Nokia C7-00
- danekdt
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Sziasztok.Még Decemberben frissítettem T-mobileos C7et Annara Nsuval és most nincs office rajta. kérdésem az lenne ha újra rakom phoenixel a T-s szoftot lesz-e rajta?! vagy a T-s szoftba alapból nincs benne?! nem az enyém a telefon ezért nem szeretnék rá másmilyent tenni a garancia miatt! ha nincs benne gyárilag Ts szoftba honnan tudnám leszedni?
http://www.flickr.com/photos/danekdt Ha van egy kis időd,nézd meg a telefonnal készült fotoim és értékeld, köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Navifirmen a T-s szoftvert is megtalálod.danekdt írta:Sziasztok.Még Decemberben frissítettem T-mobileos C7et Annara Nsuval és most nincs office rajta. kérdésem az lenne ha újra rakom phoenixel a T-s szoftot lesz-e rajta?! vagy a T-s szoftba alapból nincs benne?! nem az enyém a telefon ezért nem szeretnék rá másmilyent tenni a garancia miatt! ha nincs benne gyárilag Ts szoftba honnan tudnám leszedni?
Itt vannak alternatívák az office-ra.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA C5-00
- Has thanked: 1 time
Köszönöm a segítséget!!Raikkonendani írta:Alkalmazáskezelőben, a Telepített alkalmazásoknál megtalálod a témát és ott tudod törölni is.salitomi írta:Tudna valaki segíteni abban,hogy hogy tudok témát törölni? Leszedtem egyet a nokia áruházból de nem tudom hol töröljem ki,elvileg a memóriakártyán van. A fájlkezelőben nem találom.
Előre is köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: C-7 N73
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire emlékszik az általam leírt problémára!?
Emlékeztető:
"Nokia C7 telefonom GSM módban csak akkor működik hibamantesen ha a térerő nincs teljesen fullon. Ha fullon van a térerő akor 10 esetből 8-9szer előjön a hiba. Nekem azt írja ki hogy a hálózat foglalt, aki hív annak foglaltat jelez. Aktív hívásnál Gsm módban ingadozik a térerő. Szoftver frissítve, a sim az jó más telóban. 3G-re kapcsolva tökéletesen működik a hiba egyáltalán nem eszlelhető ezzel viszont az a baj hogy Debrecenben nincs teljes lefedettség 3G. Mi lehet a baja?
Köszi a választ!"
Idegesített már 2 hónapja ahogy használtan vettem nem sokára teljesen használhatatlan lett. A HP-n cseréltem androidot adtam érte(azt hittem milyen jó üzlet mert az én telóm kb 15K-val kevesebbet ért. Na ezért történt a csere szerintem, így akartak megszabadulni a hibás telefontól)
De ma szétszedtem! A telefon alsó részén helyezkedik el [link]. Megdöbbenve látom hogy az egyik csatlakozója nincs a helyén csak éppen hogy érintkezik. Visszaraktam a helyére! És láss csodát a telefon hibátlanul működik és most már 3G-ben is fullon van a térerő
Ezt csak azért írom le hogy esetleg ha valakinek hasonló probléma állna fenn.
Emlékeztető:
"Nokia C7 telefonom GSM módban csak akkor működik hibamantesen ha a térerő nincs teljesen fullon. Ha fullon van a térerő akor 10 esetből 8-9szer előjön a hiba. Nekem azt írja ki hogy a hálózat foglalt, aki hív annak foglaltat jelez. Aktív hívásnál Gsm módban ingadozik a térerő. Szoftver frissítve, a sim az jó más telóban. 3G-re kapcsolva tökéletesen működik a hiba egyáltalán nem eszlelhető ezzel viszont az a baj hogy Debrecenben nincs teljes lefedettség 3G. Mi lehet a baja?
Köszi a választ!"
Idegesített már 2 hónapja ahogy használtan vettem nem sokára teljesen használhatatlan lett. A HP-n cseréltem androidot adtam érte(azt hittem milyen jó üzlet mert az én telóm kb 15K-val kevesebbet ért. Na ezért történt a csere szerintem, így akartak megszabadulni a hibás telefontól)
De ma szétszedtem! A telefon alsó részén helyezkedik el [link]. Megdöbbenve látom hogy az egyik csatlakozója nincs a helyén csak éppen hogy érintkezik. Visszaraktam a helyére! És láss csodát a telefon hibátlanul működik és most már 3G-ben is fullon van a térerő

Motoros üdvözlettel!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Tehát akkor mégis jó üzlet volt!farkaslacy írta:Sziasztok!
Emlékeztető:
Köszi a választ!"

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 4 times
Letöltöttem egy témát a Nokia áruházból, és rákérdezett, hogy Anna vagy Belle van a telefonon. Ez már jelent valamit?????????
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Na akkor én is írok egy X aktás esetet:
Adva van egy C-7-es, egy CA75U tv-kábel és két LG gyártmányú LCD tv. Ebben az összeállításban az egyik tv-be a kábelt bedugva van kép és hang, a másik tv-be dugva csak kép van, hang nincs. A bemenetek jók.
Hol lehet a hiba?
Adva van egy C-7-es, egy CA75U tv-kábel és két LG gyártmányú LCD tv. Ebben az összeállításban az egyik tv-be a kábelt bedugva van kép és hang, a másik tv-be dugva csak kép van, hang nincs. A bemenetek jók.
Hol lehet a hiba?
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Nekem már régóta (karácsony környéke óta) C-7 Belle készülék van beállítva a Nokia áruházban a profilomhoz..meszipeti írta:Letöltöttem egy témát a Nokia áruházból, és rákérdezett, hogy Anna vagy Belle van a telefonon. Ez már jelent valamit?????????

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 4 times
Akkor ez csak nekem újdonság, rég nem töltöttem semmit az áruházból.papzi írta:Nekem már régóta (karácsony környéke óta) C-7 Belle készülék van beállítva a Nokia áruházban a profilomhoz..meszipeti írta:Letöltöttem egy témát a Nokia áruházból, és rákérdezett, hogy Anna vagy Belle van a telefonon. Ez már jelent valamit?????????
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 2 times
Csoki...
C7 Belle.... t-mobile.... tv-t akartam volna nézni és azt az üzenetet kaptam hogy a készülékem nem alkalmas rá...
Valakinek valami ötlet? vagy hasonló problem...
Köfi előre is...
C7 Belle.... t-mobile.... tv-t akartam volna nézni és azt az üzenetet kaptam hogy a készülékem nem alkalmas rá...
Valakinek valami ötlet? vagy hasonló problem...
Köfi előre is...