Az én függetlenemen tökéletes..

Melyik nem?apaszka írta:Én új N8 as tulaj vagyok ,és nem is tudtam,hogy ébreszt kikapcsolt állapotban![]()
![]()
!
Ez nem holmi androidbandi0407 írta:apaszka írta:Én új N8 as tulaj vagyok ,és nem is tudtam,hogy ébreszt kikapcsolt állapotban![]()
![]()
!
Új mappát/mappákat tudsz csinálni,átnevezed és oda belehúzhatsz mindent amit akarsz.1 hiányossága van hogy mappába mappát nem lehet csinálni.A mappa ikonját meg az IconChanger-rel megváltoztatod amilyenre tetszik.bandi0407 írta:Az lenne a kérdésem, hogy a menü nálam alaposan átalakult Belle-n, egyben van az egész. Annyira nem jön be, jobban bejött mikor voltak alpontok és volt külön iroda, alkalmazások, játékok ikon stb. Ez gondolom mindenkinél így van, vagy nem?:D
Szóval ez ellen nem lehet tenni valamit, hogy a régi legyen? Van rá már valami téma? Ha valaki tud ne féljen megosztani.
Ha kilépsz, akkor bezáródik az app, nem?bobvosgy írta:Bellére van valami olyan task man ami a megnyitott alkalmazásokat kilépés után bezárja,hogy ne fusson tovább a háttérben,a Jbak taskman ilyen csak néha furcsán működik.
Phoenix, Dead mód. Amúgy ez a kamera mod nem Belle-hez készült, így én nem biztos, hogy feltenném a helyedben.klaussn95 írta:Sziasztok. Faterom frissítette a T-Mobile függő N8át Phoenixel Bellére és felakartuk tenni a Hyperx Kamera módot de miután felraktuk nem akar a telefon bekapcsolni.. Mi a teendő??
Az én függetlenemen tökéletes..