N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

lasza0414 írta:nincsennek benne az új widgetek.. érdemesebb nem feltenni. mert teljes egészben megegyezik a Taylor féle verzióval...
Ezért én nem háborodom fel,nem kell újra rakni, :) akkor marad v2 !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára symbian7610 2012-02-07 kedd 13:59:33-kor.
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Nem: Férfi
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

symbian7610 írta:akkor marad v2 !
Megerőssííítttemm!!! Nokiáék egyre bolondabbak... :yes: :yes: :yes: :shock:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
busman74
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 Grey by Bzs
Tartózkodási hely: ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿
Has thanked: 10 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: busman74 »

Nem értem minek ültek rajta 2 hónapig....???
liqquid
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 23 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: liqquid »

Volt már valaki aki összehasonlította a Taylor V2-vel? Mik a különbségek, mik a tapasztalatok, melyik a jobb, a hibák ugyanúgy fennálnak a gyáriba is mint a V2-es Tayloréba? Mert ott volt olyna probléma, hogy nem frissítette pontosan 1 idő után 1 pár widgetet, volt hogy újra kellett azért indítani a telót... Meg a mailok ellenőrzése nem történt meg osk esetben mikor rácsatlakoztam a netre pedig az alap lenne sztem...
symbian7610
2. szint
2. szint

liqquid írta:Volt már valaki aki összehasonlította a Taylor V2-vel? Mik a különbségek, mik a tapasztalatok, melyik a jobb, a hibák ugyanúgy fennálnak a gyáriba is mint a V2-es Tayloréba? Mert ott volt olyna probléma, hogy nem frissítette pontosan 1 idő után 1 pár widgetet, volt hogy újra kellett azért indítani a telót... Meg a mailok ellenőrzése nem történt meg osk esetben mikor rácsatlakoztam a netre pedig az alap lenne sztem...
érdekes...nálam ezek mind rendben működnek...Taylor V2 van fent.
Nokia 808 PureView FP 2
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

symbian7610 írta:
liqquid írta:Volt már valaki aki összehasonlította a Taylor V2-vel? Mik a különbségek, mik a tapasztalatok, melyik a jobb, a hibák ugyanúgy fennálnak a gyáriba is mint a V2-es Tayloréba? Mert ott volt olyna probléma, hogy nem frissítette pontosan 1 idő után 1 pár widgetet, volt hogy újra kellett azért indítani a telót... Meg a mailok ellenőrzése nem történt meg osk esetben mikor rácsatlakoztam a netre pedig az alap lenne sztem...
A V2-be Taylor beleintegrálta a widget csomagot! Lehet, hogy a problémák olyan bellénél fordulnak elő ahol nem bele vannak integrálva hanem utólag vannak hozzáadva?
liqquid
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 23 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: liqquid »

Todo írta:
symbian7610 írta:
A V2-be Taylor beleintegrálta a widget csomagot! Lehet, hogy a problémák olyan bellénél fordulnak elő ahol nem bele vannak integrálva hanem utólag vannak hozzáadva?

Ebbe bele voltak, és már más is írta ezeket a problémákat...

Persze a kérdésre nem történt válasz, de gondolom akkor még senki nem hasonlította össze, mert eddig csak annyi derült ki hogy pár widget hiányzik a gyáriból.

Ja és még olyan problémám is volt, hogy pl, alapértelmezett böngészőnek egyedül az Opera Mobile-t engedte beállítani, de bármivel linket nyitottam meg nem azzal nyitotta meg hanem a gyári szarral... persze mind2 szinten aluli sajnos, de ez így nem is működött... lehet megpróbálom a gyárival, hátha, max ha nem legalább összehasonlítom melyik a jobb...
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

lasza0414 írta:nincsennek benne az új widgetek.. érdemesebb nem feltenni. mert teljes egészben megegyezik a Taylor féle verzióval...
miért lennének benne?? szó sem volt arról hogy benne lesznek. Taylor leírta anno hogy a widgetek egy külön telepíthető csomagként jönnek. MAJD. Az övében (meg sok CFW-ben is) azért volt benne mert belerakta, mivel a tesztre kiadott telepítőt nem rakhatta fel. Mellesleg csináltak már belőlük újra telepítőt és simán fel lehet rakni a gyári (de hackelt) belle-re.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

liqquid írta:Ebbe bele voltak, és már más is írta ezeket a problémákat...
Talán mert még béta a widget csomag?
Persze a kérdésre nem történt válasz, de gondolom akkor még senki nem hasonlította össze, mert eddig csak annyi derült ki hogy pár widget hiányzik a gyáriból.
nem hiányzik abból semmi se, pont annyi van benne amennyinek a bellében lennie kell.
Ja és még olyan problémám is volt, hogy pl, alapértelmezett böngészőnek egyedül az Opera Mobile-t engedte beállítani, de bármivel linket nyitottam meg nem azzal nyitotta meg hanem a gyári szarral... persze mind2 szinten aluli sajnos, de ez így nem is működött... lehet megpróbálom a gyárival, hátha, max ha nem legalább összehasonlítom melyik a jobb...
ez az opera hiába van beállítva alapértelmezettnek hiba a belle hibája. többek közt ezt is javíthatták volna, ha akarták volna. csak szerintem le se tojják. a térerő jelző szerintem kiveri a szemüket aztán mégse volt elég 2,5 hónap hogy átírjanak egy konfig fájlt valahol és ne olyan csálé legyen az utolsó pálca amikor maxon a térerő.
symbian7610
2. szint
2. szint

bladehu2 írta:
liqquid írta:Ebbe bele voltak, és már más is írta ezeket a problémákat...
Talán mert még béta a widget csomag?
nem hiányzik abból semmi se, pont annyi van benne amennyinek a bellében lennie kell.
ez az opera hiába van beállítva alapértelmezettnek hiba a belle hibája. többek közt ezt is javíthatták volna, ha akarták volna. csak szerintem le se tojják. a térerő jelző szerintem kiveri a szemüket aztán mégse volt elég 2,5 hónap hogy átírjanak egy konfig fájlt valahol és ne olyan csálé legyen az utolsó pálca amikor maxon a térerő.
Az utóbbi időben(kb.3 hét óta) nálam az opera indul el (alapértelmezettnek van beállítva) Invex.Quick Camera.v1.01 proginál ma is az opera indult mikkor megnéztem ,hogy milyen más alkalmazást készít még a program írója..
"hogy átírjanak egy konfig fájlt valahol és ne olyan csálé legyen az utolsó pálca amikor maxon a térerő.[/quote]" ha nem mondod észre sem veszem.:)
Nokia 808 PureView FP 2
Válasz küldése

Vissza: “Modding”