mindegyik feltöltésben ugyanazok a telepítők vannak... annyi a titka hogy először a pixi-t kell feltenni. csak azt nem értem hogy jön ez a cucc Taylor CFW-jéhez és miért itt kell kitárgyalni?Todo írta:Nekem ezt sikerült feltennem: http://www.mediafire.com/?just16o1mr80gh1deka10 írta: Nekem egyik sem megy fel kell valamit még csinálni vagy feltenni.
Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Taylor N8 CFW
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Az üzenetek a Bellén jelen pillanatban a C: meghajtóra kerülnek...nincs valami megoldás hogy az E:meghajtóra kerüljenek..??
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Taylor:Már tegnap láttam a Navifirmen a Belle-t.Kérdésem,hogy ebből mikor lesz főzött és tartalmaz-e minden újdonságot,widgetet és microsoft app-ot,hogy ne kelljen mindent telepitgetni!?
Válaszodat előre is köszönöm
- LaLi_87
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 20 times
A tegnapi Belle ugyan az mint Taylor RC Bellé-je tehát még nem a hivatalos.feroooo írta:Taylor:Már tegnap láttam a Navifirmen a Belle-t.Kérdésem,hogy ebből mikor lesz főzött és tartalmaz-e minden újdonságot,widgetet és microsoft app-ot,hogy ne kelljen mindent telepitgetni!?
- Rating: 2.63%

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N9
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem találok máshol még utalást sem arra, hogy tudnának a létezéséről.
A Microsoft új csomágjáról van szó. Nekem tökéletesen feltelepült, de azt mondja meg valaki mi a bánatra való, meg milyen bejelentkezési adatokat kér????????????
Mi a francra jó ez most valójában? Tudja valaki?
A Microsoft új csomágjáról van szó. Nekem tökéletesen feltelepült, de azt mondja meg valaki mi a bánatra való, meg milyen bejelentkezési adatokat kér????????????
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Soltee írta:Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem találok máshol még utalást sem arra, hogy tudnának a létezéséről.
bladehu2 fórumtárs elég szépen leírta: viewtopic.php?f=49&t=2341&start=5810#p317067
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N9
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Értem!Todo írta:Soltee írta:Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem találok máshol még utalást sem arra, hogy tudnának a létezéséről.
bladehu2 fórumtárs elég szépen leírta: viewtopic.php?f=49&t=2341&start=5810#p317067
Köszi!
Viszont a kis email ikonok, amiknél kis levél jelez a jobb felső sarkában az nagyon tuti jó! Azt esetleg nem lehet külön kiszedni belőle????
Ráadásul, ahány mail cím annyi ikont lehet kitenni!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ha jól emlékszem azt a pixie rakja fel, és uninstall után is megmarad. nekem legalábbis még mindig megvan a kis email widget (meg kb -30MB hely, ami szemetet otthagyott a telepítő) pedig leszedtem minkét cuccot. külön kiszedni? háát nem hiszem hogy valaki lenne annyira mazohista hogy nekiálljon abból a raklap cuccból -ami az installerben van- megkeresni melyik fájlok kellenének ehez. viszont kérlek próbálj meg a megfelelő topikban kérdezni, ott egyrészt előbb kapsz választ másrészt nem offolod szét Taylor CFW topikját.Soltee írta:Viszont a kis email ikonok, amiknél kis levél jelez a jobb felső sarkában az nagyon tuti jó! Azt esetleg nem lehet külön kiszedni belőle???? Ráadásul, ahány mail cím annyi ikont lehet kitenni!
- Rating: 2.63%
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Nokia N8 Belle a Navifirmen minden régióra! Pro Edition V3 szerintem még a héten kint lesz. 

- Rating: 5.26%
- Deadpool
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Taylor írta:Nokia N8 Belle a Navifirmen minden régióra! Pro Edition V3 szerintem még a héten kint lesz.
Előre is köszönjük Taylor. E6-ra és Nokia 500-ra is csinálsz egy hackelt verziót?