He he he, Looooool!!!rotweiler23 írta:Nekem is volt, rosszul van beállítva a telefon órája, illetve a dátum

He he he, Looooool!!!rotweiler23 írta:Nekem is volt, rosszul van beállítva a telefon órája, illetve a dátum
Taylor írta:A galéria utólag nem módosítható.
liqquid írta:Rendben mester, mindjárt meg is nézem mit alkotott a boszorkánykonyhán
Na meg is néztem, alakulgat a dolog, gondolom még azért majd csiszolgatsz rajta, ahogy telik az idő, amit még javaslok a több ikonos módot beleintegrálni, mondjuk választható opcióként, persze majd ha lesz tökéletesen működő mert a legújabb amit hazsnálok pár ikont megnyújt és az nem túl szép de legalább már prímán működik!
Amit még elfelejtettél leírni vagy megoldani (vagy csak én voltam figyelmetlen, hogy nem vettem észre), magamat idézem:
" Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se... "
szóval most hirtelen ez hiányzik még nekem, amúgy szép munka és csak így tovább!
Nálam is kb heti egy alkalommal előfordul.kuma írta:hali
nokia n8 rc v2-m van (belle)
és csinál olyanokat hogy a widgeteket néha nem indítja el
de semmit... sms, tárcsázott hívást sem
csak menüből
valaki tapasztalt már hasonlót?
Igen, mikor mondjuk már vagy 4-5órája van bekapcsolva a telefon, aztán frissíteni akarnám az időjárást, és akkor kifagynak a widgetek, és csak menüből mennek, igen, van ilyen, én restertolni szoktam, és ok!kuma írta:hali
nokia n8 rc v2-m van (belle)
és csinál olyanokat hogy a widgeteket néha nem indítja el
de semmit... sms, tárcsázott hívást sem
csak menüből
valaki tapasztalt már hasonlót?
nem, azok azért pirosak mert nincsenek meg a fájlok, de egyik sem kell a működéshez. az emmc fájl az az E: drive tartalma lenne (kb 1,5 gigás fájl), gyakorlatilag egy halom szemét (bemutató videó meg hasonlók).liskatamas írta:Szia. Az lenne a problémám, hogy fel raktam ugyan a Belle-t az n8-amra, de csak úgy tudtam, ha törlöm a phoenixben ezt a két fájlt, ahogy írtad. De ezek azért pirosak, mert kellenek, nem? E nélkül nem valami jó... nem úgy működik ahogy kellene. Mit tegyek? Honnan szerezzem be őket? (kéri a lezáró kódot bekapcsoláskor, ha valami progit telepítek és újra indítom a telót, akkor nem indul el többet, csak újabb szoftverezés után...)
RM596_APE_ONLY_ENO_11w36_v0.161.fpsx
RM-596_M005.50.emmc.fpsx