciát állíthasson fel. Arról is szó esett hogy esetleg dual bootosra csinálni főleg a táblákat (de netbook is) így Win8 mellé is mehetne. Sokminden nem derült ki csak annyi hogy a Chrome oprendszerből jönnének át dolgok. Nyilván a pár napja leleplezett böngészüjük is alapból bennelenne. Mindenesetre 2 Google I/O is lesz az elkövetkező időszakba az egyik áprilisba de ez szinte biztos hogy a Nexus táblagéppel fog foglalkozni, utánna viszont Június 27-én is lesz egy. Ez az a dátum amire tippelnek hogy megtőrténhet a bejelentés.
Azért írtam ebbe a témába és nem az OFF-ba mert közeledik az MWC ahol rengeteg ICS alapú mobilt fognak bejelenteni de lehet hogy érdemes lesz kivárni mégis a juniusi időpontot mielőtt rohannánk megvenni őket mert különben megtőrténhet hogy az 1-2 hónapos (rosszabb esetbe hetes) készülékünk szoftveresen máris elavult lesz...!!!
Egy biztos ha jön az oprendszer akkor jön előtte kis idővel az új robot felállítása is a Google székház előtt.
Azért írtam ebbe a témába és nem az OFF-ba mert közeledik az MWC ahol rengeteg ICS alapú mobilt fognak bejelenteni de lehet hogy érdemes lesz kivárni mégis a juniusi időpontot mielőtt rohannánk megvenni őket mert különben megtőrténhet hogy az 1-2 hónapos (rosszabb esetbe hetes) készülékünk szoftveresen máris elavult lesz...!!!
Egy biztos ha jön az oprendszer akkor jön előtte kis idővel az új robot felállítása is a Google székház előtt.
- These users thanked the author Segal for the post (total 2):
- moco (2012-02-17 pén. 03:40:59) • maggi_1886 (2012-02-17 pén. 07:36:02)
- Rating: 5.26%
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ez azért elég erős állítás szerintem. Én inkább a SE, most már Sony céget mondanám. Nekem pont az a bajom a Samuval, hogy nem képes dizájnt vinni a készülékekbe, az összes egy tepsi, semmi telefonforma nem fedezhető fel. És ez az SGS-től a legalsó érintősig igaz.LaLi_87 írta:Dizajnban csak a Samsung tudd konkurálni a Nokiának
Segal:
Ha ez valóban így van, akkor az azért elég vicces. Konkrétan kibaszás a felhasználókkal, nem kicsit. Gondolom nem aprópénzért fogják dobálni az új telókat, mivel mind csúcskategóriás lesz, aztán kiderül, hogy fél év múlva már régen elavult, veheted a következőt.....
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Elavult? Ugyebár ezek a telefonok hamarosan bejelentésre kerülnek az MWC-n. Az a hír járja, hogy (pl. LG, HTC) erős hardverrel adják ki őket, úgy mint 4 magos proci (jellemzően Tegra 3), HD felbontású kijelző, 1 vagy 2 GB RAM és minimum 8 megapixeles kamera.Damir írta:Ez azért elég erős állítás szerintem. Én inkább a SE, most már Sony céget mondanám. Nekem pont az a bajom a Samuval, hogy nem képes dizájnt vinni a készülékekbe, az összes egy tepsi, semmi telefonforma nem fedezhető fel. És ez az SGS-től a legalsó érintősig igaz.LaLi_87 írta:Dizajnban csak a Samsung tudd konkurálni a Nokiának
Segal:
Ha ez valóban így van, akkor az azért elég vicces. Konkrétan kibaszás a felhasználókkal, nem kicsit. Gondolom nem aprópénzért fogják dobálni az új telókat, mivel mind csúcskategóriás lesz, aztán kiderül, hogy fél év múlva már régen elavult, veheted a következőt.....
Nos, nehezen hiszem, hogy félév múlva erre sokszorosan rá tudnának ígérni. Nem lesznek elavultak. Ha jön nyáron Android 5.0, akkor max. a 4 magos procikat fogja támogatni, tehát tök jó lesz, mert ezek a (MWC-n bejelentésre kerülő telók) simán fogják futtatni.
- bdani94
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia P
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
luciuscornelius írta:Elavult? Ugyebár ezek a telefonok hamarosan bejelentésre kerülnek az MWC-n. Az a hír járja, hogy (pl. LG, HTC) erős hardverrel adják ki őket, úgy mint 4 magos proci (jellemzően Tegra 3), HD felbontású kijelző, 1 vagy 2 GB RAM és minimum 8 megapixeles kamera.Damir írta:Ez azért elég erős állítás szerintem. Én inkább a SE, most már Sony céget mondanám. Nekem pont az a bajom a Samuval, hogy nem képes dizájnt vinni a készülékekbe, az összes egy tepsi, semmi telefonforma nem fedezhető fel. És ez az SGS-től a legalsó érintősig igaz.LaLi_87 írta:Dizajnban csak a Samsung tudd konkurálni a Nokiának
Segal:
Nos, nehezen hiszem, hogy félév múlva erre sokszorosan rá tudnának ígérni. Nem lesznek elavultak. Ha jön nyáron Android 5.0, akkor max. a 4 magos procikat fogja támogatni, tehát tök jó lesz, mert ezek a (MWC-n bejelentésre kerülő telók) simán fogják futtatni.
Csak a mi zsebünk nem fogja tudni futattni ezeket a csodagépeket..