Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Na én is frissítettem bellre, igaz szervizben, mert az ovi suite vacakolt. Nem tudom hogy vagytok vele de én nagyon szerettem az értesítések widgetet, s most nem találom sehol. Ami jobban zavar hogy a frissítés után eltűnt jó pár alkalmazásom, de szerintem nem törlődtek. A TTpodnak még ott vannak a mappái, s ha egy elveszett app-ot töltök le az áruházból, nem kell várni a letöltésre, csak a telepítésre. ebben csak az zavar, hogy amit nem teszek re újra (pl. ha nem emlékszem) azt sehogy se fogom tudni törölni, és csak a helyet foglalja...
A legkellemetlenebb hogy elvesztek a névjegyek üzenetek, s naptár bejegyzések, csináltam előtte biztonsági mentést, csak nem tudom lehetne olyat h csak ezeket állítom vissza, arra is gondoltam h lehet hogy ezek is rajta maradtak csak nem mutatja őket, az eltűnt alkalmazásokhoz hasonlóan. Ha valaki járt hasonlóan, vagy tudja a megoldást, előre is köszönöm!
A legkellemetlenebb hogy elvesztek a névjegyek üzenetek, s naptár bejegyzések, csináltam előtte biztonsági mentést, csak nem tudom lehetne olyat h csak ezeket állítom vissza, arra is gondoltam h lehet hogy ezek is rajta maradtak csak nem mutatja őket, az eltűnt alkalmazásokhoz hasonlóan. Ha valaki járt hasonlóan, vagy tudja a megoldást, előre is köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
- Nem: Férfi
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 4 times
Nekem is ezt írja ki, eddig nekem ez a progi nem volt fent, de az előbb telepítettem és tökéletesen működik, amúgy telenoros telefonom van euro3-as szofttal.sanyci írta:Pedig az alkalmazáskezelő adatai alapján ez van fent nálunk is...ikebana írta:A telepített alkalmazásoknál adatok fül ezt írja ki: 4.01(1)![]()
Mondjuk nálam meg az Angry Birds és a Fruit Ninja nem megy, pedig gyárilag is rajta van...
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Ezek szerint egy leszedés, újraindítás, újratelepítés esetleg megoldhatja a dolgot...meszipeti írta:Nekem is ezt írja ki, eddig nekem ez a progi nem volt fent, de az előbb telepítettem és tökéletesen működik, amúgy telenoros telefonom van euro3-as szofttal.sanyci írta:Pedig az alkalmazáskezelő adatai alapján ez van fent nálunk is...ikebana írta:A telepített alkalmazásoknál az adatok fül ezt írja ki: 4.01(1)

Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Szerintetek lehet, és ha igen hogyan orvosolni a gondomat:?
Szoftver frissítés volt, ezt követően hibás lett a telefon. Bekapcsol, és a Windows is felismeri, de a nyelv kiválasztásánál tovább nem csinál semmit! A éríntőképernyőre sem reagál. Elvileg a legfrissebb szoftver lett rátéve.
Köszi!
Üdv,
Suszter
Szoftver frissítés volt, ezt követően hibás lett a telefon. Bekapcsol, és a Windows is felismeri, de a nyelv kiválasztásánál tovább nem csinál semmit! A éríntőképernyőre sem reagál. Elvileg a legfrissebb szoftver lett rátéve.
Köszi!
Üdv,
Suszter
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Először újra kellene flash-elni DeadUSB módban!gwc-000 írta:Sziasztok!
Köszi!
Üdv,
Suszter
- Rating: 2.63%
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Biztonsági mentés visszaállításnál ki lehet jelölni, hogy csak a névjegyeket, üzeneteket állítsa vissza...ackok21 írta:Na én is frissítettem bellre, igaz szervizben, mert az ovi suite vacakolt. Nem tudom hogy vagytok vele de én nagyon szerettem az értesítések widgetet, s most nem találom sehol. Ami jobban zavar hogy a frissítés után eltűnt jó pár alkalmazásom, de szerintem nem törlődtek. A TTpodnak még ott vannak a mappái, s ha egy elveszett app-ot töltök le az áruházból, nem kell várni a letöltésre, csak a telepítésre. ebben csak az zavar, hogy amit nem teszek re újra (pl. ha nem emlékszem) azt sehogy se fogom tudni törölni, és csak a helyet foglalja...
Csak azok az alkalmazások és fájljai foglalják a helyet, amik E:, vagy F: meghajtóra lettek telepítve. Tudomásom szerint a C:-t teljesen újraírja a frissítés.
Mellesleg milyen szerviz az, amelyik úgy frissít, hogy a névjegyeket, üzeneteket, naptárbejegyzéseket nem állítja vissza?
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 6 times
Papzi köszönöm a választ.
egyébként a szegedi hivatalos nokia szervizzel jártam így. Csináltam előtte biztonsági mentést, így a névjegyekkel és bejegyzésekkel nem lesz gond. inkább az eltűnik alkalmazások zavarnak, én mindet az E: re telepítettem, és legalább a fele nem jelenik meg.
egyébként a szegedi hivatalos nokia szervizzel jártam így. Csináltam előtte biztonsági mentést, így a névjegyekkel és bejegyzésekkel nem lesz gond. inkább az eltűnik alkalmazások zavarnak, én mindet az E: re telepítettem, és legalább a fele nem jelenik meg.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Párszor már le lett írva a fórumon. Minden frissítés előtt törölni kell a nem C-re telepített programokat, mert a maradványok bezavarhatnak az új rendszernél, aztán nagy csodálkozás van, ha nem meg valami megfelelően.....ackok21 írta:Papzi köszönöm a választ.

- Rating: 2.63%
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Kösz. ezt én se tudtam.Damir írta:Párszor már le lett írva a fórumon. Minden frissítés előtt törölni kell a nem C-re telepített programokat, mert a maradványok bezavarhatnak az új rendszernél, aztán nagy csodálkozás van, ha nem meg valami megfelelően.....
Egyébként én is suiton keresztül frissítettem bellére. A cert-hacket csináltam meg újra (ugyanúgy mint anno Anna előtt) azt írta hogy meghackelve, de gyakorlatilag nem férek hozzá a rendszermappákhoz és az unsigned telepítés se megy, csak ha előtte PC-n szignózom a sys-eket.
A javasolt nortonos hack se megy mert nem tudja helyreállítani azt a filet a karanténból, mert már létezik ott egy másik. A pc-nélküli hack is megszakad a licenszkód beszerzése után..
Emiatt kénytelen leszek phonenixel újrarakni. Ekkor is érvényes hogy uninstallálni kell a progikat a telefonról? (E és F)
Az F-et ha kiveszem és PC-n törlöm az is jó?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Minden C-t törlő frissítésnél (Phoenix, JAF, Box) eléggé ajánlott dolog formázni a többi meghajtót, vagy legalább a rendszermappákat (private, resource, sys és system) törölni.Doky586 írta:Kösz. ezt én se tudtam.Damir írta:Párszor már le lett írva a fórumon. Minden frissítés előtt törölni kell a nem C-re telepített programokat, mert a maradványok bezavarhatnak az új rendszernél, aztán nagy csodálkozás van, ha nem meg valami megfelelően.....
Egyébként én is suiton keresztül frissítettem bellére. A cert-hacket csináltam meg újra (ugyanúgy mint anno Anna előtt) azt írta hogy meghackelve, de gyakorlatilag nem férek hozzá a rendszermappákhoz és az unsigned telepítés se megy, csak ha előtte PC-n szignózom a sys-eket.
A javasolt nortonos hack se megy mert nem tudja helyreállítani azt a filet a karanténból, mert már létezik ott egy másik. A pc-nélküli hack is megszakad a licenszkód beszerzése után..
Emiatt kénytelen leszek phonenixel újrarakni. Ekkor is érvényes hogy uninstallálni kell a progikat a telefonról? (E és F)
Az F-et ha kiveszem és PC-n törlöm az is jó?
Én mindenkinek azt javaslom a Belle-re frissítésnél, hogy kezdje elölről az egészet, tehát húzza újra a szoftvert, ne csak Suite-on keresztül frissítsen, hiszen elég nagy frissítés ez.