jahogy szlovén. hát arra nincs még. de vígasztaljon hogy az ausztráloknak sincsbobvosgy írta:Fekete pc:059F4B3bladehu2 írta:hm, akkor bocsesz a feltételezésért. amugy mi a PC? az mindegy milyen kártya van benne.
Nokia N8-00
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Nokia N8-00
- Rating: 2.63%
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Kazmer írta:Szeretném a kollégám N8-asát frissíteni.
Nagyon régi rajta a soft és t-mobilos. A szoftver verziója: 011.012 (2010-09-18 a szoftververzió dátuma.)
Amikor megpróbáljuk a nokiás programból frissíteni akkor azt írja ki hogy nincs hozzá frissítés.
A nokiáról is eltűnt az az oldal, ahol meg lehet nézni termékkód alapján hogy frissíthető-e. (Bár gondolom a Tré sem lehet ennyire elmaradva...)
Van valami ötletetek hogyan lehetne frissíteni? (A barkács megoldásokat ha egy mód van rá kerülnénk...)
A termékkód, ha ez segítség: 059D7G5
Köszi.
olvasgassatok vissza 1-2 oldalt, hadd ne írjam le óránként hogy miért nincs trémobilra még belle. v22 anna viszont van ezekre is, ha nem mutatja a nokia suite akkor lehet hogy túl régi verzió.ugabor írta:Tmobilos a teló termékkód 059D7G5bladehu2 írta:product code? vagy legalább valami "amugy sötétszürke vodás/tmobilos/független a telóm" info?ugabor írta:Sziasztok. Az miért van hogy nem tudom frissíteni az n8amat oviról? Belle re akartam frissíteni az ovi az le is frissült 3.3 ra de nem találja a frissítést . A mostan fw számom az 022.014 és szerinte ez a legujabb.
- Rating: 2.63%
- bobomacleod
- Újonc
- Készüléktípus: n86
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 5800
- Has thanked: 4 times
A dll jó lett köszönöm!!
Win Xp Sp3.
Phoenix 2011.46.002.47246
Viszont most a szoftot nem látja.
Bemásoltam a könyvtárba, ahogy az első hozzászólásnál volt.
Eljutok odáig, hogy felismeri a telót, de nem jelenik meg a "flashig, firmware update, product code" -nál semmi.
Ha rányomok a ... gombra, akkor a következő üzenet van:
"Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the Product cannot be identified"
Esetleg megpróbálom a Phoenixxel letöltetni, mondtok egy product code-ot nekem?
Fekete az N8.....
Win Xp Sp3.
Phoenix 2011.46.002.47246
Viszont most a szoftot nem látja.
Bemásoltam a könyvtárba, ahogy az első hozzászólásnál volt.
Eljutok odáig, hogy felismeri a telót, de nem jelenik meg a "flashig, firmware update, product code" -nál semmi.
Ha rányomok a ... gombra, akkor a következő üzenet van:
"Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the Product cannot be identified"
Esetleg megpróbálom a Phoenixxel letöltetni, mondtok egy product code-ot nekem?
Fekete az N8.....
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Hogyan tudok gyári alkalmazásokat, vagy olyanokat amik le vannak védve, (pl. telenoros gyári belle-re fel vannak rakva ilyen startlap meg origo stb. alkalmazások telepítve és ezeket nem lehet alapvetően uninstalálni...) uninstalálni? Valami szoft? (de ne azt írjátok, hogy phoenix-el rakjak rá pl. euro3-masat mert azt én is tudom, csak ez is érdekelne, hogy van e ilyen szoft vagy erre megoldás)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok.
Navifirmel szeretném letölteni a Belle.t de nekem az 1.3-as navi a 24.1 látja jelenleg. Másnál m i a helyzet esetleg egy frisebb navifirmel? Product modban.
Navifirmel szeretném letölteni a Belle.t de nekem az 1.3-as navi a 24.1 látja jelenleg. Másnál m i a helyzet esetleg egy frisebb navifirmel? Product modban.
-
- 1. szint
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Frissebb kell hozzá, rakd fel az 1.6-ot: http://www.symbian-toys.com/navifirm.aspx#downloadcsuri04 írta:Sziasztok.
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA N8
- Has thanked: 5 times
Sziasztok!
bladehu2 ovi linkjéről töltöttem le a fringet de a helyzet ugyanaz és továbbre se indul belle alatt. Nekem belle telepités előtt
le lett formázva az e: és csináltam factory resetet is ezáltal semmi nincs rajta. Az nem lehet hogy valami qt verziot is fel kéne dobni a működéshez vagy a bellében ez bent van
Kérlek segitsetek akár priviben is mert nem igazán vagyok ebbe otthon.
bladehu2 ovi linkjéről töltöttem le a fringet de a helyzet ugyanaz és továbbre se indul belle alatt. Nekem belle telepités előtt
le lett formázva az e: és csináltam factory resetet is ezáltal semmi nincs rajta. Az nem lehet hogy valami qt verziot is fel kéne dobni a működéshez vagy a bellében ez bent van
Kérlek segitsetek akár priviben is mert nem igazán vagyok ebbe otthon.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 5800
- Has thanked: 4 times
Még egy kérdés.bladehu2 írta:OS verzió? phoenix verzió?atomka írta:Az a bajom, hogy a program el sem indul, tehát nem a Belle verzióval van gondom, hanem a Phoenixxel...
Navifirm-el megkerestem és ezt töltöttem le: euro3_dg(0599766).
A navifirm régebbi verziója csak 8 file-t tölt le, az újabb viszont már 19-et.
Ebben van egy olyan is hogy "simlock_3gstandard_bb5".
Ezt feltehetem szerinted?
- Thomas
- 1. szint
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 5 times
Vodás vagyok és simán gond nélkül fel ment az új Belle Nokia Suital!!!!LaLi_87 írta:Grat hozzá. Amit csinalhatsz az az hogy megvárod a Bellé-t addig talán nem is érdemes felpakolgatni rá cuccokat, bár attol fugg hogyan fogod majd frissiteni a firmware-t. Addig meg marad a N8 felfedezése es csodálása.Thomas írta:Halihó! Holnap kezembe veszem az új NOKIA N8 telefonomat!
577 oldal az nagyon sok! Valaki tudná nekem összegezni?
Kell egyáltalán csinálni valamit egy ilyen jó telefonnal?
Patent idáig tetszik!
Megint be kell álligatni!