Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Nanuk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Nanuk »

Sziasztok!

Mióta Belle van fent nem jelennek meg a videóim a lejátszóban. Csak akkor tudom lejátszani őket, ha a file kezelőben indítom el. Ez van ha az E-re és ha az F-re teszem is a videót. Van valakinek tippje miért lehet ez?
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Nanuk írta:Sziasztok!

Mióta Belle van fent nem jelennek meg a videóim a lejátszóban. Csak akkor tudom lejátszani őket, ha a file kezelőben indítom el. Ez van ha az E-re és ha az F-re teszem is a videót. Van valakinek tippje miért lehet ez?
És a videóid az E,F meghajtón a Videó mappában vannak?
speedygonzales
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n8 orange
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: speedygonzales »

skip2989 írta:
speedygonzales írta:Üdv.
Netes könyvet szeretnék tenni n8 ra. Tudnátok nekem ebben segíteni ? Mivel tudnám megnyitni a telefonon ?
ebookra gondolsz? FB Readert tudom már én is ajánlani! Most kaptam Én is a tippet!
nem találom itt a keresőben :/
skip2989
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: skip2989 »

speedygonzales írta:
skip2989 írta:
Netes könyvet szeretnék tenni n8 ra. Tudnátok nekem ebben segíteni ? Mivel tudnám megnyitni a telefonon ?
ebookra gondolsz? FB Readert tudom már én is ajánlani! Most kaptam Én is a tippet!
google-ban keresd! :) De ez nem arra való, amire Te szeretnéd...
Vityaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: Vityaa »

bladehu2 írta:
Vityaa írta:Sziasztok.
Azt megtudja valaki mondani, hogy ha hívok valakit és várakoztat, azt miért nem jelzi a telefon ? Valahol belehet kapcsolni ? Csak mert én nem találtam sehol semmit.
nem értem igazából mit szeretnél. ha hívsz valakit akinek van hívásvárakoztatás szolgáltatás bekapcsolva akkor te azt hallod hogy kicseng, mintha nem is beszélne közben. neked nem kell azt tudni hogy ő éppen beszél vagy sem. ha nem lenne neki ilyen szolgáltatása akkor foglalt jelzést hallanál vagy mennél a hangpostájára. ha te hívsz valakit akkor ez a szolgáltatás nem a te oldaladon lép működésbe, tehát nálad nem is tudsz mit ki/be kapcsolni ami ezt befolyásolná.
Arra gondoltam, hogy a régebbi teloknál volt olyan hogy jelzette, ha éppen beszélt a hívott fél. Így nem idegesítettem azzal, hogy folyamatosan belecsörgök a beszélgetésébe. Ezelőtti telóm 6700 volt, az sem jelzett, de legalább kiírta ha várokoztatnak.
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

speedygonzales írta:
skip2989 írta:
Tessék http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1
speedygonzales
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n8 orange
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: speedygonzales »

BLAUZOO írta:

Tessék http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1
találatok száma 0db talán rossz a link ^^
skip2989 írta:
skip2989 írta:

google-ban keresd! :) De ez nem arra való, amire Te szeretnéd...
akkor esetleg tudnál/tok nekem ajánlani ? hogy tudjam olvasni telefonon is a könyveket
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Vityaa írta:Arra gondoltam, hogy a régebbi teloknál volt olyan hogy jelzette, ha éppen beszélt a hívott fél. Így nem idegesítettem azzal, hogy folyamatosan belecsörgök a beszélgetésébe. Ezelőtti telóm 6700 volt, az sem jelzett, de legalább kiírta ha várokoztatnak.
hm, ezt már asszem egyszer mondta valaki de én nem emlékszem hogy valaha láttam volna ilyesmit bármilyen telón. pedig biztos hívtam már olyat akinek ez be volt kapcsolva és épp beszélt is valalkivel amikor hívtam. de ez esetben passz hogy ez telón/os-en/szolgáltatón múlik-e. szerintem hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát hátha azok hallottak már ilyenről :)
Zosi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8

Hozzászólás Szerző: Zosi »

Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy N8-on eddig Anna volt és a heckelés tökéletesen ment drweb ment rajta és látta a filokat minden jó volt most viszont a bellével nem tudom heckelni alapból a drwebre hibát ír telepítésnél nemtudom feltenni a nortont azt felteszi de a privatébe másolt fileokat nem látja így viszont bukott a mutatvány :sad: :hmm2:
segítsetek légyszi hogyan kell bellénél heckelni?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Zosi írta:Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni hogy N8-on eddig Anna volt és a heckelés tökéletesen ment drweb ment rajta és látta a filokat minden jó volt most viszont a bellével nem tudom heckelni alapból a drwebre hibát ír telepítésnél nemtudom feltenni a nortont azt felteszi de a privatébe másolt fileokat nem látja így viszont bukott a mutatvány :sad: :hmm2:
segítsetek légyszi hogyan kell bellénél heckelni?
EZZEL biztosan lehet hackelni a bellét! Utánna pedig az X-plore fájlkezelővel ha a beállitásoknál kipipálsz mindent, hogy mutassa (rejtet fájlok,rendszer fájlok, stb.) akkor látod a private mappát és annak tartalmát is!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”