Nokia N9

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Ethaniel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7_ N900_ N9
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N9

Hozzászólás Szerző: Ethaniel »

szabimaci22 írta:Sziasztok

Tervezem hogy beszerzek egy n9-et :)
Meg szeretném kérdezni hogy ha facebook-on jön egy üzenet az lezárt képernyőn jelzi úgy mint egy sms-t ?
Menyire vannak rá alkalmazások ? ( játék programok stb. )
Válaszaitokat előre is köszönöm ! :) :Notworty: :Notworty:
Igen kijelzi az uzeneteket ugyanugy mint az smst es a skype-t , extrapluginosoknal icq, msn stb is lezart kepernyon
alkalmazasokat nezz ovin vagy a guglizz, van ra eleg jatek, lesz meg tobb

nalam fogyasztas 12mA
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Köszi a válaszokat, nekem még mindig 40mA körül van, egyáltalán nem csökken.... Megpróbálok valamit csinálni :/
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Úgy tudom, hogy ez egy bug. A meegotouchhome -remote-theme nevű folyamat szokta megnövelni a fogyasztást. Ha a terminálban beírjuk, hogy top, akkor kiírja a top folyamatokat. Amennyiben a fenti folyamat van a legtetején, akkor a terminálból manuálisan le kell állítani a folyamatot és visszaesik a fogyasztás.

Továbbá a 3G is nagyon eszi az aksit, valamint - ahogy a talk.maemo.org-on olvastam - újraindítások után a "smartsearch" folyamat 0,5-1 óráig erőteljesen dolgozik. Tehát nem érdemes túl gyakran újraindítani a készüléket.
Vehicular
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Vehicular »

Damir írta:Köszi a válaszokat, nekem még mindig 40mA körül van, egyáltalán nem csökken.... Megpróbálok valamit csinálni :/
Ma délelőtt megint megnéztem, most nekem is 39 mA volt (a múltkor meg 9 mA). Eléggé változékony.
N9power
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: N9power »

Ethaniel írta:
szabimaci22 írta:Sziasztok

Tervezem hogy beszerzek egy n9-et :)
Meg szeretném kérdezni hogy ha facebook-on jön egy üzenet az lezárt képernyőn jelzi úgy mint egy sms-t ?
Menyire vannak rá alkalmazások ? ( játék programok stb. )
Válaszaitokat előre is köszönöm ! :) :Notworty: :Notworty:
Igen kijelzi az uzeneteket ugyanugy mint az smst es a skype-t , extrapluginosoknal icq, msn stb is lezart kepernyon
alkalmazasokat nezz ovin vagy a guglizz, van ra eleg jatek, lesz meg tobb

nalam fogyasztas 12mA
Milyen programmal használod az msnt? Mert én nem nagyon találtam még rendes programot.......ebuddy meg nem nagyon akar lejönni......

Egy másik kérdés
Az mitől van, hogy melegszik a telelfon, de nem cska hogy egy kicsit meleg, vagy langyos vagy mittom én, ha nem majd nem a forró kategóriába tartozik......... netrádió fut, meg bluetooth megy, ennyi. (munka közbe kantárosnadrágba vagyok, és ilyen has magasságba van a zseb.......nah hát eléggé nyomja a meleget a telefon)

aztán a másik gikszer, hogy ha több üzenet van tárolva a telefonon, akkor egyszercsak elkezdeni egy üzenethez pakolni az smseket. Pl.: van egy smsem a mamától, utánna kapok másik 3 embertől és mindet ehhez fűzi hozzá. Kitörlök párat, marad mondjuk 3 darab utánna megint jó egy darabig, ez mitől van?

Előre is kösz a segítséget!
Vehicular
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Vehicular »

A melegedéshez: főleg a wifi melegíti, és ha nem tud hűlni a teló a tokban a ndrágszíjon vagy zsebben, akkor jócskán felmelegedhet hosszú használat után.
hnor79
Újonc
Újonc
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: hnor79 »

Nekem 3mA! akkor ezért bírja olyan jól a teló!

kérdés: ma reggel vettem észre sötétben, hogy ha a készenléti állapotban eltakarom az órát, hogy ne világítson a szemembe (de még ne sötétüljön el a kijelző-ne kapcsoljon ki az óra rajta), akkor elég látványosan vibrál a kijelző(messziről ez nem látszik), és a kijelző közepén jobb oldalt egy egyenlőség féle jelet látok, meg vagy 3 pöttyöt rendszertelenül, amik sötétebbek, mint a vibráló kijelző! szerintetek az mi a franc lehet, hibás a kijelző, vagy egyszerűen csak így gyártják?
Ethaniel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7_ N900_ N9

Hozzászólás Szerző: Ethaniel »

MSN-t mar linkeltem egyszer , ovi kesz extrapluginok itt http://forum.meego.com/showthread.php?t=5492

a malegedest passzolom, nekem egyfolytaban online de nem melegszik ugy hogy eszrevennem, lehet a BT a hibas nem ?
borizoli
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: borizoli »

A BT rendes telefonálásnál nem melegíti, de ha pl wifin skype-olok BT fülessel akkor hajlamos melegedni. Majdnem a forró kategória, de azt tartja is.
De van, hogy neten játszok és akkor is felmelegszik. Én a wifire gyanakszom :)
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
borizoli
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: borizoli »

Kép
Az aktív használat netezést és netes játékot jelent,meg telefonálást és volt közben egy újraindítás.
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”