pr 1.2-ben lesz, ha minden igazjoci0827 írta:Sziasztok!
nem-e tudtok olyan programról,vagy rendszerparancsról ami lhetővé teszi a vakut videózás közben?
Előre is köszi
Nokia N9
-
- Újonc
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia N9
-
- Újonc
- Készüléktípus: E7_ N900_ N9
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
mar kesz a nativ msn,icq stb plugin , de meg nagyon beta, inkabb nem linkelem, ha minden rendben lesz ket heten belul az ovira megy, ugyhogy turelem aki ezt varja
- DonLazlo
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N9 Cyan
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
én várom mert már hiányzik az msn rólaEthaniel írta:mar kesz a nativ msn,icq stb plugin , de meg nagyon beta, inkabb nem linkelem, ha minden rendben lesz ket heten belul az ovira megy, ugyhogy turelem aki ezt varja

3210>3310>5510>3410>3510i>6610i>3300>6600>6630>6300>5800XM>N900>N8>N9
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Juppííí! Screenshot-ok a PR1.2-ről, valamint lista az újdonságokról: http://www.smartnews.hu/2012/01/kepeken ... -n9-pr1-2/
- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N9
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 17 times
Odáig eljutottam amit leírtál,nagyon jó.borizoli írta:Nem tudsz esetleg wifi közelbe kerülni?levy76 írta:Sziasztok tudna valaki segíteni?
Az lenne a problémám,hogyha összecsatlakoztatom a telót a géppel,meret szeretnék térképeket rátenni,sajnos nem látja egyetlen egy térképemet.
Így nem tudok föltenni sem,pedig már próbáltam többször is.
Volt már ilyen problémája másnak is?
Mert wifin leszedi a térképeket az alkalmazásból:opciók(... a jele,jobb alsó sarok)/térképek kezelése itt megint opciók(de itt három csík jelöli, de szintén jobb alsó sarok) utána térképek hozzáadása.
Csak sajnos nem jelenik meg,hogy letöltés hiába vagyok wifin.Így továbbra sem tudok térképet letölteni a telefonra.
Innentől mit csináljak?
Tud-e valaki ebben segíteni?
Megköszönném.
-
- 2. szint
Jó lenne:)Salmi írta:Juppííí! Screenshot-ok a PR1.2-ről, valamint lista az újdonságokról: http://www.smartnews.hu/2012/01/kepeken ... -n9-pr1-2/
De mikortol érhető ez el?
-
- Újonc
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Térképeken belül a beállításokban beállítottad az online kapcsolatot, mert ha nem akkor hiába vagy wifin, nem fogja letölteni?!levy76 írta:Odáig eljutottam amit leírtál,nagyon jó.borizoli írta:Nem tudsz esetleg wifi közelbe kerülni?levy76 írta:Sziasztok tudna valaki segíteni?
Az lenne a problémám,hogyha összecsatlakoztatom a telót a géppel,meret szeretnék térképeket rátenni,sajnos nem látja egyetlen egy térképemet.
Így nem tudok föltenni sem,pedig már próbáltam többször is.
Volt már ilyen problémája másnak is?
Mert wifin leszedi a térképeket az alkalmazásból:opciók(... a jele,jobb alsó sarok)/térképek kezelése itt megint opciók(de itt három csík jelöli, de szintén jobb alsó sarok) utána térképek hozzáadása.
Csak sajnos nem jelenik meg,hogy letöltés hiába vagyok wifin.Így továbbra sem tudok térképet letölteni a telefonra.
Innentől mit csináljak?
Tud-e valaki ebben segíteni?
Megköszönném.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00+N9
- Has thanked: 7 times
Mégegyszer: Belépsz a térképekbe és ott megnyomod a jobb alsó sarokban a ... jelet ami az opciók.ott utolsó előtti a beállítások és abban az online-t bekapcsolod.
Utána bal alsó sarokban vissza nyíl.
Itt térképek kezelése. Ekkor megjelenik ami már fent van a telón, mellette egy pipával.
Jobb alsó sarokban három csík ami az opciók. Ekkor felugrik egy ablak. Térképek hozzáadása opciót választod és beugranak a kontinensek. Ott kiválasztod melyikről szeretnél térképet és utána kiválasztod az országot és letöltés.
Itt térképek kezelése. Ekkor megjelenik ami már fent van a telón, mellette egy pipával.
Jobb alsó sarokban három csík ami az opciók. Ekkor felugrik egy ablak. Térképek hozzáadása opciót választod és beugranak a kontinensek. Ott kiválasztod melyikről szeretnél térképet és utána kiválasztod az országot és letöltés.
E51>5140i>E65>5800XM>C7-00>N8-00+N9
-
- 2. szint
Köszi megvan.Nem voltam online.borizoli írta:Mégegyszer: Belépsz a térképekbe és ott megnyomod a jobb alsó sarokban a ... jelet ami az opciók.ott utolsó előtti a beállítások és abban az online-t bekapcsolod.
Még egyszer nagyon köszi

-
- 1. szint
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
Valaki meg tudná nekem mondani hogyan lehet kóddal védett Wifi-hez csatlakozni? Tudom a kódot meg minden de valami olyasmit kér hogy a vezeték nélküli eszközön kapcsoljak be valami