Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
djbahool
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: djbahool »

bladehu2 írta:
djbahool írta:Valaki taálkozott már olyan hibával Bellén, hogy ha a főképernyőre bármilyen NEM gyári widgetet raki ki (függetlenül attól hogy C-re vagy E-re van telepítve), nem tölti be bekapcs. után, csak pörög...pörög, és nem ennyi?
igen, bár nem tudtam pontosan hogy mi okozta. valószínűleg az új belle widgetek (és azok moddolt változatainak) állandó telepítgetése/eltávolítása. de nekem csak a wgz-s widgetek (comingnext, meminfo) haltak meg, a battery info pl működött. hard reset lett volna kb a megoldás, de ez nem sokkal a hivatalos belle előtt volt ugyhogy addig kibirtam nélkülük, a rom felrakással együtt járó lepucolás pedig megoldotta ezt a hibát.
Nos én felraktem phonixel a hivatalos Bellét, és a flipclock egyből meghalt.
Utána HR, most meg a comingnext csinálja.
De ha eltávolítom, meg újrateszem az elkalmazást, akkor sem javul most már meg.
Pedig nincs agyontelepitve a teló.
Mod: valami alternativa comingnext helyett?
kotrocz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 + N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kotrocz »

sziasztok

olyan problémám lenne, hogyha felmegyek telóról a yútúbra, akkor nem indítja el a videót (letölteni letudom és ott működik is) csak online nemtom nézni, a másik problémámba nemtudom mennyire tudnátok segíteni spb weather alkalmazás volt az annán, widgetként főképernyőn 5 napos előrejelzés, most ugynaazt feltettem de csak az ikonja van a képernyőn, esetleg megoldás?
alcatel one touch easy -> nokia 5110 -> 6110 -> 6210 -> 3210 -> 6610 (közben siemens A35) -> 6230 (közben siemens c35) -> 6230 -> 6230i -> N73 -> N82 -> N8
kotrocz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 + N82
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kotrocz »

jah és c sak a nokia map suit 2-t lehet kirakni widgetbe a főképernyőre?
alcatel one touch easy -> nokia 5110 -> 6110 -> 6210 -> 3210 -> 6610 (közben siemens A35) -> 6230 (közben siemens c35) -> 6230 -> 6230i -> N73 -> N82 -> N8
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

kotrocz írta:sziasztok

olyan problémám lenne, hogyha felmegyek telóról a yútúbra, akkor nem indítja el a videót (letölteni letudom és ott működik is) csak online nemtom nézni, a másik problémámba nemtudom mennyire tudnátok segíteni spb weather alkalmazás volt az annán, widgetként főképernyőn 5 napos előrejelzés, most ugynaazt feltettem de csak az ikonja van a képernyőn, esetleg megoldás?
Ebben a csomagban van egy időjárás widget, asszem nekem is ez van meg. Lehet, hogy telepítés után újra kell indítani a telót.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

bladehu2 írta:
Vityaa írta:Sziasztok.
Azt megtudja valaki mondani, hogy ha hívok valakit és várakoztat, azt miért nem jelzi a telefon ? Valahol belehet kapcsolni ? Csak mert én nem találtam sehol semmit.
nem értem igazából mit szeretnél. ha hívsz valakit akinek van hívásvárakoztatás szolgáltatás bekapcsolva akkor te azt hallod hogy kicseng, mintha nem is beszélne közben. neked nem kell azt tudni hogy ő éppen beszél vagy sem. ha nem lenne neki ilyen szolgáltatása akkor foglalt jelzést hallanál vagy mennél a hangpostájára. ha te hívsz valakit akkor ez a szolgáltatás nem a te oldaladon lép működésbe, tehát nálad nem is tudsz mit ki/be kapcsolni ami ezt befolyásolná.
Nem, tényleg pittyen egyet és kiírja, hogy várakozás mielőtt kicseng. Nem tudom nálad mi lehet a baj.

Viszont az "aktív átirányítások" szöveg eltüntetése sajnos még mindig nem megoldott (csak ROM-ba főzve)... :?2:
Engem ez pont ezért zavar mert nem tudom hogy most a várakozás miatt csippan vagy az átirányítások miatt.
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

bladehu2 írta:
djbahool írta:Valaki taálkozott már olyan hibával Bellén, hogy ha a főképernyőre bármilyen NEM gyári widgetet raki ki (függetlenül attól hogy C-re vagy E-re van telepítve), nem tölti be bekapcs. után, csak pörög...pörög, és nem ennyi?
igen, bár nem tudtam pontosan hogy mi okozta. valószínűleg az új belle widgetek (és azok moddolt változatainak) állandó telepítgetése/eltávolítása. de nekem csak a wgz-s widgetek (comingnext, meminfo) haltak meg, a battery info pl működött. hard reset lett volna kb a megoldás, de ez nem sokkal a hivatalos belle előtt volt ugyhogy addig kibirtam nélkülük, a rom felrakással együtt járó lepucolás pedig megoldotta ezt a hibát.
Na, akkor csak gyűlünk itt! :D Ha jól emlékszem, ezt a hibát még én írtam le itt először a N8CFW/MOD topikban, mikor feltettem az első moddolt 1.1-et, majd Annán, és az első nem hivatalos Belle-nél is előjött, akkor mindenkitől azt kaptam, hogy "biztos user error", hogy "valami programhoz lehet köze", meg "biztos nem töröltem a rendszermappákat", de ezek szerint másról van szó, mert ahogy figyelgetem, egyre többen írják le ezt a problémát. És tényleg az a furcsa, hogy csak a wgz-s widgetek (pl nálam még az említetteken kívül a RamInfo, és a FreeMemoryBars is) csinálják :hmm2: És tényleg rohadtul idegesítő, mert nem csak moddolt, de a gyári szoftokon is előjött! :yes: Lehet, hogy a lila kijelző mellett ez is egy hibás széria jele? Vagy valami szoftveres bug? :hmm2: :x
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
djbahool
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: djbahool »

Jó lenne rájönni, mert úgy néz ki a bizcalendar is azt fogja csinálni :-(
M412305
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: M412305 »

Sziasztok! Kártyafüggetlen, angol nyelvű Belle op. rendszeres N8-hoz keresek magyar product code-ot. Ugyanis erre a kódra szeretném átírni az eredeti kódot a legújabb Nemesis Server Suite progival, majd újra feltenni rá a magyar nyelvű Belle-t. Előre is köszi a segítséget.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Újabb bibi:
Az értesítések widget nálam nem működik. Illetve kint van de ha van elmulasztott hívás, hiába bökök rá, nem csinál semmit. Nektek megy rendesen?

M412305 írta:Sziasztok! Kártyafüggetlen, angol nyelvű Belle op. rendszeres N8-hoz keresek magyar product code-ot...
A product kód átírása már nem lehetséges, viszont enélkül is tudod magyarítani. N8 cfw topic...
akosk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: akosk »

kotrocz írta:sziasztok

Ez a youtube probléma nálam is van. Van erre már valami megoldás?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”