Hol van a JVU rom-oz a letöltés ?laci64 írta:MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE.
GS1, JVZ ROMHOZ. Rootolt telefon kel hozzá. ......

Hol van a JVU rom-oz a letöltés ?laci64 írta:MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE.
Én töröltem. Mivel nem igazán gyári rom volt, ha nem modolt, nem igazán ment minden úgy, ahogy kelet volna. De nem csak innen, a telomról is töröltem, vissza tettem a JVZ-t.aladdin írta:Hol van a JVU rom-oz a letöltés ?laci64 írta:MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE.
csak azért kerestem, mert tegnap még volt ma meg már nincslaci64 írta:Én töröltem. Mivel nem igazán gyári rom volt, ha nem modolt, nem igazán ment minden úgy, ahogy kelet volna. De nem csak innen, a telomról is töröltem, vissza tettem a JVZ-t.aladdin írta:Hol van a JVU rom-oz a letöltés ?laci64 írta:MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE.
http://uot.dakra.lt/kitchen/aladdin írta:csak azért kerestem, mert tegnap még volt ma meg már nincs![]()
akku ikont JVU-nál lehet cserélni szinesre? ,,, SGS Bat icon mod 2.- vel nem megy!
A felsö képfájlok a contactsba vanak ic_tab_selected_contacts,dialer,friends_list,recent,starred néven vanak!a képkeretet viszont énse tudom de lehet a phone.apkba néz körül!tnorbi írta:Lenne két hatalmas kérdésem!!!![]()
Mutatom:
1. A fölső sáv képfájlját sehol se találom :/
2. Annak a "képkeretnek" se :/ Képet már megváltoztattam, de ezek szerint van kerete is
Félreértettéljoco82 írta:A felsö képfájlok a contactsba vanak ic_tab_selected_contacts,dialer,friends_list,recent,starred néven vanak!a képkeretet viszont énse tudom de lehet a phone.apkba néz körül!tnorbi írta:Lenne két hatalmas kérdésem!!!![]()
Mutatom:
1. A fölső sáv képfájlját sehol se találom :/
2. Annak a "képkeretnek" se :/ Képet már megváltoztattam, de ezek szerint van kerete is