N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Nem: Férfi
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: bazy »

rotweiler23 írta:Nekem is volt, rosszul van beállítva a telefon órája, illetve a dátum :)
He he he, Looooool!!! :D :D :D Észre sem vettem, hogy elfelejtettem az idő automatikus frissítést bekapcsolni! :D :D :D Megy egy nagy nagy köszi! ;) :up:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
liqquid
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 23 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: liqquid »

Taylor írta:A galéria utólag nem módosítható.
liqquid írta:Rendben mester, mindjárt meg is nézem mit alkotott a boszorkánykonyhán ;)

Na meg is néztem, alakulgat a dolog, gondolom még azért majd csiszolgatsz rajta, ahogy telik az idő :) , amit még javaslok a több ikonos módot beleintegrálni, mondjuk választható opcióként, persze majd ha lesz tökéletesen működő mert a legújabb amit hazsnálok pár ikont megnyújt és az nem túl szép de legalább már prímán működik!

Amit még elfelejtettél leírni vagy megoldani (vagy csak én voltam figyelmetlen, hogy nem vettem észre), magamat idézem:

" Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se... "

szóval most hirtelen ez hiányzik még nekem, amúgy szép munka és csak így tovább!

Akkor, valószínűleg javasolt lesz a következő verzióba beletenni, hogy a C-ről is nézze a képeket meg a hangfájlokat a feltüntetett probléma miatt, régen amúgy A60-ra volt ilyen módosítás lehetőség, hogy mely könyvtárakra keressen rá, ezért gondoltam itt is, csak mondjuk ott az volt asszem a különbség, hogy a csengőhangokat meg a háttereket ugyanúgy lehetett bárhonnan állítani mert ugye volt lehetőség külön is rákeresni a telefonon...

Mellesleg hova tűnt az oldaladról a módosított N8 fw?
gergo0001
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gergo0001 »

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni a hozzáértő szakiktól,hogy a rendszerhangokat(érintőképernyő,akku töltöttség...)hogyan tudom megváltoztatni Belle-n?
kuma
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+32GB
Has thanked: 41 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kuma »

hali
nokia n8 rc v2-m van (belle)
és csinál olyanokat hogy a widgeteket néha nem indítja el
de semmit... sms, tárcsázott hívást sem
csak menüből
valaki tapasztalt már hasonlót?
Nokia N8-00 GY.I.K! Használd Te is, mielőtt kérdezel ;)
Sasakel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 N8DG HTC One
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Sasakel »

kuma írta:hali
csak menüből
Nálam is kb heti egy alkalommal előfordul.
Kikapcsolás az egyetlen megoldás, utána minden OK.
Üdv!
These users thanked the author Sasakel for the post:
kuma (2012-01-30 hétf. 14:30:47)
Rating: 2.63%
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

kuma írta:hali
csak menüből
Igen, mikor mondjuk már vagy 4-5órája van bekapcsolva a telefon, aztán frissíteni akarnám az időjárást, és akkor kifagynak a widgetek, és csak menüből mennek, igen, van ilyen, én restertolni szoktam, és ok! ;) :up:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
liskatamas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6
Has thanked: 11 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: liskatamas »

Szia. Az lenne a problémám, hogy fel raktam ugyan a Belle-t az n8-amra, de csak úgy tudtam, ha törlöm a phoenixben ezt a két fájlt, ahogy írtad. De ezek azért pirosak, mert kellenek, nem? E nélkül nem valami jó... nem úgy működik ahogy kellene. Mit tegyek? Honnan szerezzem be őket? (kéri a lezáró kódot bekapcsoláskor, ha valami progit telepítek és újra indítom a telót, akkor nem indul el többet, csak újabb szoftverezés után...)

RM596_APE_ONLY_ENO_11w36_v0.161.fpsx
RM-596_M005.50.emmc.fpsx
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

liskatamas írta:Szia. Az lenne a problémám, hogy fel raktam ugyan a Belle-t az n8-amra, de csak úgy tudtam, ha törlöm a phoenixben ezt a két fájlt, ahogy írtad. De ezek azért pirosak, mert kellenek, nem? E nélkül nem valami jó... nem úgy működik ahogy kellene. Mit tegyek? Honnan szerezzem be őket? (kéri a lezáró kódot bekapcsoláskor, ha valami progit telepítek és újra indítom a telót, akkor nem indul el többet, csak újabb szoftverezés után...)
RM596_APE_ONLY_ENO_11w36_v0.161.fpsx
RM-596_M005.50.emmc.fpsx
nem, azok azért pirosak mert nincsenek meg a fájlok, de egyik sem kell a működéshez. az emmc fájl az az E: drive tartalma lenne (kb 1,5 gigás fájl), gyakorlatilag egy halom szemét (bemutató videó meg hasonlók).
a kódot pedig vagy azért kéri mert az E: -n vagy az F: -n ottmaradt valami maradvány (data/sys/system/resource/private mappákat nem törölted), vagy visszaállítottál beállításokat/programokat mentésből (ezt nem kéne ha nem akarsz hibás működést), vagy pedig a cfw-ben van valami elbaltázva amit felraktál. bár ez utóbbi szerintem nem túl valószínű.
ptreki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 DG
Has thanked: 44 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: ptreki »

Hali Skacok!

A Navifirm-en kint van a gyári Belle a C7, N8 stb. telókra.

Production External módban keressétek.
N8-00 DG BZS N8 v2.0b final CFW
lasza0414
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lasza0414 »

nincsennek benne az új widgetek.. érdemesebb nem feltenni. mert teljes egészben megegyezik a Taylor féle verzióval...
These users thanked the author lasza0414 for the post:
symbian7610 (2012-02-07 kedd 13:00:21)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “Modding”