Igen ez Taylor féle V2-be volt azert kérdem hogy ha lenne V3, ki lehetne ezt a kis hibát javitani.főzött rommal igen.

Igen ez Taylor féle V2-be volt azert kérdem hogy ha lenne V3, ki lehetne ezt a kis hibát javitani.főzött rommal igen.
A Pro V2-ben ez már javítva van. Ha nálad mégis elindulnak akkor nem jó core fájlal frissítettél.LaLi_87 írta:Azt kilehetne javitani hogy a telo bekapcsolás után ne legyen a futtatok kozot az sms, kalendár, meg még valami volt ott már nem emlekszek. Koszi
Ez jó hír! Akkor az első oldalról a felfüggesztést talán törölhetnéd is.Taylor írta: Más. Az RC V2 és a most megjelent gyári Belle szerintem totál ugyan az. De persze nem tudhatjuk mit reszeltek. A Pro V2 túl jól sikerült, a widgetek miatt is (szerintem), nehéz lesz a Pro V3 sorsa. Már neki kezdtem. Remélem a héten kitudom adni. Minden benne lesz ami nem ingatja meg a rendszert. A tapasztalatok alapján minden lehetséges variáns kell, amit meg is kaptok a tőlem megszokott stílusban. Miért váltom le a V2-őt? Elég sokan várják a V3-at, a nyelvi csomagok miatt is. Lehet addig is írogatni hogy ki mit szeretne.
Én max annyit, hogy az eddigiek amik eddig voltak (V2-ben), meg talán a folyamatos megvilágítást (60perc), meg bluetoth mod-ot lehetne beletenni (ha nem az se gáz, mert telepíthetőek külön), illetve amiket Nokiáék most kivettek widgeteket szépen visszapakolni.Taylor írta:Lehet addig is írogatni hogy ki mit szeretne.
Nekem tokeletes lenne ha olyan lenne mint a V2 es ha hozzá tudnám rakni a tobbi nyelveket is a Magyar es az Angol kívul.Más. Az RC V2 és a most megjelent gyári Belle szerintem totál ugyan az. De persze nem tudhatjuk mit reszeltek. A Pro V2 túl jól sikerült, a widgetek miatt is (szerintem), nehéz lesz a Pro V3 sorsa. Már neki kezdtem. Remélem a héten kitudom adni. Minden benne lesz ami nem ingatja meg a rendszert. A tapasztalatok alapján minden lehetséges variáns kell, amit meg is kaptok a tőlem megszokott stílusban. Miért váltom le a V2-őt? Elég sokan várják a V3-at, a nyelvi csomagok miatt is. Lehet addig is írogatni hogy ki mit szeretne.
E7 nekem is nagyon kellene!Georgexy írta:Szia Taylor!
Nekem nincs szükségem semmi újra az N8-hoz.
Csak szeretném E7-re is a te CFW-det ha megoldható.
Köszi
Georgexy