Meg nézegettem a progikat/játékokat és írják sok helyen, hogy QT szükséges, az mi lenne az a QT?
Egyébként nem szoktam ilyen tudatlan lenni, csak még sose csinált milyet

Regisztrálj be a SmartNews-ra és már el is éred a linkeket.Rita1209 írta:Ezzel a szignós dologgal vagyok még bajban, mert még amikor a telefont vettük akkor a barátom kért ilyen szignós fájlt egy oldalon és azóta se kapta még meg így az bukta, de láttam Potter55 aláírásában egy linket, de ott meg ahogy láttam már nem lehet letölteni azokat a dolgokat.
Meg nézegettem a progikat/játékokat és írják sok helyen, hogy QT szükséges, az mi lenne az a QT?
Egyébként nem szoktam ilyen tudatlan lenni, csak még sose csinált milyet
Igen. Próbálj meg telepíteni egy olyan programot, amihez oda van írva, hogy "Szignózni kell".Rita1209 írta:Köszönöm, sikerült a 3. módszerrel megcsinálni elvileg, de ezt tudom valahonnan ellenőrizni, hogy tényleg sikerrel jártam-e el?
Nem sikerült ezzel megoldani a problémátWalaki01 írta:Szia!Rita1209 írta:Sziasztok.
Nekem kb 3 hónapja van ilyen telefonom nagyon szeretem de van egy elég zavaró hibája.
v52.-es szoftver van rajta és amikor hívnak akkor (ahogy ez első oldalon is mutatja a kép) megy oda vissza az a "csúszka", és nekem az a "csúszka" nagyon szaggatottan megy és e miatt sokszor lehetetlen felvenni a telefont(csengőhang is szól pár másodpercig aztán elhalkul aztán kis idő múlva megint szól egy darabig), mert olyan mintha híváskor lefagyna az egész telefon ha a zöld gombbal veszem fel akkor felveszi de búg tovább a telefon és a képernyőn is tovább mutatja, hogy hívnak és ezzel is számlázza ugye a másodperceket, van amikor fél perc után áll be rendesen és telefonálni is tudok.
Nem lehet tudni, hogy miért csinálja ezt? Vagy nincs rá valakinek valami tippe?
Végig olvastam az egész fórumot és nem találkoztam ilyen hibávalJó lenne valahogy orvosolni ezt, nagyon zavaró tud lenni.
Szerintem valami fogja a memóriát. Csinálj egy biztonsági mentést, a Telószámokról, a zenékről és a videókról! A beállításokat ne mentsd le! Utána a készüléket resetelni kell. Kikapcsolt állapotban, megnyomod a piros+zöld+kamera és a bekapcs gombot egyszerre és addig nyomod, amíg megjelenik a Nokia felirat. Utána ha sikeres a reset, a készülék alap állapotba kerül, mintha most hoztad volna ki a boltból. A teló az indulása után, kéri a nyelvi beállításokat, valamint a dátumot és az időt. Ezután vissza lehet tenni a tel számokat, zenét, videót, a beállításokat nem szabad. Utána elméletileg ne lesz gond a hívásoknál.![]()
Természetesen az összes beállítás elveszik, tehát ami kell, (mármint program) azt újra kell telepíteni.
Akkor nem lehetetlen, hogy a főzött ROM-ban szexuált el valamit a készítője.Rita1209 írta:
Nem sikerült ezzel megoldani a problémátUgyan úgy akadozik rajta a csík meg ugyan azt csinálja amit fent írtam le
Ha mindent a leírtak szerint csinálsz, biztosan nem rontod el és lesz egy hatalmas sikerélményed, meg egy jó telód.Rita1209 írta:Köszönöm. Lehet megpróbálom bár félek, hogy még jobban elrontom a telefont
Ha van rá garancia és Magyarországon lett véve, akkor simán tudod frissíteni a Nokia PC Suite, vagy Nokia Suite programmal. Persze kérdéses, hogy az előző tulaj mennyire piszkált bele, azaz nincs-e átírva a product kód.Rita1209 írta:Van még rajta garancia, még nincs 1 éves a teló, hacsak ezzel a sok buherálással el nem vesztette. Amit adtál linket, ott ugye több féleképpen írja a telepítését és akkor a Navifirmmmel csináljam vagy a Phoenix-szel?
Meg láttam itt a Navifrim leírásánál azt a képet és nekem hálistennek fekete van ahol 2 féle választás vanazt honnan ehet tudni, hogy nekem melyik kell?