kox2 írta:ÜDv!
Valaki tudna segíteni belle-t akarom rárakni a telóra de a Phoenix ez dobja ki flash közben:
"Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect."
nem tudjátok mi lehet ez?
Köszi
ÜDv
Enyémmel is volt, hogy szarakodott, csináld dead módban, úgy menni fog valószínűleg, de nagyon javasolt full resetelni a telót, én úgy szoktam, hogy beírom *#7370# (előtte csatlakozz le mindenhonnan...) ekkor vagy 10 perc, gyárira visszarakja, utána ha bekapcsolt kapcsold ki, és úgy kapcsold be, hogy nyomvatartod a hangerő le+kamera+első gomb addig míg el nem kezd tölteni a csík... ezzel fullra lereseteli, ha gondolod elhagyható amúgy a 7370...
Ezután kikapcs, belépsz phoenix, file-open product, RM-596, utána flashing, fw update, kiválasztod, dead mode pipa be, refurbish, vársz míg ki nem írja a szöveget, leokézod és ott állsz, hogy vár az usb eszközre, itt ügyesen kell, szóval bedugod az usb kábelt a telóba és amilyen gyorsan csak tudod megnyomod a bekapcs gombot 1 kicsit, ha bejön a Nokia logo, akkor nem jó, lehúzod és újra próbálod, akkor jó ha a Phoenixbe elkezdenek futni a szövegek...
Ezután vársz, a végén lehet azt írja, hogy nem sikerült, de nem számít, ha teszt módba marad akkor kikapcs-bekapcs, ha nem akkor újraindul és használhatod is. Remélem tudtam segíteni.