Nokia E6-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Noka E6-00
Kamerahangot nem lehet megszokni.
Azt sem, hogy 12 ikon + idő + üzemmódok helyett most 4 ikon + analóg óra (amit utálok) + üzemmód fér el a kijelzőn.
Navigáció alatt apróbb kezelő ikonok vannak, vezetés közben ezeket el sem találom
borzalmas
hatalmasat csalódtam a Nokiába. A főbb hibákat ki sem javították.
Másik kérdés:gyári szilikon gumitokot használok. Nekem a tok kezdi fél év után kikezdeni körbe a telefon króm színű keretét. Kezd feketedni a fém, és nem jön le. Tapasztaltatok ilyet?
Azt sem, hogy 12 ikon + idő + üzemmódok helyett most 4 ikon + analóg óra (amit utálok) + üzemmód fér el a kijelzőn.
Navigáció alatt apróbb kezelő ikonok vannak, vezetés közben ezeket el sem találom
borzalmas
hatalmasat csalódtam a Nokiába. A főbb hibákat ki sem javították.
Másik kérdés:gyári szilikon gumitokot használok. Nekem a tok kezdi fél év után kikezdeni körbe a telefon króm színű keretét. Kezd feketedni a fém, és nem jön le. Tapasztaltatok ilyet?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Has thanked: 6 times
Az Anna-nak a naptár widget-je nekem is jobban tetszett. Kevés helyet foglalt a kijelzön és mindig csak azt mutatta ami épp aktuélis volt vagy ami jött. Ezen pl most is a f1-es megbeszélésem látszik. AMi tök felesleges mert elmult.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia Arc lt15i
- Has thanked: 2 times
hali mindenkinek. Ma raktam fel a telomra a bellét. És érdeklödnék hogy van rá müködő hack? Elöre is köszi a választ.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
guppi99 írta:hali mindenkinek. Ma raktam fel a telomra a bellét. És érdeklödnék hogy van rá müködő hack? Elöre is köszi a választ.
EZT ajánlom!
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia Arc lt15i
- Has thanked: 2 times
még volna egy olyan kérdésem hogy adig szenvetem amig a nagy órát kitöröltem a főképernyöről. Igy most picibe rakja ki a sarokba. Hogy birom visza varázsolni újra nagyba? Mert ez igy egyenlő a semivel. Elöre is köszi a választ.
-
- 5. szint
Főképernyőt hosszan nyomva webeszköz hozzáadása?guppi99 írta:még volna egy olyan kérdésem hogy adig szenvetem amig a nagy órát kitöröltem a főképernyöről. Igy most picibe rakja ki a sarokba. Hogy birom visza varázsolni újra nagyba? Mert ez igy egyenlő a semivel. Elöre is köszi a választ.
-
- 5. szint
Akartam ajánlani (csak most értem haza), hogy IDE feltettem a belle alap óráját csak letöltöd és telepíted, (mert akkor valószinü nem kellett volna hard reset) de úgytünik elkéstem! A lényeg, hogy sikerült!guppi99 írta:na sikerült hard resetel jött csak visza.