Akkor közöld ezt velük is, hátha..zizilka321 írta:Hát de mondjuk akkor kicsit haladósabra foghatnák mert már nagyn kiváncsi vagyok rá![]()
Nokia 500
- B0SS
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Re: Nokia 500
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok.yotti írta:Már kaptam kettő levelet a Nokiától,az elsőben kérték az IMEI számot,hogy meg tudják nézni a szerviz történetet,elküldtem.
Tíz perc múlva jött is a második levél,megírták,hogy mihamarabb vigyem be a legközelebbi szervizbe mert ők onnan beszállítják a központi szervizükbe ahol a "kollégák behatóan tesztelik üzemi körülmények között".
Tegnap megérkezett a telefonom a szervizből(mikor is vittem be?két hete?)
A jótállásba azt írták,hogy hibát nem találtak(persze a kijelzővédő fóliát levették,ami nagyon jól rá volt rakva,biztos ott sejtették a hibát

Egész nap leveleztem a reklamációs osztállyal(eddig huszonkettő levél ment oda-vissza),most azt írták,hogy hetvenkét órán keresztül fogják tesztelni.
Még egy másfél perces felvételt is készítettem a problémáról,azt is elküldtem nekik.
Amúgy a Nyíregyházi Nokia üzletben azt mondták,hogy ha lesz is rá Belle,az is csak több hónap múlva.
Nekem nagyon gyanús ez az egész,szerintem itt panel probléma van,ezért van ez a rengeteg fagyás probléma szinte mindegyik ötszázassal,és lehet,hogy belle nem is lesz rá.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 500
- Has thanked: 1 time
De biztos, hogy lessz belle frissítés mert angliában már eleve bellével adják ha jol tudom 

-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
Nem tudom...Lehet.zizilka321 írta:De biztos, hogy lessz belle frissítés mert angliában már eleve bellével adják ha jol tudom
Az viszont biztos,hogy az ötszázasokkal sok a probléma.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 500
Sziasztok!
Nekem is Nokia 500am van, és hát olvasgatok itt. Lenne 1-2 kérdésem, mivel most nincs időm 30 oldalt végigolvasni.
Sok helyen olvastam ezt a hacket. Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy pontosan mit érhetek el vele, és hogy mennyire biztonságos a teló szempontjából?
Másik, el tudom valahogy érni, hogy a Nokia Store-s fizetős programokat ingyenesen beszerezzem?
És végül az utolsó, töltöttem le a telefonomra 1-2 játékot (pl Angry Birds, Fruit Ninja). Fel telepítette, de nem indította el.
Ez a teló hibája, vagy lehet ellene tenni valamit?
Nekem is Nokia 500am van, és hát olvasgatok itt. Lenne 1-2 kérdésem, mivel most nincs időm 30 oldalt végigolvasni.
Sok helyen olvastam ezt a hacket. Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy pontosan mit érhetek el vele, és hogy mennyire biztonságos a teló szempontjából?
Másik, el tudom valahogy érni, hogy a Nokia Store-s fizetős programokat ingyenesen beszerezzem?
És végül az utolsó, töltöttem le a telefonomra 1-2 játékot (pl Angry Birds, Fruit Ninja). Fel telepítette, de nem indította el.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Lessz az 500-as telcsire is belle csak még optimalizálni kell a készülék hardverére! http://www.nokianews.hu/Nokia_500-Nokia ... 02.12.htmlyotti írta:Nem tudom...Lehet.zizilka321 írta:De biztos, hogy lessz belle frissítés mert angliában már eleve bellével adják ha jol tudom
Az viszont biztos,hogy az ötszázasokkal sok a probléma.
-
- 5. szint
A hackelt készülék elönye, hogy telepíteni tudod azokat az alkalmazásokat is amelyeket szignózni kellene (telepítésnél például tanúsitvny hibát ír) és hozzáférsz a rendszer fájlokhoz! A hackeléstől semmi baja nem lesz a készüléknek! A sis verziós Angry birds azért nem megy a telcsin, mert gyenge a hardvere (nincs 3D gyórsitó), de a java verziós mint például Ez futnak ezen a telcsin is! Néhány fizetős progit megtalálsz a letöltéseknél vagy a neten máshol,(általában hackelt telcsi szükséges a telepítéshez) de vannak olyanok amiket kizárólag megvásárolni lehet!molnar96 írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 500
Köszi. Sikerült ezt a Javás Angry Birdset feltennem, de nagyon akad. Ez ellen valami megoldás?:STodo írta:A hackelt készülék elönye, hogy telepíteni tudod azokat az alkalmazásokat is amelyeket szignózni kellene (telepítésnél például tanúsitvny hibát ír) és hozzáférsz a rendszer fájlokhoz! A hackeléstől semmi baja nem lesz a készüléknek! A sis verziós Angry birds azért nem megy a telcsin, mert gyenge a hardvere (nincs 3D gyórsitó), de a java verziós mint például Ez futnak ezen a telcsin is! Néhány fizetős progit megtalálsz a letöltéseknél vagy a neten máshol,(általában hackelt telcsi szükséges a telepítéshez) de vannak olyanok amiket kizárólag megvásárolni lehet!molnar96 írta:Sziasztok!
És tudnál még linkelni 1-2 jobb játékot ami biztos hogy működik?:D
-
- 5. szint
Nekem nem 500-as telcsim van, úgyhogy azt tudom javasolni, hogy a letöltéseknél nézz szét és próbáld ki a játékokat, amelyik nem indul vagy nem jön be max. letörlöd!molnar96 írta:
Köszi. Sikerült ezt a Javás Angry Birdset feltennem, de nagyon akad. Ez ellen valami megoldás?:S
És tudnál még linkelni 1-2 jobb játékot ami biztos hogy működik?:D