Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
hnor79
Újonc
Újonc
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: hnor79 »

moneytoo írta:
csacsi67 írta:
moneytoo írta:Sziasztok,

Még a navigációval lenne pár kérdésem.

1. be lehet-e állítani, hogy ne csak autópályán (fizetős) haladhassak?
2. van-e olyan tervezési módja, hogy rövidebb, gyorsabb, stb.?
3. ha a telefon beállításoknál bekapcsolom a "Készülék helymeghatározását", akkor navigál csak, de jár-e ez bármilyen telefonos szolgáltató felé fizetendő adatközléssel?

Frissítettem a térképeket, de most csak akkor akar útvonalat tervezni, hogy ha csatlakozom a netre. Újraindítottam már.

Köszönöm.
Nem
Nincs
Nem.GPS-helymeghatározás készülek helymeghatározást ne engedélyezd.
Nálam keres offline modban is .Én még nem tudtam rajta térkpet frissiteni.Én nem tudom ,hogy Te hogyan frissitettél mert nekem miota meg azota nem engedte frissiteni.Most néztem meg pont.Térképek majd a 3 pötty térképek kezelése itt magyarország klikelsz és kiirja hogy ez a térkép elérhetö offline használathoz.Frissitések keresésére nincs frissebb változat.
A következő képpen frissítettem:
Térképek
Három pötty
Térképek kezelése
Jobb alsó sarok, három vonás, frissítések kezelése
Itt megmutatta, hogy van mindegyik telepítetthez frissítés, wifin letölt.

Amíg nem frissítettem keresett nekem is. Ettől függetlenül azt mondja, hogy offline használható... de ha beírom a keresőbe, hogy hová menjen, sajnálja, de csatlakozni kell.

Még kipróbálom a helymeghatározás nékül, csak belső gps-l. Egyébként miért kapcsoljam ki?

Köszi
Szerintem, ha kikapcsolod, akkor azzal a gps-t is kikapcsolod, legalább is nálam még műholdat sem talál pl. a gpsmeefo progival, meg nem is próbál keresni, nem aktív a gps jel a jobb felső sarokban.
ha be van kapcsolva akkor nem keletkezik net adatforgalom szerintem, csak a hálózat segítségével határozza meg a helyzetet.
a mobilhálózati adatkapcsolat csinál szerintem forgalmat, azt kell kikapcsolni.
hnor79
Újonc
Újonc

napfényben videót csinált már valaki, nekem nagyon pixeles, a beltéri az jó (bár kicsit zajos, de még az is jobb), felteszek pár képet, nézzétek már meg!
mitől ilyen szar? más nem vette ezt észre?

http://kepfeltoltes.hu/view/120122/2012 ... es.hu_.jpg

borizoli
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: borizoli »

hnor79 írta:napfényben videót csinált már valaki, nekem nagyon pixeles, a beltéri az jó (bár kicsit zajos, de még az is jobb), felteszek pár képet, nézzétek már meg!

Ez tényleg durva. Nem tettél fel vmi kamera moddot? Nekem az n8-nál az rontotta el a videót...
Vagy a felbontás kicsire van állítva. Ezekre tudok gondolni. Tettem be viszább egy videót amit N9-el készítettem és azon láthatod, hogy jó a kép.
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
moneytoo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy SIII
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: moneytoo »

Kipróbáltam. Ha kikapcsolom, a készülék helymeghatározást, akkor valóban megszűnik a gps jel. (Félreértettelek) A mobil hálózat az ki van kapcsolva.

Most letöröltem az összes térképet és csak Mo.-t tettem fel újra. (Idáig a környező országok voltak feltéve Mo. mellé.) Az első navigáláskor persze megint online akart menni. Wifin megengedtem neki. Utána már navigált offline is. Kipróbáltam, minden címet megtalált az ország több pontján. Szerintem megkavarhatta esetleg a többi térkép...???
Na majd szórakozom vele.

Ettől függetlenül elég buta ez a navigációs program (még....)
hnor79
Újonc
Újonc

borizoli írta:
hnor79 írta:napfényben videót csinált már valaki, nekem nagyon pixeles, a beltéri az jó (bár kicsit zajos, de még az is jobb), felteszek pár képet, nézzétek már meg!

Ez tényleg durva. Nem tettél fel vmi kamera moddot? Nekem az n8-nál az rontotta el a videót...
Vagy a felbontás kicsire van állítva. Ezekre tudok gondolni. Tettem be viszább egy videót amit N9-el készítettem és azon láthatod, hogy jó a kép.

camera pro nevű alkalmazást, de az csak képkészítő, szerinted az a bibi, csak szedjem le, és elvileg jó lesz?
borizoli
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: borizoli »

hnor79 írta:
borizoli írta:

camera pro nevű alkalmazást, de az csak képkészítő, szerinted az a bibi, csak szedjem le, és elvileg jó lesz?
A felbontást nézted? Ha igen és nincs levéve akkor bizony a kamera pro a hibás. Nálam is az N8-nál az kavart be, de nem akartam megnevezni. :)
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

Üdv!

Telefon vásárlás előtt állok és érdeklődni szeretnék N9 tulajoktól, hogy maga a telefon így pár hónap elteltével hogy bírja a gyűrődést.. Mennyire karcolódik, kopik ez a polikarbonát ház? Meg úgy hallottam, hogy a hátulján az a kis króm dísz könnyen karcolódik.. Igaz ez? Mennyire látványos/csúnya ez? A kijelző is érdekelne.. Bár tudom, hogy gorillaglas, de érdemes rá fóliát venni, vagy esetleg ezeknek már nem kell? Gondolom azért a kidudorodás miatt kicsit sérülékenyebb..
Előre is köszönöm a segítséget. :Notworty:
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
nmolnar
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge Samsung T815
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: nmolnar »

Szia!

Nekem karácsony óta van meg, előtte N8-am volt. Nagyon jól bírja a strapát. Olvasgatom itt a fórumot és megcsinálgatom a kis hackeléseket, amiket írnak. Nálam 1,5-2,5 napot bír attól függően, hogy mennyit használom. A hozzá kapott szilikon tokban használom, így a külseje makulátlan. A hátulján a króm csík nekem még szuper, de könnyen porosodik az a rész és el tudom képzelni, hogy idővel hajszálkarcok lesznek rajta ott. A kijelző egyszerűen fenomenális! Eddigi legjobb a Nokiától és a telefon kinézete is. Kézbe fogni gyönyörű. Próbálkoztam kétféle típusú fóliával is, de egyik sem tetszett, így levettem és anélkül használom. Semmi karc, semmi gond nincs vele. Mivel ívelt a kijelző, így nem is teljesen a széléig értek a fóliák (gondolom ott nem tudna megtapadni), de így engem zavart, pláne a jobb-bal húzásoknál. Mindig beleakadtam a fólia szélébe. Így én nem javaslom rá. De kinek mi tetszik.

Norbi
These users thanked the author nmolnar for the post (total 5):
Salmi (2012-01-23 hétf. 13:23:15) • molbal (2012-01-23 hétf. 13:57:27) • borizoli (2012-01-23 hétf. 14:45:57) • Dzsosy (2012-01-23 hétf. 14:52:02) • LaLi_87 (2012-01-23 hétf. 21:22:59)
Rating: 13.16%
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

nmolnar írta:Szia!

Nekem karácsony óta van meg, előtte N8-am volt. Nagyon jól bírja a strapát. Olvasgatom itt a fórumot és megcsinálgatom a kis hackeléseket, amiket írnak. Nálam 1,5-2,5 napot bír attól függően, hogy mennyit használom. A hozzá kapott szilikon tokban használom, így a külseje makulátlan. A hátulján a króm csík nekem még szuper, de könnyen porosodik az a rész és el tudom képzelni, hogy idővel hajszálkarcok lesznek rajta ott. A kijelző egyszerűen fenomenális! Eddigi legjobb a Nokiától és a telefon kinézete is. Kézbe fogni gyönyörű. Próbálkoztam kétféle típusú fóliával is, de egyik sem tetszett, így levettem és anélkül használom. Semmi karc, semmi gond nincs vele. Mivel ívelt a kijelző, így nem is teljesen a széléig értek a fóliák (gondolom ott nem tudna megtapadni), de így engem zavart, pláne a jobb-bal húzásoknál. Mindig beleakadtam a fólia szélébe. Így én nem javaslom rá. De kinek mi tetszik.

Norbi
köszönöm a gyors választ.. Azt megtudnád mondani, hogy melyik két típussal/márkával próbálkoztál? A zagg féle invisibleshields köztük volt? Vagy ha nem ezzel vol valakinek tapasztalata? Gondoltam vennék tőlük teljes védelmet, és a kijelzőre meg a sérülékeny króm diszre tenném fel.a
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Dzsosy írta:
nmolnar írta:Szia!

Norbi
köszönöm a gyors választ.. Azt megtudnád mondani, hogy melyik két típussal/márkával próbálkoztál? A zagg féle invisibleshields köztük volt? Vagy ha nem ezzel vol valakinek tapasztalata? Gondoltam vennék tőlük teljes védelmet, és a kijelzőre meg a sérülékeny króm diszre tenném fel.a
A króm csak akkor nem fog karcolódni, ha fólia van rajta. Ez mondjuk teljesen független a telefontól, minden króm rész karcolódik (pl iPod-nál is), bárhol van. persze hajszálkarcok, de egyáltalán zavaró.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”