Ezért én nem háborodom fel,nem kell újra rakni,lasza0414 írta:nincsennek benne az új widgetek.. érdemesebb nem feltenni. mert teljes egészben megegyezik a Taylor féle verzióval...

Ezért én nem háborodom fel,nem kell újra rakni,lasza0414 írta:nincsennek benne az új widgetek.. érdemesebb nem feltenni. mert teljes egészben megegyezik a Taylor féle verzióval...
Megerőssííítttemm!!! Nokiáék egyre bolondabbak...symbian7610 írta:akkor marad v2 !
érdekes...nálam ezek mind rendben működnek...Taylor V2 van fent.liqquid írta:Volt már valaki aki összehasonlította a Taylor V2-vel? Mik a különbségek, mik a tapasztalatok, melyik a jobb, a hibák ugyanúgy fennálnak a gyáriba is mint a V2-es Tayloréba? Mert ott volt olyna probléma, hogy nem frissítette pontosan 1 idő után 1 pár widgetet, volt hogy újra kellett azért indítani a telót... Meg a mailok ellenőrzése nem történt meg osk esetben mikor rácsatlakoztam a netre pedig az alap lenne sztem...
A V2-be Taylor beleintegrálta a widget csomagot! Lehet, hogy a problémák olyan bellénél fordulnak elő ahol nem bele vannak integrálva hanem utólag vannak hozzáadva?symbian7610 írta:érdekes...nálam ezek mind rendben működnek...Taylor V2 van fent.liqquid írta:Volt már valaki aki összehasonlította a Taylor V2-vel? Mik a különbségek, mik a tapasztalatok, melyik a jobb, a hibák ugyanúgy fennálnak a gyáriba is mint a V2-es Tayloréba? Mert ott volt olyna probléma, hogy nem frissítette pontosan 1 idő után 1 pár widgetet, volt hogy újra kellett azért indítani a telót... Meg a mailok ellenőrzése nem történt meg osk esetben mikor rácsatlakoztam a netre pedig az alap lenne sztem...
Todo írta:A V2-be Taylor beleintegrálta a widget csomagot! Lehet, hogy a problémák olyan bellénél fordulnak elő ahol nem bele vannak integrálva hanem utólag vannak hozzáadva?symbian7610 írta:érdekes...nálam ezek mind rendben működnek...Taylor V2 van fent.liqquid írta:Volt már valaki aki összehasonlította a Taylor V2-vel? Mik a különbségek, mik a tapasztalatok, melyik a jobb, a hibák ugyanúgy fennálnak a gyáriba is mint a V2-es Tayloréba? Mert ott volt olyna probléma, hogy nem frissítette pontosan 1 idő után 1 pár widgetet, volt hogy újra kellett azért indítani a telót... Meg a mailok ellenőrzése nem történt meg osk esetben mikor rácsatlakoztam a netre pedig az alap lenne sztem...
miért lennének benne?? szó sem volt arról hogy benne lesznek. Taylor leírta anno hogy a widgetek egy külön telepíthető csomagként jönnek. MAJD. Az övében (meg sok CFW-ben is) azért volt benne mert belerakta, mivel a tesztre kiadott telepítőt nem rakhatta fel. Mellesleg csináltak már belőlük újra telepítőt és simán fel lehet rakni a gyári (de hackelt) belle-re.lasza0414 írta:nincsennek benne az új widgetek.. érdemesebb nem feltenni. mert teljes egészben megegyezik a Taylor féle verzióval...
Talán mert még béta a widget csomag?liqquid írta:Ebbe bele voltak, és már más is írta ezeket a problémákat...
nem hiányzik abból semmi se, pont annyi van benne amennyinek a bellében lennie kell.Persze a kérdésre nem történt válasz, de gondolom akkor még senki nem hasonlította össze, mert eddig csak annyi derült ki hogy pár widget hiányzik a gyáriból.
ez az opera hiába van beállítva alapértelmezettnek hiba a belle hibája. többek közt ezt is javíthatták volna, ha akarták volna. csak szerintem le se tojják. a térerő jelző szerintem kiveri a szemüket aztán mégse volt elég 2,5 hónap hogy átírjanak egy konfig fájlt valahol és ne olyan csálé legyen az utolsó pálca amikor maxon a térerő.Ja és még olyan problémám is volt, hogy pl, alapértelmezett böngészőnek egyedül az Opera Mobile-t engedte beállítani, de bármivel linket nyitottam meg nem azzal nyitotta meg hanem a gyári szarral... persze mind2 szinten aluli sajnos, de ez így nem is működött... lehet megpróbálom a gyárival, hátha, max ha nem legalább összehasonlítom melyik a jobb...
Az utóbbi időben(kb.3 hét óta) nálam az opera indul el (alapértelmezettnek van beállítva) Invex.Quick Camera.v1.01 proginál ma is az opera indult mikkor megnéztem ,hogy milyen más alkalmazást készít még a program írója..bladehu2 írta:Talán mert még béta a widget csomag?liqquid írta:Ebbe bele voltak, és már más is írta ezeket a problémákat...nem hiányzik abból semmi se, pont annyi van benne amennyinek a bellében lennie kell.Persze a kérdésre nem történt válasz, de gondolom akkor még senki nem hasonlította össze, mert eddig csak annyi derült ki hogy pár widget hiányzik a gyáriból.ez az opera hiába van beállítva alapértelmezettnek hiba a belle hibája. többek közt ezt is javíthatták volna, ha akarták volna. csak szerintem le se tojják. a térerő jelző szerintem kiveri a szemüket aztán mégse volt elég 2,5 hónap hogy átírjanak egy konfig fájlt valahol és ne olyan csálé legyen az utolsó pálca amikor maxon a térerő.Ja és még olyan problémám is volt, hogy pl, alapértelmezett böngészőnek egyedül az Opera Mobile-t engedte beállítani, de bármivel linket nyitottam meg nem azzal nyitotta meg hanem a gyári szarral... persze mind2 szinten aluli sajnos, de ez így nem is működött... lehet megpróbálom a gyárival, hátha, max ha nem legalább összehasonlítom melyik a jobb...