Nokia E6-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: Noka E6-00
részletezné vki mit csinálnak itt a győri nokiában? mert én is győri vagyok és akkor bemegyek.
van már vkinek belle az E6-on?
van már vkinek belle az E6-on?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Eredmény:farkas-laci írta:Igen, úgy mondták, hogy 2500 Ft-ért ki is cserélik.Damir írta:Ebben benne van a bill is? Csak mert akkor nagyon korrekt ár, nézve, hogy magát a billt nem kaptad volna meg szerintem ennyiért.....
Nem tudnak rendelni, be kellene küldeni a központba és azt mondták, hogy úgy elég húzós összeg lenne kicserélni.
Esetleg valaki nem tud magyar kiosztású billentyűzetet hozzá? Bármilyen megoldás érdekel!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Feltett valaki már BELLE-t az E6-ra?
-----> Kérdés: a HANDY CALENDAR működik belle alatt?
(Sajnos a beépített naptár agyvérzés. Ha a Handy nem funkcionál, akkor inkább felejtem a belle-t....)
Kösz!
(Sajnos a beépített naptár agyvérzés. Ha a Handy nem funkcionál, akkor inkább felejtem a belle-t....)
Kösz!
-
- 1. szint
- Has thanked: 6 times
Feltettem a Belle-t. Töröltem pár gyári widgettet. Átakartam szerkeszteni a képernyőket de az eredeti widgetteket már nem tudom visszarakni.
Ennek mi az oka? Kevesellem rajta a webeszközöket amiket ki lehet rakni. Amugy igen jo lett.
Ennek mi az oka? Kevesellem rajta a webeszközöket amiket ki lehet rakni. Amugy igen jo lett.
-
- 3. szint
Ez a verzió működik rendesen.zsalab22 írta:Feltett valaki már BELLE-t az E6-ra?
Kösz!
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
Én feltettem. De nagyon megbántam. Szaladok is szervizbe visszatetetni a régi Annát. Ez a Belle nagyon bóvli. Ami miatt nem tetszik:zsalab22 írta:Feltett valaki már BELLE-t az E6-ra?
Kösz!
- a főképernyőn a korábbi 12 ikon + óra + üzemmódok elrendezés helyett most csak 8 ikon tehető ki, üzemmód választó 2 ikon helyet foglal.
- túl nagy ikonok, az óra ikon is bumszli (digitális). Bár ezek a kisebbik problémáim.
- nem lehet úgy fényképezni hogy a kamerának ne legyen egy k.va hangos expó hangja. Idegesítő, és nagyon bóvli. Videókamerázni sem lehet halkan.
- a bejövő üzeneteket és a kimenőket összekeveri, bár van benne egy opció amire ha rányomok akkor külön szedi, de nem jegyzi meg az átállítást, szerintem ez nagyon rendezetlen így.
- letörölték az indító nokia tune hangot, helyette valami nagyon gagyi hang jön be, bár ez sem izgat.
- ha betűméretet váltok, akkor néha átugrál a méret korábban használt méretűre. Ez nagyon bóvli így.
- szerintem lassabb lett az egész, és zavar, hogy a bal alsó sarokba került a "vissza" gomb, amit menüből nyomkodunk. Én nokiás vagyok, megszoktam a jobb alsót.
Tehát összességében, ha kiteszek egy órát a főképernyőre, meg egy üzemmód választó gombot, akkor 5 iko tehető ki a főképernyőre, ami nekem kevés. Ráadásul ezek az ikonok foghíjasak, csomó hely van köztük. Vannak azért szépségei is a Belle-nek, de szerintem azt inkább C7/N8-on élvezhetik a tulajok, nem E6-on. Ez az Androidhoz hasonló "lehúzós" megoldás, amivel elérjük a 3g wifi ki-be kapcsolóit, ez nem lenne rossz, de ebben a formában ez nekem szintén bóvli. Bóvli az is hogyan az akku jelző mutatja a töltöttséget.
Amit nagyon vártam a Belle-től, az pl. a zenelejátszó equalézere. De nem tettek bele ilyet továbbra sem. Szerintem ekkora fizikai kijelzőre nem lett volna szabad Belle-nek kijönnie.
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
ÜDv!
Vártam már a belle-t, degnap körbe is fürkésztem, de szomorúan konstatáltam, hogy az én termékkódomhoz (059K265) nincs szoftver....
Ötlet vki?
Köszi előre is...
Vártam már a belle-t, degnap körbe is fürkésztem, de szomorúan konstatáltam, hogy az én termékkódomhoz (059K265) nincs szoftver....
Ötlet vki?
Köszi előre is...
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!julius@81 írta:ÜDv!
Ötlet vki?
Köszi előre is...
Phoneixel felrakhatod a független Bellet!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!Rian írta:Én feltettem. De nagyon megbántam. Szaladok is szervizbe visszatetetni a régi Annát. Ez a Belle nagyon bóvli. Ami miatt nem tetszik:zsalab22 írta:Feltett valaki már BELLE-t az E6-ra?
Kösz!
- a főképernyőn a korábbi 12 ikon + óra + üzemmódok elrendezés helyett most csak 8 ikon tehető ki, üzemmód választó 2 ikon helyet foglal.
- túl nagy ikonok, az óra ikon is bumszli (digitális). Bár ezek a kisebbik problémáim.
- nem lehet úgy fényképezni hogy a kamerának ne legyen egy k.va hangos expó hangja. Idegesítő, és nagyon bóvli. Videókamerázni sem lehet halkan.
- a bejövő üzeneteket és a kimenőket összekeveri, bár van benne egy opció amire ha rányomok akkor külön szedi, de nem jegyzi meg az átállítást, szerintem ez nagyon rendezetlen így.
- letörölték az indító nokia tune hangot, helyette valami nagyon gagyi hang jön be, bár ez sem izgat.
- ha betűméretet váltok, akkor néha átugrál a méret korábban használt méretűre. Ez nagyon bóvli így.
- szerintem lassabb lett az egész, és zavar, hogy a bal alsó sarokba került a "vissza" gomb, amit menüből nyomkodunk. Én nokiás vagyok, megszoktam a jobb alsót.
Tehát összességében, ha kiteszek egy órát a főképernyőre, meg egy üzemmód választó gombot, akkor 5 iko tehető ki a főképernyőre, ami nekem kevés. Ráadásul ezek az ikonok foghíjasak, csomó hely van köztük. Vannak azért szépségei is a Belle-nek, de szerintem azt inkább C7/N8-on élvezhetik a tulajok, nem E6-on. Ez az Androidhoz hasonló "lehúzós" megoldás, amivel elérjük a 3g wifi ki-be kapcsolóit, ez nem lenne rossz, de ebben a formában ez nekem szintén bóvli. Bóvli az is hogyan az akku jelző mutatja a töltöttséget.
Amit nagyon vártam a Belle-től, az pl. a zenelejátszó equalézere. De nem tettek bele ilyet továbbra sem. Szerintem ekkora fizikai kijelzőre nem lett volna szabad Belle-nek kijönnie.
Ez csak megszokás kérdése...
-
- 3. szint
Nekem 3napba telt...nokiae668 írta:Szia!Rian írta:Én feltettem. De nagyon megbántam. Szaladok is szervizbe visszatetetni a régi Annát.....zsalab22 írta:Feltett valaki már BELLE-t az E6-ra?
Kösz!
Ez csak megszokás kérdése...