Nokia 500

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
zizilka321
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 500
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: zizilka321 »

De még csak 4 van navifirmen:DDDD
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

zizilka321 írta:De még csak 4 van navifirmen:DDDD
A Navifirm -n nyomd meg a Clear Local Cache gombot és láss csodát már mutatja is! De itt írnak már róla: http://www.smartnews.hu/2012/02/erkezik ... ia-500-ra/
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
n79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia500 nokia n95
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: n79 »

Todo írta:
molnar96 írta:
Köszi. Sikerült ezt a Javás Angry Birdset feltennem, de nagyon akad. Ez ellen valami megoldás?:S
És tudnál még linkelni 1-2 jobb játékot ami biztos hogy működik?:D
Nekem nem 500-as telcsim van, úgyhogy azt tudom javasolni, hogy a letöltéseknél nézz szét és próbáld ki a játékokat, amelyik nem indul vagy nem jön be max. letörlöd!
üdv a letöltéseknél a nokia 5800 xp..... mobil játékai között keresgess azok nekem mind futnak sőt én a nokia n8 játékok közül is tudtam teleptini ami futnak is.persze kell a heck némelyikhez.meg én mindig ha kérdezi memória kártyára telepítek könnyebb eltávolítani.
zizilka321
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 500
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zizilka321 »

A belle kint van de még csak pár országba :((
vesztomi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 500
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: vesztomi »

Sziasztok!
Felraktam a BELLE-t. Nekem úgy sikerült, (mivel OVI Suite még nem ajánlotta fel a frissítést) hogy Navifirm-el leszedtem,(már van magyar verzió is, nekem a Ruszki HU black-black,mindenkinek a saját product kódja alapján) Phoenix-el felraktam.
Újraindult, stb. de nem volt valami rendben, mert a kamera nem indult el, továbbá volt egy ? jeles ikon is, ami nem tudom mi (később kiderült hogy az Angry Birds), és a Maps is maradt a 3.06. Szóval kissé ingatag volt a rendszer.
Aztán ismét OVI Suite, ott "újratelepítés", így már felismerte és leszedte az új szoftvert. A procedúra végén a telefon újra indult, és már tökéletesen működik!!!
Angry madarak is fent van, de a maps még mindig a 3.06-os.
Csak leírtam nekem hogy sikerült, hátha segítség valakinek.
Üdv
Két dolog ami fix az életemben.... Opel & Nokia mobile
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

vesztomi írta:Sziasztok!
Felraktam a BELLE-t. Nekem úgy sikerült, (mivel OVI Suite még nem ajánlotta fel a frissítést) hogy Navifirm-el leszedtem,(már van magyar verzió is, nekem a Ruszki HU black-black,mindenkinek a saját product kódja alapján) Phoenix-el felraktam.
Újraindult, stb. de nem volt valami rendben, mert a kamera nem indult el, továbbá volt egy ? jeles ikon is, ami nem tudom mi (később kiderült hogy az Angry Birds), és a Maps is maradt a 3.06. Szóval kissé ingatag volt a rendszer.
Aztán ismét OVI Suite, ott "újratelepítés", így már felismerte és leszedte az új szoftvert. A procedúra végén a telefon újra indult, és már tökéletesen működik!!!
Üdv
Szia!

Leírhatnád, hogy mennyire gyors/lassú, gördülékeny/döcögős a rendszer ;)
vesztomi
Újonc
Újonc
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: vesztomi »

Damir írta:
vesztomi írta:Sziasztok!
Üdv
Szia!

Leírhatnád, hogy mennyire gyors/lassú, gördülékeny/döcögős a rendszer ;)

Hűűű...nos nem vagyok egy "mobilarena tesztpilótája" :) és a telefon is csak 1 hete van meg, de megpróbálom a lehetetlent.
Az úgy nevezett kinetikus görgetés szépen gördül, nekem nem szaggatott, a telefon véleményem szerint gyors, persze olykor megtorpan, de csak egy pillanatra.Nekem az 5800 után gyors még így is. A "menüt" megnyomva ömlesztve tették az ikonokat/alkalmazásokat, almenük szinte alig vannak, de ez személyre szabható egyedileg. A virtuális gombok kicsit megváltoztak, szokni kell, de nem rossz.Alapból 4 főképernyőt kapunk, és alapból van egy bazi nagy óra is(nekem tetszik.)
Továbbá amolyan droidos koppintásként, a képernyő felső részét újjal lehúzva redőnyszerűen legördül egy "ablak" amin az aktív kapcsolatokat és a lényeges információkat kísérhetjük figyelemmel.
Ennyit tudtam most hirtelen, mennem kell havat lapátolni :censored:
:szia:
Két dolog ami fix az életemben.... Opel & Nokia mobile
mcnabb
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: mcnabb »

A Suite csak nekem nem jelezte még a Belle-t?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

mcnabb írta:A Suite csak nekem nem jelezte még a Belle-t?
A Nokia Suite csak akkor jelzi a bellét ha már a te telcsid productjára is megjelent! Például ha szolgáltatós a telcsid akkor addig nem jelez amig arra is ki nem jön az új szoft!
These users thanked the author Todo for the post:
mcnabb (2012-02-15 szer. 18:23:42)
Rating: 2.63%
mcnabb
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: mcnabb »

Todo írta:
mcnabb írta:A Suite csak nekem nem jelezte még a Belle-t?
A Nokia Suite csak akkor jelzi a bellét ha már a te telcsid productjára is megjelent! Például ha szolgáltatós a telcsid akkor addig nem jelez amig arra is ki nem jön az új szoft!
Értem.Az még mennyi idő? :?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”