Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: janek69 »

bladehu2 írta:
janek69 írta:Van működő installserver patch N8-hoz ha valaki velem együtt jobban szereti ezt a módszert,mint a c: -re másolósat.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... ek&op=edit
ez a link a feltöltésre mutat, a program bővített nézetének linkjét másold be.
Bocs! Nem is ment fel,csak nem vettem észre,mert nem a zip állományt jelöltem ki. Szerkesztettem a commentet is és itt a link:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=48380
bandi0407
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bandi0407 »

Köszönöm liqquid!

A bladehu2 féle egyből működött. Most lehet, hogy velem van a baj, de azért ezek után megpróbálom rávarázsolni a gyári verziót!:D Aztán ha nem sikerül megtartom ezt. Lehetséges ugye ez a műveleti sorrend?
janek69
2. szint
2. szint

liqquid írta:Hát nem lettem tőle elájulva, más rendszereken sokkal gördülékenyebb gyorsabb, stb... szóval mind jobb mint ez, max megpróbálok tweaks-ba tökölni vele, hátha be tudom lőni valami jobbra, bár most néztem és találtam még párat, 1.nek még kipróbálgatom, azért köszi :)
Először nekem is jobban tetszett. A tweak lehetne jobb,ha rájössz hogy kell felrakni,akkor írd meg. Jobb lenne ha képenyőnként lassulva megállna,nekem sem jött be annyira,hogy folyamatosan görget.Viszont az már jó,hogy valaki tudja hogyan lehet állítani.
skip2989
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: skip2989 »

Mobipocket Reader megy vmelyik Bellén?
liqquid
1. szint
1. szint
Has thanked: 23 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: liqquid »

janek69 írta:
liqquid írta:Hát nem lettem tőle elájulva, más rendszereken sokkal gördülékenyebb gyorsabb, stb... szóval mind jobb mint ez, max megpróbálok tweaks-ba tökölni vele, hátha be tudom lőni valami jobbra, bár most néztem és találtam még párat, 1.nek még kipróbálgatom, azért köszi :)
Először nekem is jobban tetszett. A tweak lehetne jobb,ha rájössz hogy kell felrakni,akkor írd meg. Jobb lenne ha képenyőnként lassulva megállna,nekem sem jött be annyira,hogy folyamatosan görget.Viszont az már jó,hogy valaki tudja hogyan lehet állítani.
Ez amúgy modding, magyarul az N8 CFW/MOD topic alatt folytassuk sztem lehetőleg már oda is írtam a következőket, sztem bladehu2 tudja mi mi a tweaks-ba remélhetőleg, mivel ő is magának optimizálta elvileg, így hátha tud benne segíteni mi mi benne... mellesleg én csak leszedtem innen 1.12-őt és felraktam az E-re, aztán betöltöttem a kinetic scroll for belle plugint, és akkor ott lehet variálni az értékeket. (hack tuti kell hozzá hogy működjön!), ennyi röviden :)
bandi0407
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: bandi0407 »

bandi0407 írta:Köszönöm liqquid!

A bladehu2 féle egyből működött. Most lehet, hogy velem van a baj, de azért ezek után megpróbálom rávarázsolni a gyári verziót!:D Aztán ha nem sikerül megtartom ezt. Lehetséges ugye ez a műveleti sorrend?
Nos megy már minden ahogy szeretném. Köszi mindenkinek a közreműködést és a segítséget! :taps2:
janek69
2. szint
2. szint

Mivel van aki még most teszi fel a firmware-t az lenne a kérésem ha hackelni akarja,akkor próbálja már meg ezzel a csomaggal:
http://napnet.hu/janek/N8/N8hack.zip
Összesen annyit változtattam,hogy a rompatcherbe bele tettem az N8 Belle-en működő patch-et. Arra lennék kíváncsi,hogy rendesen lefut-e a telepítése és utána bemásolás nélkül az installserver patch-el megy-e a szignózás nélküli telepítés. Nem akarom legyalulni a telómat csak azért,hogy nulláról kipróbáljam, a patch tuti megy most is azt használom. Ha valaki visszajelez,akkor felrakom a letöltésekbe.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Bellére van valami olyan task man ami a megnyitott alkalmazásokat kilépés után bezárja,hogy ne fusson tovább a háttérben,a Jbak taskman ilyen csak néha furcsán működik.
peugeotmate
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n8
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: peugeotmate »

Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan applikációt, amivel wifin keresztül tudnám N8-ról irányítani a (gépen lévő) Winampot?
LaLi_87
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
Has thanked: 125 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: LaLi_87 »

Tudna nekem valami linkelni modot saját equalizer beálitáshoz? Hackelt a telo
Kép
Válasz küldése