Taylor írta:A cikk vége frissítve lett néhány módosítás törlése leírással.
liqquid írta:Már leírtam ezeket a hivatalos oldalára de leírom ide is hátha valaki tudja (ott nem érkezett sajnos válasz...) Taylor féle v2 pro van fent! Kérdések:
Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se...
-Hívás indításkor ha a hívott fél fogadta a hívást röviden rezzen a készülék.
-Beszélgetés közben a hívás befejezésekor hosszabban rezzen a készülék.
-Ha elfordított kijelzőnél zárod le a készüléket, a képernyő védő is elfordulva aktiválódik.
Ezt a 3 opciót hogyan lehetne kikapcsolni? a Rezzenéseket nem szeretem max ha hív valaki rezegjen a zsebemben... Az elforgatott opció nem rossz, de megszokja az ember a feloldás gomb helyét és ekkor azt is elforgatja sajnos ami sztem nem jó...
Ja és van e valami mód a kinetikus scroll gyorsítására pl. csúszkával vagy nem tudsz e belerakni a következőbe 1 ilyen opciót? Nem lenne haszontalan sztem, még ezeken kívül lenne pár hasznos ötletem, de max privátban megbeszéljük ha érdekel.
Rendben mester, mindjárt meg is nézem mit alkotott a boszorkánykonyhán
Na meg is néztem, alakulgat a dolog, gondolom még azért majd csiszolgatsz rajta, ahogy telik az idő

, amit még javaslok a több ikonos módot beleintegrálni, mondjuk választható opcióként, persze majd ha lesz tökéletesen működő mert a legújabb amit hazsnálok pár ikont megnyújt és az nem túl szép de legalább már prímán működik!
Amit még elfelejtettél leírni vagy megoldani (vagy csak én voltam figyelmetlen, hogy nem vettem észre), magamat idézem:
" Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se... "
szóval most hirtelen ez hiányzik még nekem, amúgy szép munka és csak így tovább!