Nokia Lumia 710
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia Lumia 710
A telenor is felvette a palettájára: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/nokia/lumia_710/
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
T azt írta, hamarosan. Kérdésemre azt is elmondták, a 800 lesz a többi színben is. Juhé!hun_milo írta:Mikor lesz kapható, jó lenne tudni mit is mutat valójában
- Rating: 2.63%
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Várom a kicsikéket, igaz csak a nyáron lesz csere ,addig legalább megtudjuk a tutitdjzolko írta:T azt írta, hamarosan. Kérdésemre azt is elmondták, a 800 lesz a többi színben is. Juhé!hun_milo írta:Mikor lesz kapható, jó lenne tudni mit is mutat valójában
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
És valószínüleg az árak is lefelé mozdulnak addig.hun_milo írta: Várom a kicsikéket, igaz csak a nyáron lesz csere ,addig legalább megtudjuk a tutit
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
djzolko írta:És valószínüleg az árak is lefelé mozdulnak addig.hun_milo írta: Várom a kicsikéket, igaz csak a nyáron lesz csere ,addig legalább megtudjuk a tutit
olvasgatom már rég itt beszélgetéseteket,,,,én ajánlom ,hogy 1-et proszáljatok ki élöben is,,,,mármint win 7 -es telot,,,,öcsém nemrég vett 1 htc titant,,,,mango van már azon is,,,,és hát,,,,már szabadulna töle,,,,csak nem köll senkinek,,,,,ö is ugy volt vele,,,,hogy nagyon jó az a win 7,,,most már nem azt mondja,,,,én hiába beszéltem le rola,,,,kidobott 160 000 ret,,,most meg dünnyög,,,,én minden képp javasolnék 1 probát,,,vele,,,,nem lebeszélni akarlak titeket,,,,csak ne csalodjatok,,,,mert még jóval áron alul sem kell senkinek,,,,nekem sem jön be. szoval nem lebeszélés,,,csak ha tehetitek mindenképp....probáljátok ki,,,bár 1-2 napos proba kéne neki az lenne az igazi.
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- hun_milo
- 3. szint
Ez így igaz, én ki fogom próbálni, nem kapkodom el, már csak azért sem mert csak a nyáron tudok újra cserélni, az hogy az öcsédnek vagy másnak nem jött be az egy dolog, ahogy a fórumokat olvasgatom, azért elég sok embernek bejön, tudod, kinek a pap kineka papnéLimahl írta:djzolko írta:És valószínüleg az árak is lefelé mozdulnak addig.hun_milo írta: Várom a kicsikéket, igaz csak a nyáron lesz csere ,addig legalább megtudjuk a tutit
olvasgatom már rég itt beszélgetéseteket,,,,én ajánlom ,hogy 1-et proszáljatok ki élöben is,,,,mármint win 7 -es telot,,,,öcsém nemrég vett 1 htc titant,,,,mango van már azon is,,,,és hát,,,,már szabadulna töle,,,,csak nem köll senkinek,,,,,ö is ugy volt vele,,,,hogy nagyon jó az a win 7,,,most már nem azt mondja,,,,én hiába beszéltem le rola,,,,kidobott 160 000 ret,,,most meg dünnyög,,,,én minden képp javasolnék 1 probát,,,vele,,,,nem lebeszélni akarlak titeket,,,,csak ne csalodjatok,,,,mert még jóval áron alul sem kell senkinek,,,,nekem sem jön be. szoval nem lebeszélés,,,csak ha tehetitek mindenképp....probáljátok ki,,,bár 1-2 napos proba kéne neki az lenne az igazi.
- Limahl
- 6. szint
persze tudom,,,,nem is azért irtam,,,csak proba az kell elötte szerintem,,,nehogy ti is megbánjátok.ha lehet alapos.Ez így igaz, én ki fogom próbálni, nem kapkodom el, már csak azért sem mert csak a nyáron tudok újra cserélni, az hogy az öcsédnek vagy másnak nem jött be az egy dolog, ahogy a fórumokat olvasgatom, azért elég sok embernek bejön, tudod, kinek a pap kineka papné :whaaa
Samsung galaxy s7 edge
- hun_milo
- 3. szint
Limahl írta:
És valószínüleg az árak is lefelé mozdulnak addig.
olvasgatom már rég itt beszélgetéseteket,,,,én ajánlom ,hogy 1-et proszáljatok ki élöben is,,,,mármint win 7 -es telot,,,,öcsém nemrég vett 1 htc titant,,,,mango van már azon is,,,,és hát,,,,már szabadulna töle,,,,csak nem köll senkinek,,,,,ö is ugy volt vele,,,,hogy nagyon jó az a win 7,,,most már nem azt mondja,,,,én hiába beszéltem le rola,,,,kidobott 160 000 ret,,,most meg dünnyög,,,,én minden képp javasolnék 1 probát,,,vele,,,,nem lebeszélni akarlak titeket,,,,csak ne csalodjatok,,,,mert még jóval áron alul sem kell senkinek,,,,nekem sem jön be. szoval nem lebeszélés,,,csak ha tehetitek mindenképp....probáljátok ki,,,bár 1-2 napos proba kéne neki az lenne az igazi.[/quote]
Nekem viszont Samu nem kellene a büdös életbe soha, háromszor ráfaragtam vele, pedig hányan dicsőitík, ez van,
- Limahl
- 6. szint
Nekem viszont Samu nem kellene a büdös életbe soha, háromszor ráfaragtam vele, pedig hányan dicsőitík, ez van,
bocs én nem kötöszködni akartam csak irtam,,,amit tapasztaltam,,,,nem irtam márkát,,,,csak ami van néki,,,és nem szapultam 1 -ik et sem.....a win7-ről irtam 1 véleményt....általában...,de akkor nem szoltam,
Samsung galaxy s7 edge