Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Rutkovszki Csaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 5800
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: Rutkovszki Csaba »

visszaraktam a telómra az eredeti szoftver és most az a bajom vele, hogy netezés közbe mindig kiírja hogy a memória megtelt zárjon be néhány alkalmazást holott semmi nem fut közbe. és youtube-on a videót is csak szaggatva tudom nézni. ez miért van? válaszokat előre is köszönöm!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Rutkovszki Csaba írta:visszaraktam a telómra az eredeti szoftver és most az a bajom vele, hogy netezés közbe mindig kiírja hogy a memória megtelt zárjon be néhány alkalmazást holott semmi nem fut közbe. és youtube-on a videót is csak szaggatva tudom nézni. ez miért van? válaszokat előre is köszönöm!
Mert kevés a RAM-ja. Indítsd újra a telefont és utána próbáld meg.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Rutkovszki Csaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 5800
Has thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: Rutkovszki Csaba »

potter55 írta:
Rutkovszki Csaba írta:visszaraktam a telómra az eredeti szoftver és most az a bajom vele, hogy netezés közbe mindig kiírja hogy a memória megtelt zárjon be néhány alkalmazást holott semmi nem fut közbe. és youtube-on a videót is csak szaggatva tudom nézni. ez miért van? válaszokat előre is köszönöm!
Mert kevés a RAM-ja. Indítsd újra a telefont és utána próbáld meg.
Még azt szeretném kérdezni, hogy az miért van h lecsökken a telefonmemóriája 39 mb-ra holott semmit nem telepítek rá? A c6os szoftverrel ilyen gondom nem volt sőt netes se :/
Újraindítás után is kiírja :/
potter55
Moderátor
Moderátor

Rutkovszki Csaba írta: Még azt szeretném kérdezni, hogy az miért van h lecsökken a telefonmemóriája 39 mb-ra holott semmit nem telepítek rá? A c6os szoftverrel ilyen gondom nem volt sőt netes se :/
Újraindítás után is kiírja :/
Mert a főzött RAM optimizálva volt a gyárihoz képest és most veszed észre a különbséget. Nem hiába készítenek főzött ROM-okat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Rita1209
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Nem:
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Rita1209 »

Sziasztok.
Nekem kb 3 hónapja van ilyen telefonom nagyon szeretem de van egy elég zavaró hibája.

v52.-es szoftver van rajta és amikor hívnak akkor (ahogy ez első oldalon is mutatja a kép) megy oda vissza az a "csúszka", és nekem az a "csúszka" nagyon szaggatottan megy és e miatt sokszor lehetetlen felvenni a telefont(csengőhang is szól pár másodpercig aztán elhalkul aztán kis idő múlva megint szól egy darabig), mert olyan mintha híváskor lefagyna az egész telefon ha a zöld gombbal veszem fel akkor felveszi de búg tovább a telefon és a képernyőn is tovább mutatja, hogy hívnak és ezzel is számlázza ugye a másodperceket, van amikor fél perc után áll be rendesen és telefonálni is tudok.

Nem lehet tudni, hogy miért csinálja ezt? Vagy nincs rá valakinek valami tippe?
Végig olvastam az egész fórumot és nem találkoztam ilyen hibával :sad: Jó lenne valahogy orvosolni ezt, nagyon zavaró tud lenni.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Rita1209 írta:Sziasztok.
Nekem kb 3 hónapja van ilyen telefonom nagyon szeretem de van egy elég zavaró hibája.

v52.-es szoftver van rajta és amikor hívnak akkor (ahogy ez első oldalon is mutatja a kép) megy oda vissza az a "csúszka", és nekem az a "csúszka" nagyon szaggatottan megy és e miatt sokszor lehetetlen felvenni a telefont(csengőhang is szól pár másodpercig aztán elhalkul aztán kis idő múlva megint szól egy darabig), mert olyan mintha híváskor lefagyna az egész telefon ha a zöld gombbal veszem fel akkor felveszi de búg tovább a telefon és a képernyőn is tovább mutatja, hogy hívnak és ezzel is számlázza ugye a másodperceket, van amikor fél perc után áll be rendesen és telefonálni is tudok.

Nem lehet tudni, hogy miért csinálja ezt? Vagy nincs rá valakinek valami tippe?
Végig olvastam az egész fórumot és nem találkoztam ilyen hibával :sad: Jó lenne valahogy orvosolni ezt, nagyon zavaró tud lenni.
Szia!
Szerintem valami fogja a memóriát. Csinálj egy biztonsági mentést, a Telószámokról, a zenékről és a videókról! A beállításokat ne mentsd le! Utána a készüléket resetelni kell. Kikapcsolt állapotban, megnyomod a piros+zöld+kamera és a bekapcs gombot egyszerre és addig nyomod, amíg megjelenik a Nokia felirat. Utána ha sikeres a reset, a készülék alap állapotba kerül, mintha most hoztad volna ki a boltból. A teló az indulása után, kéri a nyelvi beállításokat, valamint a dátumot és az időt. Ezután vissza lehet tenni a tel számokat, zenét, videót, a beállításokat nem szabad. Utána elméletileg ne lesz gond a hívásoknál. ;)
Természetesen az összes beállítás elveszik, tehát ami kell, (mármint program) azt újra kell telepíteni. :yes:
These users thanked the author Walaki01 for the post:
Rita1209 (2012-01-31 kedd 16:36:12)
Rating: 2.63%
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Rita1209
Újonc
Újonc
Nem:

Köszönöm a választ, bár sajnos nem tudom, hogy hogy kell újratelepíteni rajta a dolgokat :sad:
potter55
Moderátor
Moderátor

Rita1209 írta:Köszönöm a választ, bár sajnos nem tudom, hogy hogy kell újratelepíteni rajta a dolgokat :sad:
Amiket feltelepítettél programokat, azokat kell visszarakni. A gyáriak megmaradnak.
Vagy használtan vetted és ezért kérdezed?

Rita1209
Újonc
Újonc
Nem:

Igen használtan vettem így nem én telepítettem rá amik vannak rajta jelenleg.
potter55
Moderátor
Moderátor

Rita1209 írta:Igen használtan vettem így nem én telepítettem rá amik vannak rajta jelenleg.
És amik rajta vannak azokat használod is? Mert majd érdemes azokat telepíteni vissza, amiket használsz is.
Telepítéshez segítség.
These users thanked the author potter55 for the post:
Rita1209 (2012-01-31 kedd 16:56:55)
Rating: 2.63%

Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”