bajusz66 írta:Tölthető
http://hotfile.com/dl/146748985/809318f ... H.zip.html
Nincs rarpassz
bajusz66 írta:Nincs rarpassz
A produkt KOR lett,XEH nincs csak XEU.
Root_
http://download.chainfire.eu/147/CF-Roo ... 2-CWM5.zip
Sebaj ez mindenkinek jó hogy jött az új ICS rom. Leginkább persze az ICS pártiaknak mert egyből rakhatják fel, de ugye lesznek a főzött ICS-ek is (remélhetőleg újabb rommerek is bevállalják már) meg ugye GB romok is frissülhetnek főleg hogy JKay-ből is van már 13.6 szóval én meg a török v34-et váromMacika írta:Aha, mert az azon múlikbajusz66 írta:Itt egy katt a Folgen-ra (németül),és ha meg van a 10 ezer akkor jön a rom:
https://twitter.com/#!/SamMobiles/statu ... 2632525825![]()
![]()
Mert ez nem hiba hanem újdonság. Amikor nem ment körbe akkor csak hirtelen megállt mint a kocsi a betonfalnál most meg kb egyharmad részt beforgatja a képernyőt mint egy látványelem. Gondolom azért csinálták mert tényleg volt pár háttérkép (főleg élő) aminél nagyon hülynén nézet ki a 2 végletről való váltás de mondjuk ez a menüt nem érintené szóval nem tudom. A lényeg a lényeg viszont ne is álmodj róla hogy a véglegesbe körbeforgatós lesz... Azt max a főzőmesterek megcsinálják a főzelékeikbe vagy lesz 1-2 fájl amit te otthon kicserélsz és akkor a gyári is megtanulja.moco írta:Feltettem. Miért kell visszafelé haladniuk vajon? Ebben sem megy a körbelapozás sem a főoldalnál, sem az alkalmazásoknál. Ha egyszer valamit rendesen megcsináltak, miért kell visszatérni az előző, nem olyan jó dolgokhoz? Áhh na mindegy.
nálam tökéletesen működött. hiba nem volt benne. ekkora nagy dolog lenne? meg az, hogy a rohadt programokat abc-be rendezze automatice?Segal írta:Mert ez nem hiba hanem újdonság. Amikor nem ment körbe akkor csak hirtelen megállt mint a kocsi a betonfalnál most meg kb egyharmad részt beforgatja a képernyőt mint egy látványelem. Gondolom azért csinálták mert tényleg volt pár háttérkép (főleg élő) aminél nagyon hülynén nézet ki a 2 végletről való váltás de mondjuk ez a menüt nem érintené szóval nem tudom. A lényeg a lényeg viszont ne is álmodj róla hogy a véglegesbe körbeforgatós lesz... Azt max a főzőmesterek megcsinálják a főzelékeikbe vagy lesz 1-2 fájl amit te otthon kicserélsz és akkor a gyári is megtanulja.
Tedd fel a nova launchert:moco írta:nálam tökéletesen működött. hiba nem volt benne. ekkora nagy dolog lenne? meg az, hogy a rohadt programokat abc-be rendezze automatice?Segal írta:Mert ez nem hiba hanem újdonság. Amikor nem ment körbe akkor csak hirtelen megállt mint a kocsi a betonfalnál most meg kb egyharmad részt beforgatja a képernyőt mint egy látványelem. Gondolom azért csinálták mert tényleg volt pár háttérkép (főleg élő) aminél nagyon hülynén nézet ki a 2 végletről való váltás de mondjuk ez a menüt nem érintené szóval nem tudom. A lényeg a lényeg viszont ne is álmodj róla hogy a véglegesbe körbeforgatós lesz... Azt max a főzőmesterek megcsinálják a főzelékeikbe vagy lesz 1-2 fájl amit te otthon kicserélsz és akkor a gyári is megtanulja.