Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
danekdt
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: danekdt »

Sziasztok.Még Decemberben frissítettem T-mobileos C7et Annara Nsuval és most nincs office rajta. kérdésem az lenne ha újra rakom phoenixel a T-s szoftot lesz-e rajta?! vagy a T-s szoftba alapból nincs benne?! nem az enyém a telefon ezért nem szeretnék rá másmilyent tenni a garancia miatt! ha nincs benne gyárilag Ts szoftba honnan tudnám leszedni?
http://www.flickr.com/photos/danekdt Ha van egy kis időd,nézd meg a telefonnal készült fotoim és értékeld, köszönöm!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

danekdt írta:Sziasztok.Még Decemberben frissítettem T-mobileos C7et Annara Nsuval és most nincs office rajta. kérdésem az lenne ha újra rakom phoenixel a T-s szoftot lesz-e rajta?! vagy a T-s szoftba alapból nincs benne?! nem az enyém a telefon ezért nem szeretnék rá másmilyent tenni a garancia miatt! ha nincs benne gyárilag Ts szoftba honnan tudnám leszedni?
Navifirmen a T-s szoftvert is megtalálod.
Itt vannak alternatívák az office-ra.
These users thanked the author potter55 for the post:
danekdt (2012-01-14 szomb. 22:09:54)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
salitomi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C5-00
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: salitomi »

Raikkonendani írta:
salitomi írta:Tudna valaki segíteni abban,hogy hogy tudok témát törölni? Leszedtem egyet a nokia áruházból de nem tudom hol töröljem ki,elvileg a memóriakártyán van. A fájlkezelőben nem találom.
Előre is köszi!
Alkalmazáskezelőben, a Telepített alkalmazásoknál megtalálod a témát és ott tudod törölni is.
Köszönöm a segítséget!!
farkaslacy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C-7 N73
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: farkaslacy »

Sziasztok!

Nem tudom ki mennyire emlékszik az általam leírt problémára!?

Emlékeztető:

"Nokia C7 telefonom GSM módban csak akkor működik hibamantesen ha a térerő nincs teljesen fullon. Ha fullon van a térerő akor 10 esetből 8-9szer előjön a hiba. Nekem azt írja ki hogy a hálózat foglalt, aki hív annak foglaltat jelez. Aktív hívásnál Gsm módban ingadozik a térerő. Szoftver frissítve, a sim az jó más telóban. 3G-re kapcsolva tökéletesen működik a hiba egyáltalán nem eszlelhető ezzel viszont az a baj hogy Debrecenben nincs teljes lefedettség 3G. Mi lehet a baja?
Köszi a választ!"

Idegesített már 2 hónapja ahogy használtan vettem nem sokára teljesen használhatatlan lett. A HP-n cseréltem androidot adtam érte(azt hittem milyen jó üzlet mert az én telóm kb 15K-val kevesebbet ért. Na ezért történt a csere szerintem, így akartak megszabadulni a hibás telefontól)
De ma szétszedtem! A telefon alsó részén helyezkedik el [link]. Megdöbbenve látom hogy az egyik csatlakozója nincs a helyén csak éppen hogy érintkezik. Visszaraktam a helyére! És láss csodát a telefon hibátlanul működik és most már 3G-ben is fullon van a térerő :)
Ezt csak azért írom le hogy esetleg ha valakinek hasonló probléma állna fenn.
Motoros üdvözlettel!
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

farkaslacy írta:Sziasztok!

Nem tudom ki mennyire emlékszik az általam leírt problémára!?

Emlékeztető:

"Nokia C7 telefonom GSM módban csak akkor működik hibamantesen ha a térerő nincs teljesen fullon. Ha fullon van a térerő akor 10 esetből 8-9szer előjön a hiba. Nekem azt írja ki hogy a hálózat foglalt, aki hív annak foglaltat jelez. Aktív hívásnál Gsm módban ingadozik a térerő. Szoftver frissítve, a sim az jó más telóban. 3G-re kapcsolva tökéletesen működik a hiba egyáltalán nem eszlelhető ezzel viszont az a baj hogy Debrecenben nincs teljes lefedettség 3G. Mi lehet a baja?
Köszi a választ!"

Idegesített már 2 hónapja ahogy használtan vettem nem sokára teljesen használhatatlan lett. A HP-n cseréltem androidot adtam érte(azt hittem milyen jó üzlet mert az én telóm kb 15K-val kevesebbet ért. Na ezért történt a csere szerintem, így akartak megszabadulni a hibás telefontól)
De ma szétszedtem! A telefon alsó részén helyezkedik el [link]. Megdöbbenve látom hogy az egyik csatlakozója nincs a helyén csak éppen hogy érintkezik. Visszaraktam a helyére! És láss csodát a telefon hibátlanul működik és most már 3G-ben is fullon van a térerő :)
Ezt csak azért írom le hogy esetleg ha valakinek hasonló probléma állna fenn.
Tehát akkor mégis jó üzlet volt! :yeah:
meszipeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: meszipeti »

Letöltöttem egy témát a Nokia áruházból, és rákérdezett, hogy Anna vagy Belle van a telefonon. Ez már jelent valamit?????????
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

Na akkor én is írok egy X aktás esetet:
Adva van egy C-7-es, egy CA75U tv-kábel és két LG gyártmányú LCD tv. Ebben az összeállításban az egyik tv-be a kábelt bedugva van kép és hang, a másik tv-be dugva csak kép van, hang nincs. A bemenetek jók.
Hol lehet a hiba?
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

meszipeti írta:Letöltöttem egy témát a Nokia áruházból, és rákérdezett, hogy Anna vagy Belle van a telefonon. Ez már jelent valamit?????????
Nekem már régóta (karácsony környéke óta) C-7 Belle készülék van beállítva a Nokia áruházban a profilomhoz.. :yes:
meszipeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: meszipeti »

papzi írta:
meszipeti írta:Letöltöttem egy témát a Nokia áruházból, és rákérdezett, hogy Anna vagy Belle van a telefonon. Ez már jelent valamit?????????
Nekem már régóta (karácsony környéke óta) C-7 Belle készülék van beállítva a Nokia áruházban a profilomhoz.. :yes:
Akkor ez csak nekem újdonság, rég nem töltöttem semmit az áruházból.
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
lichtenc7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: lichtenc7 »

Csoki...
C7 Belle.... t-mobile.... tv-t akartam volna nézni és azt az üzenetet kaptam hogy a készülékem nem alkalmas rá...
Valakinek valami ötlet? vagy hasonló problem...
Köfi előre is...
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”