janek69 írta:liqquid írta:Hát nem lettem tőle elájulva, más rendszereken sokkal gördülékenyebb gyorsabb, stb... szóval mind jobb mint ez, max megpróbálok tweaks-ba tökölni vele, hátha be tudom lőni valami jobbra, bár most néztem és találtam még párat, 1.nek még kipróbálgatom, azért köszi

Először nekem is jobban tetszett. A tweak lehetne jobb,ha rájössz hogy kell felrakni,akkor írd meg. Jobb lenne ha képenyőnként lassulva megállna,nekem sem jött be annyira,hogy folyamatosan görget.Viszont az már jó,hogy valaki tudja hogyan lehet állítani.
Ez amúgy modding, magyarul az N8 CFW/MOD topic alatt folytassuk sztem lehetőleg már oda is írtam a következőket, sztem bladehu2 tudja mi mi a tweaks-ba remélhetőleg, mivel ő is magának optimizálta elvileg, így hátha tud benne segíteni mi mi benne... mellesleg én csak leszedtem innen 1.12-őt és felraktam az E-re, aztán betöltöttem a kinetic scroll for belle plugint, és akkor ott lehet variálni az értékeket. (hack tuti kell hozzá hogy működjön!), ennyi röviden