N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
liqquid
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: liqquid »

zol13 írta:
liqquid írta:

-Hívás indításkor ha a hívott fél fogadta a hívást röviden rezzen a készülék.
-Beszélgetés közben a hívás befejezésekor hosszabban rezzen a készülék.

Próbáld ki eszt: http://data.hu/get/4619446/tactile.rul
C/private/10282bc4/Rules mappába másold be ha nincs csinálj utána indítsd újra a telefont

Tökéletes! Köszönöm, működik!
liqquid
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

szabojoe82 írta:
liqquid írta:Már leírtam ezeket a hivatalos oldalára de leírom ide is hátha valaki tudja (ott nem érkezett sajnos válasz...) Taylor féle v2 pro van fent! Kérdések:

Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se...

-Ha elfordított kijelzőnél zárod le a készüléket, a képernyő védő is elfordulva aktiválódik.

Ezt a 3 opciót hogyan lehetne kikapcsolni? a Rezzenéseket nem szeretem max ha hív valaki rezegjen a zsebemben... Az elforgatott opció nem rossz, de megszokja az ember a feloldás gomb helyét és ekkor azt is elforgatja sajnos ami sztem nem jó...

Ja és van e valami mód a kinetikus scroll gyorsítására pl. csúszkával vagy nem tudsz e belerakni a következőbe 1 ilyen opciót? Nem lenne haszontalan sztem, még ezeken kívül lenne pár hasznos ötletem, de max privátban megbeszéljük ha érdekel.
hello! én a a billentyüzárnál azt csináltam ,hogy letöltöttem a tweaks nevü progit , és ott beálítottam hogy neforgassa el a képernyő védőt. egyébként nagyon jó progi, kinetikus gögetést is lehet álítani transmittert, világítás szenzort akár ki is lehet kapcsolni, továbbá proci használat stb.

Jónak tűnik ez a tweaks nevezetű program de nekem nem szuperál túl jól, és mikor a beállításokra mennék azt írja, hogy első használat előtt újra kell indítani... de ha újraindul utána is ezt írja... így nem tudok belemenni a beállításokba, a plugineknél is hasonló a helyzet vár ott tudok állítgatni, de a magyarosítás se működik, vagy ha nyelvet a beállításokba lehet állítani akkor azért nem tudom mert ugye azt nem érem el. Amúgy sokmindent sajnos nem értek így, főleg a kinetikus scrollozásnál, de látom, hogy van ui gyorsító lehetőség is de ott se vágok midnent sajnos, erről nincs valami cikk vagy leírás? Vagy valaki aki ezt nagyon vágja nem tudna felvenni msn-re vagy fb-re ezt megtárgyalni? Nagyon érdekelne a dolog!

(amúgy a C-re telepítettem, az lehet probléma? lehet az E-re kell?)

! Na E-ről már működik a beállítások, már csak a pluginekhez kellene 1 kis segítség...
orihaz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N8-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: orihaz »

szabojoe82 írta:valaki próbálta e azt hogy a nokia 701 111.30.609 romja fel megy e n8-ra !kiváncsi lennék hogy a tin tin játék úgy elindulna e n8-on!
mert amugy csak fehér képernyő.
Probáld ki ezt http://www.symbianfan.com/2012/01/melof ... v1001.html
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Na, ma megjött a telóm, és felraktam Golan Delight3.9-ét kíváncsiságból, eddig minden oké lenne, tetszik, különösen az effektek, meg hogy vannak mappák benne, de a Mail beállításánál folyton azt írja, "a telepítés előkészítése folyamatban", eddig normális, de aztán "Nem sikerült kapcsolódni a levelezési kiszolgálóhoz. Próbálja meg később." -ez miér van? :hmm2:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

bazy írta:Na, ma megjött a telóm, és felraktam Golan Delight3.9-ét kíváncsiságból, eddig minden oké lenne, tetszik, de a Mail beállításánál folyton azt írja, "a telepítés előkészítése folyamatban", eddig normális, de aztán "Nem sikerült kapcsolódni a levelezési kiszolgálóhoz. Próbálja meg később." -ez miér van? :hmm2:
Szia!
Át állítottad a hozzáférési pontokat? A T-mobile net legyen az első, ha Trés vagy!
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

A cikk vége frissítve lett néhány módosítás törlése leírással.
liqquid írta:Már leírtam ezeket a hivatalos oldalára de leírom ide is hátha valaki tudja (ott nem érkezett sajnos válasz...) Taylor féle v2 pro van fent! Kérdések:

Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se...

-Ha elfordított kijelzőnél zárod le a készüléket, a képernyő védő is elfordulva aktiválódik.

Ezt a 3 opciót hogyan lehetne kikapcsolni? a Rezzenéseket nem szeretem max ha hív valaki rezegjen a zsebemben... Az elforgatott opció nem rossz, de megszokja az ember a feloldás gomb helyét és ekkor azt is elforgatja sajnos ami sztem nem jó...

Ja és van e valami mód a kinetikus scroll gyorsítására pl. csúszkával vagy nem tudsz e belerakni a következőbe 1 ilyen opciót? Nem lenne haszontalan sztem, még ezeken kívül lenne pár hasznos ötletem, de max privátban megbeszéljük ha érdekel.
Kép
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

enazati írta:Át állítottad a hozzáférési pontokat? A T-mobile net legyen az első, ha Trés vagy!
T-s vok, igen, de mobilnet nincs, és eddig wifin is ment a dolog mindig. Egyébként átállítottam, de így sem jó, mondjuk ha mibilnet nélkül menne az csoda lenne! :D
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
liqquid
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Taylor írta:A cikk vége frissítve lett néhány módosítás törlése leírással.

Rendben mester, mindjárt meg is nézem mit alkotott a boszorkánykonyhán ;)

Na meg is néztem, alakulgat a dolog, gondolom még azért majd csiszolgatsz rajta, ahogy telik az idő :) , amit még javaslok a több ikonos módot beleintegrálni, mondjuk választható opcióként, persze majd ha lesz tökéletesen működő mert a legújabb amit hazsnálok pár ikont megnyújt és az nem túl szép de legalább már prímán működik!

Amit még elfelejtettél leírni vagy megoldani (vagy csak én voltam figyelmetlen, hogy nem vettem észre), magamat idézem:

" Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se... "

szóval most hirtelen ez hiányzik még nekem, amúgy szép munka és csak így tovább!
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

A galéria utólag nem módosítható.
liqquid írta:
Taylor írta:A cikk vége frissítve lett néhány módosítás törlése leírással.

Rendben mester, mindjárt meg is nézem mit alkotott a boszorkánykonyhán ;)

Na meg is néztem, alakulgat a dolog, gondolom még azért majd csiszolgatsz rajta, ahogy telik az idő :) , amit még javaslok a több ikonos módot beleintegrálni, mondjuk választható opcióként, persze majd ha lesz tökéletesen működő mert a legújabb amit hazsnálok pár ikont megnyújt és az nem túl szép de legalább már prímán működik!

Amit még elfelejtettél leírni vagy megoldani (vagy csak én voltam figyelmetlen, hogy nem vettem észre), magamat idézem:

" Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se... "

szóval most hirtelen ez hiányzik még nekem, amúgy szép munka és csak így tovább!
Kép
rotweiler23
Újonc
Újonc
Has thanked: 11 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: rotweiler23 »

bazy írta:
enazati írta:Át állítottad a hozzáférési pontokat? A T-mobile net legyen az első, ha Trés vagy!
T-s vok, igen, de mobilnet nincs, és eddig wifin is ment a dolog mindig. Egyébként átállítottam, de így sem jó, mondjuk ha mibilnet nélkül menne az csoda lenne! :D
Nekem is volt, rosszul van beállítva a telefon órája, illetve a dátum :)
These users thanked the author rotweiler23 for the post:
bazy (2012-01-16 hétf. 19:17:36)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “Modding”