Nokia Lumia 710

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Re: Nokia Lumia 710

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Mikor lesz kapható, jó lenne tudni mit is mutat valójában :whaaa:
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

A telenor is felvette a palettájára: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/nokia/lumia_710/
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

hun_milo írta:Mikor lesz kapható, jó lenne tudni mit is mutat valójában :whaaa:
T azt írta, hamarosan. Kérdésemre azt is elmondták, a 800 lesz a többi színben is. Juhé! :)
These users thanked the author djzolko for the post:
hun_milo (2012-01-17 kedd 13:06:19)
Rating: 2.63%
hun_milo
3. szint
3. szint

djzolko írta:
hun_milo írta:Mikor lesz kapható, jó lenne tudni mit is mutat valójában :whaaa:
T azt írta, hamarosan. Kérdésemre azt is elmondták, a 800 lesz a többi színben is. Juhé! :)
Várom a kicsikéket, igaz csak a nyáron lesz csere ,addig legalább megtudjuk a tutit :whaaa:
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

hun_milo írta: Várom a kicsikéket, igaz csak a nyáron lesz csere ,addig legalább megtudjuk a tutit :whaaa:
És valószínüleg az árak is lefelé mozdulnak addig. :)
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

djzolko írta:
hun_milo írta: Várom a kicsikéket, igaz csak a nyáron lesz csere ,addig legalább megtudjuk a tutit :whaaa:

olvasgatom már rég itt beszélgetéseteket,,,,én ajánlom ,hogy 1-et proszáljatok ki élöben is,,,,mármint win 7 -es telot,,,,öcsém nemrég vett 1 htc titant,,,,mango van már azon is,,,,és hát,,,,már szabadulna töle,,,,csak nem köll senkinek,,,,,ö is ugy volt vele,,,,hogy nagyon jó az a win 7,,,most már nem azt mondja,,,,én hiába beszéltem le rola,,,,kidobott 160 000 ret,,,most meg dünnyög,,,,én minden képp javasolnék 1 probát,,,vele,,,,nem lebeszélni akarlak titeket,,,,csak ne csalodjatok,,,,mert még jóval áron alul sem kell senkinek,,,,nekem sem jön be. ;) szoval nem lebeszélés,,,csak ha tehetitek mindenképp....probáljátok ki,,,bár 1-2 napos proba kéne neki az lenne az igazi.
These users thanked the author Limahl for the post:
hun_milo (2012-01-17 kedd 16:23:26)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
hun_milo
3. szint
3. szint

Limahl írta:
djzolko írta:

olvasgatom már rég itt beszélgetéseteket,,,,én ajánlom ,hogy 1-et proszáljatok ki élöben is,,,,mármint win 7 -es telot,,,,öcsém nemrég vett 1 htc titant,,,,mango van már azon is,,,,és hát,,,,már szabadulna töle,,,,csak nem köll senkinek,,,,,ö is ugy volt vele,,,,hogy nagyon jó az a win 7,,,most már nem azt mondja,,,,én hiába beszéltem le rola,,,,kidobott 160 000 ret,,,most meg dünnyög,,,,én minden képp javasolnék 1 probát,,,vele,,,,nem lebeszélni akarlak titeket,,,,csak ne csalodjatok,,,,mert még jóval áron alul sem kell senkinek,,,,nekem sem jön be. ;) szoval nem lebeszélés,,,csak ha tehetitek mindenképp....probáljátok ki,,,bár 1-2 napos proba kéne neki az lenne az igazi.
Ez így igaz, én ki fogom próbálni, nem kapkodom el, már csak azért sem mert csak a nyáron tudok újra cserélni, az hogy az öcsédnek vagy másnak nem jött be az egy dolog, ahogy a fórumokat olvasgatom, azért elég sok embernek bejön, tudod, kinek a pap kineka papné :whaaa:
Limahl
6. szint
6. szint

Ez így igaz, én ki fogom próbálni, nem kapkodom el, már csak azért sem mert csak a nyáron tudok újra cserélni, az hogy az öcsédnek vagy másnak nem jött be az egy dolog, ahogy a fórumokat olvasgatom, azért elég sok embernek bejön, tudod, kinek a pap kineka papné :whaaa
persze tudom,,,,nem is azért irtam,,,csak proba az kell elötte szerintem,,,nehogy ti is megbánjátok.ha lehet alapos.
Samsung galaxy s7 edge
hun_milo
3. szint
3. szint

Limahl írta:

olvasgatom már rég itt beszélgetéseteket,,,,én ajánlom ,hogy 1-et proszáljatok ki élöben is,,,,mármint win 7 -es telot,,,,öcsém nemrég vett 1 htc titant,,,,mango van már azon is,,,,és hát,,,,már szabadulna töle,,,,csak nem köll senkinek,,,,,ö is ugy volt vele,,,,hogy nagyon jó az a win 7,,,most már nem azt mondja,,,,én hiába beszéltem le rola,,,,kidobott 160 000 ret,,,most meg dünnyög,,,,én minden képp javasolnék 1 probát,,,vele,,,,nem lebeszélni akarlak titeket,,,,csak ne csalodjatok,,,,mert még jóval áron alul sem kell senkinek,,,,nekem sem jön be. ;) szoval nem lebeszélés,,,csak ha tehetitek mindenképp....probáljátok ki,,,bár 1-2 napos proba kéne neki az lenne az igazi.[/quote]
Nekem viszont Samu nem kellene a büdös életbe soha, háromszor ráfaragtam vele, pedig hányan dicsőitík, ez van, :laza2:
Limahl
6. szint
6. szint

Nekem viszont Samu nem kellene a büdös életbe soha, háromszor ráfaragtam vele, pedig hányan dicsőitík, ez van,

bocs én nem kötöszködni akartam csak irtam,,,amit tapasztaltam,,,,nem irtam márkát,,,,csak ami van néki,,,és nem szapultam 1 -ik et sem.....a win7-ről irtam 1 véleményt....általában...,de akkor nem szoltam,
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”