Windows alapú eszközön az igo alapú navitól nem volt soha jobb nincs és ugy néz ki nem is lesz.SzRichy írta:Üdv.
A következő témában kérném a segítségeteket.
WayteQ X850 készülékrere melyik Sygic verzió telepíthető és hogyan.
(Hogyan tudom a készülékre fixen feltenni úgy, hogy az SD hely szabad maradjon?)
(Nokia C7 készüléken S3 rendszeren használtam ott egyszerűen ment a dolog.)
Win CE 6.0 PNA-val még nem volt dolgom.
Előre is köszönöm a segítséget.
Sygic McGuider
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Re: Sygic McGuider
-
- Újonc
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok. Tudom hogy nem itt kellene ezt megkerdeznem, de hatha megis tud valaki segiteni!? Szoval: telepitettem a 8.24 verziot, aktivaltam, terkepet is tettem es minden okes be is adja a terkepet, hogy 'Pusztavacs', de tovabb semmi. belemegyek a hardver menube es mikor ranyomok az automatikus felismeres pontra az irja ki fent egy kis fekete savban hogy "erzekelesi hiba" majd ha visszamegyek a kezdokepernyore akkor mutatja hogy' pusztavacs' es irja hogy "lezart gps kapcsolat"- "hardver bealitasok ellenorzese" es pirossal lent jobb oldalt "internal gps9600". Nem tudom hogy miert csinalja ezt, megjegyzem sony ericsson sation probalkozom. Ha tudna valaki segiteni nagyon halas lennek. Boldog Karacsonyt !!!
- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Szia!pistu87 írta:Sziasztok. Tudom hogy nem itt kellene ezt megkerdeznem, de hatha megis tud valaki segiteni!? Szoval: telepitettem a 8.24 verziot, aktivaltam, terkepet is tettem es minden okes be is adja a terkepet, hogy 'Pusztavacs', de tovabb semmi. belemegyek a hardver menube es mikor ranyomok az automatikus felismeres pontra az irja ki fent egy kis fekete savban hogy "erzekelesi hiba" majd ha visszamegyek a kezdokepernyore akkor mutatja hogy' pusztavacs' es irja hogy "lezart gps kapcsolat"- "hardver bealitasok ellenorzese" es pirossal lent jobb oldalt "internal gps9600". Nem tudom hogy miert csinalja ezt, megjegyzem sony ericsson sation probalkozom. Ha tudna valaki segiteni nagyon halas lennek. Boldog Karacsonyt !!!
Én is ezzel a gonddal küzdök ma visszaraktam egy biztonsági mentesből a v8.24 a C7-re de nekem is azt írja hogy ( Lezárt gps ),belemegyek a beállítás/Gps hardver/Com port és ott nekem nincs lehetőség hogy kiválasszam a beépített gps-t csak a kiegészíttet Gps van kipipálva de az nekem nincs is be állítva a teló menüjében. Sikertelen megnyitás ha rányomok a kapcsolja be a Gps-t ha pedig az automatikus felismerést szeretném megnyitni akkor meg lefagy a készülék.Idáig működöt csak mostanában nem használtam mert a Sygic Aura v11.03 raktam fel kipróbálásra és v8.24-t töröltem róla . De most vissza szerettem volna rakni de nem sikerül.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Tiszteletem uraim!
Uhhh. 384. oldal. Bocsássátok meg, hogy nem lapozgatok vissza.
Olyan problémám van, hogy a Wayteq x960bt készülékemre feltettem a Sygic Mobile 8.06-os programot.
Tökéletesen működne, ha nem lenne az a kis baja, hogy beállításoknál megadtam a 3D módot, de az Igoban megszokott kis épületeket nem látni.
Az én hibám, vagy lehet rajta segíteni.
Uhhh. 384. oldal. Bocsássátok meg, hogy nem lapozgatok vissza.
Olyan problémám van, hogy a Wayteq x960bt készülékemre feltettem a Sygic Mobile 8.06-os programot.
Tökéletesen működne, ha nem lenne az a kis baja, hogy beállításoknál megadtam a 3D módot, de az Igoban megszokott kis épületeket nem látni.
Az én hibám, vagy lehet rajta segíteni.
-
- 1. szint
Lacika, én nem az épületekkel érek célba
De lol, hogy valakinek kellenek épületek. Én az igo-t is épületek nélkül használok. Mi a rákot kezdjek épületekkel? Vezetés közben nem azt a szart bámulom, mint egy homokos...

-
- 1. szint
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
Én egy ilyennel találkoztam: Sygic EUROPE MAPS TeleAtlas [TomTom] SunCart 2012 [Symbian/Android/WinCE/WinMobile]vacsa írta:akkor töltsd fel!
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!