Nokia Lumia 710

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Re: Nokia Lumia 710

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

bladehu2 írta:
djzolko írta:
hun_milo írta:Bocs a láma kérdésért de analfabéta vagyok WinMo területen, akkor most hogy van, nincs multitsking, tegyük fel ha játszok vagy akármi mást csinálok akkor nem érnek el telefonon, és külső tartalmakat , zenét, filmet,stb hogy lehet feltölteni, kösz és bocs ha hülyeségeket kérdeztem. :tomatoes:
Ez már nem windows mobile, hanem windows phone, nem ugyanaz a dolog. Multitasking van és természetesen elérnek telefonon, bármit is csinálsz épp. Filmet zenét pedig a zune nevű szinkronizációs programmal tudsz rátenni.
bár a wp7 valóban nem wm5/6, de multitask már az első winmo 5.x -es pda-mban is volt :)
Kösz válaszokat mindkettőtöknek, nekem nagyon kötöttnek tünik ez a Win7, szerintem maradok androidnál. :laza2:
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

hun_milo írta: Kösz válaszokat mindkettőtöknek, nekem nagyon kötöttnek tünik ez a Win7, szerintem maradok androidnál. :laza2:
Ízlések és pofonok. :)
hun_milo
3. szint
3. szint

djzolko írta:
hun_milo írta: Kösz válaszokat mindkettőtöknek, nekem nagyon kötöttnek tünik ez a Win7, szerintem maradok androidnál. :laza2:
Hát igen, amióta van symbian azt használtam, 3650 el kezdve, nagyon nehezen váltottam, de azt mondom remek az android, a NOKIA hiányzik és mikor megláttam ezt megdobbant a szívem, de Windows mobilon :laza2: valahogy idegen nekem.
djzolko
3. szint
3. szint

hun_milo írta:
djzolko írta:
Hát igen, amióta van symbian azt használtam, 3650 el kezdve, nagyon nehezen váltottam, de azt mondom remek az android, a NOKIA hiányzik és mikor megláttam ezt megdobbant a szívem, de Windows mobilon :laza2: valahogy idegen nekem.
Én meg pont úgy vagyok vele, hogy örülök a házasságnak. Használathoz még nem volt szerencsém, de a wp7 a legjobban tetsző oprendszer nekem. Az android nem igazán vonz, igaz, nem is taszít, olyan semleges számomra. Van, létezik, kicsit sok a nyál körülötte, de ez van. :D N9 + wp7 = ez kell nekem (lumia 800)... :D (bár ez itt offtopic) Viszont örülök, hogy jól árazták be a 710-et, mert így komoly esélyekkel pályázhat a sikerekre. A Nokia még mindig nagyon erős brand és ha a szolgáltatóknál is azt fogják róla hallani a vásárlók, hogy egy trendi, új és nagyszerű oprendszer fut rajta, az jó hatással lehet majd az eladásokra.
hun_milo
3. szint
3. szint

Hát igen, az a szolgáltató aki először fogja forgalmazni, (úgy néz ki a T-M ) nagyot fog kaszálni az biztos
szabi113
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
Has thanked: 89 times
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szabi113 »

WiFi-s internet megosztás van benne? Vagy a 800-ba?
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
djzolko
3. szint
3. szint

szabi113 írta:WiFi-s internet megosztás van benne? Vagy a 800-ba?
Jelenleg nincs még, de elvileg hamarosan egy frissítés keretén belül lesz.
These users thanked the author djzolko for the post:
szabi113 (2012-01-13 pén. 17:57:09)
Rating: 2.63%
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

Szerintem 2 irányú a dolog vagy nagyon bejön vagy nagyon nem. Még hiányzik pár funkció ahhoz, hogy tömegtelefonokká váljanak a WP7-es készülékek. pl. ha nagy menő Bence rájön óra közben a gimiben, hogy nem tudja bluetooth-on átpasszolni a legújabb David Guetta számot Máténak, Lucának és Dávidnak, akkor már nem biztos, hogy annyira rajongani fog érte.
Tehát jó kérdés, hogy kit is céloznak meg vele? :D
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Azért azt tegyük hozzá, hogy a multitasking olyan, mint az iOS-nél, tehát nem futnak az alkalmazások a háttérben, hanem "lefagyasztja" őket a rendszer. Ez alól azt hiszem a gyári, szoftverbe beépített alkalmazások kivételek, de azt hiszem azoknak a darabszáma is korlátozva van, hogy hány futhat. Tehát nem egy symbian/meego multitasking, vagy a régi WM-es telókon látott dolog.
djzolko
3. szint
3. szint

luciuscornelius írta:Szerintem 2 irányú a dolog vagy nagyon bejön vagy nagyon nem. Még hiányzik pár funkció ahhoz, hogy tömegtelefonokká váljanak a WP7-es készülékek. pl. ha nagy menő Bence rájön óra közben a gimiben, hogy nem tudja bluetooth-on átpasszolni a legújabb David Guetta számot Máténak, Lucának és Dávidnak, akkor már nem biztos, hogy annyira rajongani fog érte.
Tehát jó kérdés, hogy kit is céloznak meg vele? :D
Nem tudom, 26 éves létemre én ebből már kinőttem.. :)
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”