nokiae668 írta:Taylor: A te phonix verziódat használom, a hivatalosnál újraindítja a telót vagy annál is lelehet húzni? Mert nekem kiirta hogy sikeres meg minden, de nem nagyon indul újra!Már megvan, nem indul újra, lehuztam müködik!

nokiae668 írta:Taylor: A te phonix verziódat használom, a hivatalosnál újraindítja a telót vagy annál is lelehet húzni? Mert nekem kiirta hogy sikeres meg minden, de nem nagyon indul újra!Már megvan, nem indul újra, lehuztam müködik!
Hát ezek tényleg hülyék!Taylor írta:nokiae668 írta:Taylor: A te phonix verziódat használom, a hivatalosnál újraindítja a telót vagy annál is lelehet húzni? Mert nekem kiirta hogy sikeres meg minden, de nem nagyon indul újra!Már megvan, nem indul újra, lehuztam müködik!
Ezek nem lényeges dolgok mert folyamatosan frissülnek. Az alap sw a lényeg. Hosszú teszt után jön ki minden sw ezért nincsenek benne a legújabb UDA dolgok.nokiae668 írta:Hát ezek tényleg hülyék!Taylor írta:nokiae668 írta:Taylor: A te phonix verziódat használom, a hivatalosnál újraindítja a telót vagy annál is lelehet húzni? Mert nekem kiirta hogy sikeres meg minden, de nem nagyon indul újra!Már megvan, nem indul újra, lehuztam müködik!
Még a közösségi és a nokia storenak se legfrissebb változata van benne!
![]()
Hát ezért kellett a múltkor mindent mindenhonnan eltüntetni, mert nem akarták, hogy fényévekkel elöttük járj!Taylor írta:Todo. Gyanítom hogy azért nagyobb mert kiszedték belőle a widgeteket. Mindjárt meg is nézem. Kivették a widgetek nagy részét! Csak pár maradt meg. Ezek hülyék!
Majd biztos service pack, ahogy annánál is volt!fudejovagy írta:és akkor ez h van? "A Belle v.111.030.609 change logjában szerepel a hat darab főképernyő lehetősége, az átméretezhető widgetek jelenléte, a menü leegyszerűsítése, valamint bármelyik képernyőn egyértelműen láthatók az értesítések és a kapcsolódási lehetőségek, de a képernyőzár is végre személyre szabható" biztos jön majd hozzá frissítés vagy service pack vagy valami.. vagy nem mi?