Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
Sziasztok!
Mióta Belle van fent nem jelennek meg a videóim a lejátszóban. Csak akkor tudom lejátszani őket, ha a file kezelőben indítom el. Ez van ha az E-re és ha az F-re teszem is a videót. Van valakinek tippje miért lehet ez?
Mióta Belle van fent nem jelennek meg a videóim a lejátszóban. Csak akkor tudom lejátszani őket, ha a file kezelőben indítom el. Ez van ha az E-re és ha az F-re teszem is a videót. Van valakinek tippje miért lehet ez?
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
És a videóid az E,F meghajtón a Videó mappában vannak?Nanuk írta:Sziasztok!
- speedygonzales
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n8 orange
- Has thanked: 6 times
nem találom itt a keresőben :/skip2989 írta:ebookra gondolsz? FB Readert tudom már én is ajánlani! Most kaptam Én is a tippet!speedygonzales írta:Üdv.
Netes könyvet szeretnék tenni n8 ra. Tudnátok nekem ebben segíteni ? Mivel tudnám megnyitni a telefonon ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
google-ban keresd!speedygonzales írta:nem találom itt a keresőben :/skip2989 írta:ebookra gondolsz? FB Readert tudom már én is ajánlani! Most kaptam Én is a tippet!speedygonzales írta:Üdv.
Netes könyvet szeretnék tenni n8 ra. Tudnátok nekem ebben segíteni ? Mivel tudnám megnyitni a telefonon ?

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
Arra gondoltam, hogy a régebbi teloknál volt olyan hogy jelzette, ha éppen beszélt a hívott fél. Így nem idegesítettem azzal, hogy folyamatosan belecsörgök a beszélgetésébe. Ezelőtti telóm 6700 volt, az sem jelzett, de legalább kiírta ha várokoztatnak.bladehu2 írta:nem értem igazából mit szeretnél. ha hívsz valakit akinek van hívásvárakoztatás szolgáltatás bekapcsolva akkor te azt hallod hogy kicseng, mintha nem is beszélne közben. neked nem kell azt tudni hogy ő éppen beszél vagy sem. ha nem lenne neki ilyen szolgáltatása akkor foglalt jelzést hallanál vagy mennél a hangpostájára. ha te hívsz valakit akkor ez a szolgáltatás nem a te oldaladon lép működésbe, tehát nálad nem is tudsz mit ki/be kapcsolni ami ezt befolyásolná.Vityaa írta:Sziasztok.
Azt megtudja valaki mondani, hogy ha hívok valakit és várakoztat, azt miért nem jelzi a telefon ? Valahol belehet kapcsolni ? Csak mert én nem találtam sehol semmit.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 8 times
Tessék http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1speedygonzales írta:nem találom itt a keresőben :/skip2989 írta:ebookra gondolsz? FB Readert tudom már én is ajánlani! Most kaptam Én is a tippet!speedygonzales írta:Üdv.
- speedygonzales
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n8 orange
- Has thanked: 6 times
nem találom itt a keresőben :/BLAUZOO írta:ebookra gondolsz? FB Readert tudom már én is ajánlani! Most kaptam Én is a tippet!speedygonzales írta:Üdv.
Tessék http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1
találatok száma 0db talán rossz a link ^^
akkor esetleg tudnál/tok nekem ajánlani ? hogy tudjam olvasni telefonon is a könyveketskip2989 írta:google-ban keresd!skip2989 írta:nem találom itt a keresőben :/speedygonzales írta:Üdv.
ebookra gondolsz? FB Readert tudom már én is ajánlani! Most kaptam Én is a tippet!De ez nem arra való, amire Te szeretnéd...
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
hm, ezt már asszem egyszer mondta valaki de én nem emlékszem hogy valaha láttam volna ilyesmit bármilyen telón. pedig biztos hívtam már olyat akinek ez be volt kapcsolva és épp beszélt is valalkivel amikor hívtam. de ez esetben passz hogy ez telón/os-en/szolgáltatón múlik-e. szerintem hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát hátha azok hallottak már ilyenrőlVityaa írta:Arra gondoltam, hogy a régebbi teloknál volt olyan hogy jelzette, ha éppen beszélt a hívott fél. Így nem idegesítettem azzal, hogy folyamatosan belecsörgök a beszélgetésébe. Ezelőtti telóm 6700 volt, az sem jelzett, de legalább kiírta ha várokoztatnak.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy N8-on eddig Anna volt és a heckelés tökéletesen ment drweb ment rajta és látta a filokat minden jó volt most viszont a bellével nem tudom heckelni alapból a drwebre hibát ír telepítésnél nemtudom feltenni a nortont azt felteszi de a privatébe másolt fileokat nem látja így viszont bukott a mutatvány
segítsetek légyszi hogyan kell bellénél heckelni?
Valaki tudna abban segíteni hogy N8-on eddig Anna volt és a heckelés tökéletesen ment drweb ment rajta és látta a filokat minden jó volt most viszont a bellével nem tudom heckelni alapból a drwebre hibát ír telepítésnél nemtudom feltenni a nortont azt felteszi de a privatébe másolt fileokat nem látja így viszont bukott a mutatvány

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
EZZEL biztosan lehet hackelni a bellét! Utánna pedig az X-plore fájlkezelővel ha a beállitásoknál kipipálsz mindent, hogy mutassa (rejtet fájlok,rendszer fájlok, stb.) akkor látod a private mappát és annak tartalmát is!Zosi írta:Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy N8-on eddig Anna volt és a heckelés tökéletesen ment drweb ment rajta és látta a filokat minden jó volt most viszont a bellével nem tudom heckelni alapból a drwebre hibát ír telepítésnél nemtudom feltenni a nortont azt felteszi de a privatébe másolt fileokat nem látja így viszont bukott a mutatvány![]()
![]()