SziaKonyN8 írta:HAli !
Amiatt írtam az N8 as topicba , hogy akik még Annát vagy régebbit használnak nyugodtan térjenek át a TE Bellédre. Mert nagyon jó cucc. A Leírás hiányos 1 kicsit. Igen a a képek és a vidi+leírás alapján ösze lehet hozni a dolgot, ezt is írtam. De mennyivel egyszerűbb lenne, ha simán leírnád a fileok nevét amit az RM mappába kell tenni. Maga a letöltő oldal is nehezíti a "munkát" (mediafire) . Érdemes lenne egy packot összeállítani azoknak akik hozzám hasonlóan most csináltak ilyet először. Ami 1 teljes RM-*** mappát tartalmaz és csak be kell másolni. valamint a "STAY IN FLASH MODE" rublikára felhívni a figyelmet ( a kint lévő képen nincs be X elve , a vidin viszont látszik. Nekem amiatt nem ment végig a telepítés vagy 10 alkalommal mert a leírásban ez nem szerepelt valamint a képen se látszott. Utána persze egyből sikerült nem kis örömömre.
Még egyszer is nagyon szépen Köszi a Bellét ! Biztos sokat dolgoztatok rajta. Sokkal jobb lett vele a telefonom. Amiatt írtam le az észrevételeimet , hogy még több embernek sikerüljön és egyszerűbb legyen a dolog.
ÜDV!
Szerintem az útolsó bekezdés első kettő mondatában van a lényeg.
Köszönöm a sok munkát!
Üdv Cs