Nokia E6-00

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
jbalint
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E6
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: Noka E6-00

Hozzászólás Szerző: jbalint »

részletezné vki mit csinálnak itt a győri nokiában? mert én is győri vagyok és akkor bemegyek. :)

van már vkinek belle az E6-on?
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

farkas-laci írta:
Damir írta:Ebben benne van a bill is? Csak mert akkor nagyon korrekt ár, nézve, hogy magát a billt nem kaptad volna meg szerintem ennyiért.....
Igen, úgy mondták, hogy 2500 Ft-ért ki is cserélik.
Eredmény:
Nem tudnak rendelni, be kellene küldeni a központba és azt mondták, hogy úgy elég húzós összeg lenne kicserélni.
Esetleg valaki nem tud magyar kiosztású billentyűzetet hozzá? Bármilyen megoldás érdekel!
zsalab22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: zsalab22 »

Feltett valaki már BELLE-t az E6-ra?

-----> Kérdés: a HANDY CALENDAR működik belle alatt?

(Sajnos a beépített naptár agyvérzés. Ha a Handy nem funkcionál, akkor inkább felejtem a belle-t....)

Kösz!
jbalint
1. szint
1. szint
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: jbalint »

Feltettem a Belle-t. Töröltem pár gyári widgettet. Átakartam szerkeszteni a képernyőket de az eredeti widgetteket már nem tudom visszarakni.
Ennek mi az oka? Kevesellem rajta a webeszközöket amiket ki lehet rakni. Amugy igen jo lett.
farkas-laci
3. szint
3. szint

zsalab22 írta:Feltett valaki már BELLE-t az E6-ra?

(Sajnos a beépített naptár agyvérzés. Ha a Handy nem funkcionál, akkor inkább felejtem a belle-t....)

Kösz!
Ez a verzió működik rendesen.
Rian
1. szint
1. szint
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Rian »

Kösz!
Én feltettem. De nagyon megbántam. Szaladok is szervizbe visszatetetni a régi Annát. Ez a Belle nagyon bóvli. Ami miatt nem tetszik:

- a főképernyőn a korábbi 12 ikon + óra + üzemmódok elrendezés helyett most csak 8 ikon tehető ki, üzemmód választó 2 ikon helyet foglal.
- túl nagy ikonok, az óra ikon is bumszli (digitális). Bár ezek a kisebbik problémáim.
- nem lehet úgy fényképezni hogy a kamerának ne legyen egy k.va hangos expó hangja. Idegesítő, és nagyon bóvli. Videókamerázni sem lehet halkan.
- a bejövő üzeneteket és a kimenőket összekeveri, bár van benne egy opció amire ha rányomok akkor külön szedi, de nem jegyzi meg az átállítást, szerintem ez nagyon rendezetlen így.
- letörölték az indító nokia tune hangot, helyette valami nagyon gagyi hang jön be, bár ez sem izgat.
- ha betűméretet váltok, akkor néha átugrál a méret korábban használt méretűre. Ez nagyon bóvli így.
- szerintem lassabb lett az egész, és zavar, hogy a bal alsó sarokba került a "vissza" gomb, amit menüből nyomkodunk. Én nokiás vagyok, megszoktam a jobb alsót.

Tehát összességében, ha kiteszek egy órát a főképernyőre, meg egy üzemmód választó gombot, akkor 5 iko tehető ki a főképernyőre, ami nekem kevés. Ráadásul ezek az ikonok foghíjasak, csomó hely van köztük. Vannak azért szépségei is a Belle-nek, de szerintem azt inkább C7/N8-on élvezhetik a tulajok, nem E6-on. Ez az Androidhoz hasonló "lehúzós" megoldás, amivel elérjük a 3g wifi ki-be kapcsolóit, ez nem lenne rossz, de ebben a formában ez nekem szintén bóvli. Bóvli az is hogyan az akku jelző mutatja a töltöttséget.

Amit nagyon vártam a Belle-től, az pl. a zenelejátszó equalézere. De nem tettek bele ilyet továbbra sem. Szerintem ekkora fizikai kijelzőre nem lett volna szabad Belle-nek kijönnie.
julius@81
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: julius@81 »

ÜDv!

Vártam már a belle-t, degnap körbe is fürkésztem, de szomorúan konstatáltam, hogy az én termékkódomhoz (059K265) nincs szoftver....

Ötlet vki?

Köszi előre is...
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

julius@81 írta:ÜDv!

Vártam már a belle-t, degnap körbe is fürkésztem, de szomorúan konstatáltam, hogy az én termékkódomhoz (059K265) nincs szoftver....

Ötlet vki?

Köszi előre is...
Szia!

Phoneixel felrakhatod a független Bellet! ;)
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Rian írta:

Kösz!
Én feltettem. De nagyon megbántam. Szaladok is szervizbe visszatetetni a régi Annát. Ez a Belle nagyon bóvli. Ami miatt nem tetszik:

- a főképernyőn a korábbi 12 ikon + óra + üzemmódok elrendezés helyett most csak 8 ikon tehető ki, üzemmód választó 2 ikon helyet foglal.
- túl nagy ikonok, az óra ikon is bumszli (digitális). Bár ezek a kisebbik problémáim.
- nem lehet úgy fényképezni hogy a kamerának ne legyen egy k.va hangos expó hangja. Idegesítő, és nagyon bóvli. Videókamerázni sem lehet halkan.
- a bejövő üzeneteket és a kimenőket összekeveri, bár van benne egy opció amire ha rányomok akkor külön szedi, de nem jegyzi meg az átállítást, szerintem ez nagyon rendezetlen így.
- letörölték az indító nokia tune hangot, helyette valami nagyon gagyi hang jön be, bár ez sem izgat.
- ha betűméretet váltok, akkor néha átugrál a méret korábban használt méretűre. Ez nagyon bóvli így.
- szerintem lassabb lett az egész, és zavar, hogy a bal alsó sarokba került a "vissza" gomb, amit menüből nyomkodunk. Én nokiás vagyok, megszoktam a jobb alsót.

Tehát összességében, ha kiteszek egy órát a főképernyőre, meg egy üzemmód választó gombot, akkor 5 iko tehető ki a főképernyőre, ami nekem kevés. Ráadásul ezek az ikonok foghíjasak, csomó hely van köztük. Vannak azért szépségei is a Belle-nek, de szerintem azt inkább C7/N8-on élvezhetik a tulajok, nem E6-on. Ez az Androidhoz hasonló "lehúzós" megoldás, amivel elérjük a 3g wifi ki-be kapcsolóit, ez nem lenne rossz, de ebben a formában ez nekem szintén bóvli. Bóvli az is hogyan az akku jelző mutatja a töltöttséget.

Amit nagyon vártam a Belle-től, az pl. a zenelejátszó equalézere. De nem tettek bele ilyet továbbra sem. Szerintem ekkora fizikai kijelzőre nem lett volna szabad Belle-nek kijönnie.
Szia!

Ez csak megszokás kérdése... ;)
farkas-laci
3. szint
3. szint

nokiae668 írta:
Rian írta:

Kösz!
Én feltettem. De nagyon megbántam. Szaladok is szervizbe visszatetetni a régi Annát.....
Szia!

Ez csak megszokás kérdése... ;)
Nekem 3napba telt...
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”