Nokia 500

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
B0SS
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Re: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: B0SS »

zizilka321 írta:Hát de mondjuk akkor kicsit haladósabra foghatnák mert már nagyn kiváncsi vagyok rá :D :D
Akkor közöld ezt velük is, hátha..
yotti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: yotti »

yotti írta:Már kaptam kettő levelet a Nokiától,az elsőben kérték az IMEI számot,hogy meg tudják nézni a szerviz történetet,elküldtem.
Tíz perc múlva jött is a második levél,megírták,hogy mihamarabb vigyem be a legközelebbi szervizbe mert ők onnan beszállítják a központi szervizükbe ahol a "kollégák behatóan tesztelik üzemi körülmények között".
Sziasztok.
Tegnap megérkezett a telefonom a szervizből(mikor is vittem be?két hete?)
A jótállásba azt írták,hogy hibát nem találtak(persze a kijelzővédő fóliát levették,ami nagyon jól rá volt rakva,biztos ott sejtették a hibát :D :D :D ).Ma vissza is vittem,mert nem jó.Mellékesen megjegyzem,hogy November végén vettem,eddig hat hetet volt szervizben.
Egész nap leveleztem a reklamációs osztállyal(eddig huszonkettő levél ment oda-vissza),most azt írták,hogy hetvenkét órán keresztül fogják tesztelni.
Még egy másfél perces felvételt is készítettem a problémáról,azt is elküldtem nekik.
Amúgy a Nyíregyházi Nokia üzletben azt mondták,hogy ha lesz is rá Belle,az is csak több hónap múlva.
Nekem nagyon gyanús ez az egész,szerintem itt panel probléma van,ezért van ez a rengeteg fagyás probléma szinte mindegyik ötszázassal,és lehet,hogy belle nem is lesz rá.
zizilka321
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 500
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: zizilka321 »

De biztos, hogy lessz belle frissítés mert angliában már eleve bellével adják ha jol tudom :D
yotti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8

Hozzászólás Szerző: yotti »

zizilka321 írta:De biztos, hogy lessz belle frissítés mert angliában már eleve bellével adják ha jol tudom :D
Nem tudom...Lehet.
Az viszont biztos,hogy az ötszázasokkal sok a probléma.
molnar96
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: molnar96 »

Sziasztok!
Nekem is Nokia 500am van, és hát olvasgatok itt. Lenne 1-2 kérdésem, mivel most nincs időm 30 oldalt végigolvasni.

Sok helyen olvastam ezt a hacket. Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy pontosan mit érhetek el vele, és hogy mennyire biztonságos a teló szempontjából?

Másik, el tudom valahogy érni, hogy a Nokia Store-s fizetős programokat ingyenesen beszerezzem?
És végül az utolsó, töltöttem le a telefonomra 1-2 játékot (pl Angry Birds, Fruit Ninja). Fel telepítette, de nem indította el.
Ez a teló hibája, vagy lehet ellene tenni valamit?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

yotti írta:
zizilka321 írta:De biztos, hogy lessz belle frissítés mert angliában már eleve bellével adják ha jol tudom :D
Nem tudom...Lehet.
Az viszont biztos,hogy az ötszázasokkal sok a probléma.
Lessz az 500-as telcsire is belle csak még optimalizálni kell a készülék hardverére! http://www.nokianews.hu/Nokia_500-Nokia ... 02.12.html
Todo
5. szint
5. szint

molnar96 írta:Sziasztok!
Nekem is Nokia 500am van, és hát olvasgatok itt. Lenne 1-2 kérdésem, mivel most nincs időm 30 oldalt végigolvasni.

Sok helyen olvastam ezt a hacket. Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy pontosan mit érhetek el vele, és hogy mennyire biztonságos a teló szempontjából?

Másik, el tudom valahogy érni, hogy a Nokia Store-s fizetős programokat ingyenesen beszerezzem?
És végül az utolsó, töltöttem le a telefonomra 1-2 játékot (pl Angry Birds, Fruit Ninja). Fel telepítette, de nem indította el.
A hackelt készülék elönye, hogy telepíteni tudod azokat az alkalmazásokat is amelyeket szignózni kellene (telepítésnél például tanúsitvny hibát ír) és hozzáférsz a rendszer fájlokhoz! A hackeléstől semmi baja nem lesz a készüléknek! A sis verziós Angry birds azért nem megy a telcsin, mert gyenge a hardvere (nincs 3D gyórsitó), de a java verziós mint például Ez futnak ezen a telcsin is! Néhány fizetős progit megtalálsz a letöltéseknél vagy a neten máshol,(általában hackelt telcsi szükséges a telepítéshez) de vannak olyanok amiket kizárólag megvásárolni lehet!
molnar96
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 500

Hozzászólás Szerző: molnar96 »

Todo írta:
molnar96 írta:Sziasztok!

A hackelt készülék elönye, hogy telepíteni tudod azokat az alkalmazásokat is amelyeket szignózni kellene (telepítésnél például tanúsitvny hibát ír) és hozzáférsz a rendszer fájlokhoz! A hackeléstől semmi baja nem lesz a készüléknek! A sis verziós Angry birds azért nem megy a telcsin, mert gyenge a hardvere (nincs 3D gyórsitó), de a java verziós mint például Ez futnak ezen a telcsin is! Néhány fizetős progit megtalálsz a letöltéseknél vagy a neten máshol,(általában hackelt telcsi szükséges a telepítéshez) de vannak olyanok amiket kizárólag megvásárolni lehet!
Köszi. Sikerült ezt a Javás Angry Birdset feltennem, de nagyon akad. Ez ellen valami megoldás?:S
És tudnál még linkelni 1-2 jobb játékot ami biztos hogy működik?:D
Todo
5. szint
5. szint

molnar96 írta:
Köszi. Sikerült ezt a Javás Angry Birdset feltennem, de nagyon akad. Ez ellen valami megoldás?:S
És tudnál még linkelni 1-2 jobb játékot ami biztos hogy működik?:D
Nekem nem 500-as telcsim van, úgyhogy azt tudom javasolni, hogy a letöltéseknél nézz szét és próbáld ki a játékokat, amelyik nem indul vagy nem jön be max. letörlöd!
joe3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
Has thanked: 54 times
Been thanked: 88 times

Hozzászólás Szerző: joe3 »

Lehet örülni elkezdték kiadni a Bellét. :D
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”