Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6300 Black ex E52 Navi
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Talán emlékeztek zsír új E52-m ropogó gombjaira, hát kissé kalandos lett a történet vele:
Úgy látszik ma már minden gagyi és a szakszervizek is letojnak.
Röviden az én esetem.
Vigyázós vagyok a műszaki dolgaimra, tokban hordom, fólia a kijelzőn stb.40 000ft volt 2 év előfizetésre a teló és.......
Patoggot ugye a gombom és halk volt, sokat fikóztam, h vigyem e szervízbe (mert ugye magyarországon vagyunk) féltem, h összekarcolják, lötyögni fog stb.
Mindegy elvittem a pécsi Nokiába, felvették a hibát, mondták, h 2óra múlva jöhetek érte.
Visszamegyek kicserélték a panelt az előlap alatt, valamivel jobbak lettek a gombok, de mondták, h ez ilyen.Röhej....
Nézegetem a telót, nem vettem észre semmit akkor.
Hazafele egy kisboltban ránézek a kijelzőre, h mennyi az idő (mikor készenlétben van) erre látom a fekete kijelzőn mintha 2 újjnyom volna a kijelzőn BELÜL!!!!!!!(nem kesztyűben szokás ilyen helyen dolgozni?????) sík ideg lettem, az üzlet már zárva volt otthonról írtam nekik egy emailt, h mit láttam és mikor mehetek vissza vele.Másnap jött válasz, h elnézést meg minden menjek be.Beautókáztam ismét, azonnal megcsinálták, de lámpa alatt még így is látható volt egy kis kosz, mondom jó leszarom, normál fénynél nem látszik.
Erre másnap az első hívásnál hallom, h recseg a hangszoró és ahogy forgatom a telót mozog az előlap a jobb alsó sarokban mondom NANEEEEEEEE!
Ismét vissza autókáz szervíz olcsó gázolajjal (30km a szervíz egy alkalommal, ez a 3.), mondom ezeket kéne orvosolni, azt mondja el kell küldeniük a Nokiának 1,5hét.Oks leszarom mennyi idő csinálják meg vagy cseréljék ki ennyi pénzért!
Megjegyzés rovatba beirattam, h a készülék KARCMENTES és közöltem is vele, h csak így vagyok hajlandó átvenni.
Eltelt egy hét visszajött a teló új előlappal és beviteli panellal, na most azt mondom, h úgy működik mint ahogy azt ennyi pénzért elvárná az ember.
Remélem szoftveres gondjaim nem lesznek vele.....
Röviden az én esetem.
Vigyázós vagyok a műszaki dolgaimra, tokban hordom, fólia a kijelzőn stb.40 000ft volt 2 év előfizetésre a teló és.......
Patoggot ugye a gombom és halk volt, sokat fikóztam, h vigyem e szervízbe (mert ugye magyarországon vagyunk) féltem, h összekarcolják, lötyögni fog stb.
Mindegy elvittem a pécsi Nokiába, felvették a hibát, mondták, h 2óra múlva jöhetek érte.
Visszamegyek kicserélték a panelt az előlap alatt, valamivel jobbak lettek a gombok, de mondták, h ez ilyen.Röhej....
Hazafele egy kisboltban ránézek a kijelzőre, h mennyi az idő (mikor készenlétben van) erre látom a fekete kijelzőn mintha 2 újjnyom volna a kijelzőn BELÜL!!!!!!!(nem kesztyűben szokás ilyen helyen dolgozni?????) sík ideg lettem, az üzlet már zárva volt otthonról írtam nekik egy emailt, h mit láttam és mikor mehetek vissza vele.Másnap jött válasz, h elnézést meg minden menjek be.Beautókáztam ismét, azonnal megcsinálták, de lámpa alatt még így is látható volt egy kis kosz, mondom jó leszarom, normál fénynél nem látszik.
Erre másnap az első hívásnál hallom, h recseg a hangszoró és ahogy forgatom a telót mozog az előlap a jobb alsó sarokban mondom NANEEEEEEEE!
Ismét vissza autókáz szervíz olcsó gázolajjal (30km a szervíz egy alkalommal, ez a 3.), mondom ezeket kéne orvosolni, azt mondja el kell küldeniük a Nokiának 1,5hét.Oks leszarom mennyi idő csinálják meg vagy cseréljék ki ennyi pénzért!
Megjegyzés rovatba beirattam, h a készülék KARCMENTES és közöltem is vele, h csak így vagyok hajlandó átvenni.
Eltelt egy hét visszajött a teló új előlappal és beviteli panellal, na most azt mondom, h úgy működik mint ahogy azt ennyi pénzért elvárná az ember.
- vadlud
- 1. szint
- Készüléktípus: N95-C6-00 samsung galaxy w
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Jobban jársz ha nem reménykedsz. Hálistennek garis volt a páromé amikor szoftveresen döglött, de úgy véglegesen. Nem volt törve, sem módolva, sőt a gyári programokon kívül semmi sem volt rajta!!! Kicserélték egy újra, de mi lett volna akkor ha már nincs gari? 80 ezer huf kuka? Bocs ha ezzel megbántottam volna valakit, de ennek a telefonnak felháborítóan xar a szoftja. Sztem fogyasztóvédelmis eset!cc_rider írta:Talán emlékeztek zsír új E52-m ropogó gombjaira, hát kissé kalandos lett a történet vele:
Röviden az én esetem.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Érdekes, én 1 évig nyúztam, és semmi bajom nem volt vele. Igaz, már az első nap független szoftvert tettem fel a Pannon helyet. De se billentyűvel, se hangszóróval, semmivel nem volt semmi gondom.vadlud írta: Jobban jársz ha nem reménykedsz. Hálistennek garis volt a páromé amikor szoftveresen döglött, de úgy véglegesen. Nem volt törve, sem módolva, sőt a gyári programokon kívül semmi sem volt rajta!!! Kicserélték egy újra, de mi lett volna akkor ha már nincs gari? 80 ezer huf kuka? Bocs ha ezzel megbántottam volna valakit, de ennek a telefonnak felháborítóan xar a szoftja. Sztem fogyasztóvédelmis eset!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Nekem 10 hónapig volt ilyen telcsim és mint laci64-nek nekem is az volt az első dolgom, hogy rádobtam egy független szoftot! A 8. hónapban lett hangszóróhibás, úgy vittem szervízbe a független szofttal, garanciába 2 óra alatt kicserélték a hangszórót! Se elötte se utánna semmi problémám nem volt a telcsivel!laci64 írta:Érdekes, én 1 évig nyúztam, és semmi bajom nem volt vele. Igaz, már az első nap független szoftvert tettem fel a Pannon helyet. De se billentyűvel, se hangszóróval, semmivel nem volt semmi gondom.vadlud írta: Jobban jársz ha nem reménykedsz. Hálistennek garis volt a páromé amikor szoftveresen döglött, de úgy véglegesen. Nem volt törve, sem módolva, sőt a gyári programokon kívül semmi sem volt rajta!!! Kicserélték egy újra, de mi lett volna akkor ha már nincs gari? 80 ezer huf kuka? Bocs ha ezzel megbántottam volna valakit, de ennek a telefonnak felháborítóan xar a szoftja. Sztem fogyasztóvédelmis eset!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 4 times
Nekem több mint 2 éve van ilyen telefonom, 1 év után nekem is volt egy hangszóró cserém, azon kívül tökéletesen működk. Az egyik legjobb telefonom, ami eddig volt. Aránylag sokat telefonálok vele, és az akksi is jól bírja még most is.
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
- coupe.gsi
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung galaxy S plus
Sziasztok!!!Felraktam én is a vietnámi hack-et...müködik is rendesen 104MB szabad hely,gyorsabb is...csak a magyar nyelv nekem hiányzik.Leszedtem ezt a programot is,amivel fel tudnám rakni,csak nem találok magyar nyelvet hozzá...honnan lehetne ezt leszedni?Előre is köszönömpotter55 írta:Ezzel talán hozzá lehet adni a magyar nyelvet.csacsi67 írta:Nekem is volt fent mind2 fözött rom ugyan ugy memoria elfogyásra hivatkozott nem tudom mit csináltam rosszul.Most viszont a legujabb sw-re találtam egy vietnámi fözött fimwaret itt ilyen gond nincs ,nagyon jó kis rom egy a baj hogy csak angol nyelv van benne.
(Majd később áthelyezem ezeket a hozzászólásokat az E52 CFW topikba.)

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Én úgyan nem értek hozzá, de gondolom egy magyar nyelvet is tartalmazó szoftból kellene a megfelelő progrogival kinyerni a magyar nyelvet és átültetni a moddolt szoftba!coupe.gsi írta:Sziasztok!!!Felraktam én is a vietnámi hack-et...müködik is rendesen 104MB szabad hely,gyorsabb is...csak a magyar nyelv nekem hiányzik.Leszedtem ezt a programot is,amivel fel tudnám rakni,csak nem találok magyar nyelvet hozzá...honnan lehetne ezt leszedni?Előre is köszönömpotter55 írta:Ezzel talán hozzá lehet adni a magyar nyelvet.csacsi67 írta:Nekem is volt fent mind2 fözött rom ugyan ugy memoria elfogyásra hivatkozott nem tudom mit csináltam rosszul.Most viszont a legujabb sw-re találtam egy vietnámi fözött fimwaret itt ilyen gond nincs ,nagyon jó kis rom egy a baj hogy csak angol nyelv van benne.
(Majd később áthelyezem ezeket a hozzászólásokat az E52 CFW topikba.)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Csacsi67 által korábban belinkelt fórumon találtam még ezt, ígéretes, de csak angol nyelven:
http://e52cfw.blogspot.com/2012/01/this ... nokia.html
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52 N9
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Szia.Fel raktam van 2 is belöle beszéltem az india gyerekkel hogy tegye bele a magyar nyelvet az orosz helyett.Én per pill most ezt használom .De valami ünnep volt náluk, de igéretet kaptam rá.cml írta:Csacsi67 által korábban belinkelt fórumon találtam még ezt, ígéretes, de csak angol nyelven:
- coupe.gsi
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung galaxy S plus
Ez tényleg jónak tűnik...ha lesz benne magyar nyelv,akkor dobd fel ide is légyszívescsacsi67 írta:Szia.Fel raktam van 2 is belöle beszéltem az india gyerekkel hogy tegye bele a magyar nyelvet az orosz helyett.Én per pill most ezt használom .De valami ünnep volt náluk, de igéretet kaptam rá.cml írta:Csacsi67 által korábban belinkelt fórumon találtam még ezt, ígéretes, de csak angol nyelven:

A vietnámi hack,sem volt rossz....104MB szabad hely volt a C-n