Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
salitomi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C5-00
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: salitomi »

Tudna valaki segíteni abban,hogy hogy tudok témát törölni? Leszedtem egyet a nokia áruházból de nem tudom hol töröljem ki,elvileg a memóriakártyán van. A fájlkezelőben nem találom.
Előre is köszi!
Raikkonendani
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 808 PV
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Raikkonendani »

salitomi írta:Tudna valaki segíteni abban,hogy hogy tudok témát törölni? Leszedtem egyet a nokia áruházból de nem tudom hol töröljem ki,elvileg a memóriakártyán van. A fájlkezelőben nem találom.
Előre is köszi!
Alkalmazáskezelőben, a Telepített alkalmazásoknál megtalálod a témát és ott tudod törölni is.
These users thanked the author Raikkonendani for the post:
salitomi (2012-01-16 hétf. 16:33:09)
Rating: 2.63%
3510i -> K500i -> K610i -> E52 -> N70 -> E63 -> C7
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Fabio eM. írta:Lenne egy-két problémám:
- Hard reset után tettem fel az bellét, volt backup előtte, de miután visszatettem, az üzeneteim, meg a naptárbejegyzéseim nem kerültek fel, pedig mind2 (mentés-visszaállítás) esetben be voltak pipálva :/ mitől lehet?
- Reggel ébresztőnél néha hiába nyomogatok a leállít gombra, nem reagál rá, sokszor vagy 20 mp után hagyja végre abba, addigra "érzi meg" :/ (a szenzort nem takarom le)
- Néha a widgetre nyomra nem reagál rá semmit a telefon
- De viszont a legfontosabb problémám, hogy a naptári jelzések egyszerűen nem "szundiznak". Elég sz**, hogy ha nem hallom meg a telefont, akkor majd csak jóval később veszem észre a jelzést, amikor éppen megnézem. Mostanában a menü gomb se villog már. 6120c-ben nagyon jó volt, hogy addig "visított", akár 5 percenként fél órán keresztül, míg ki nem nyomtam. Ezt miért kellett kivenniük? :/ Valami program nincs rá?
- Azt sem értem, hogy miért vették ki azt, hogy be lehessen állítani pontosan, hogy mikor csörögjön a jelzés, csak az van h x perccel előtte :/
- Régebbi telefonokban az volt a jó, hogy pl azt, hogy kivigyem a kukát minden héten keddi napra be lehetett állítani emlékeztetőként, és nem kellett szórakozni a tárgyalás kezdő és záró idejével, majd ha módosítottam valamit , hogy később jelezzem, már kiírta, hogy a jelzés későbbi, mint a tárgyalás, és ez nem jó neki :/
Ha phoenixel frissítesz akkor az E és F meghajtókat érdemes (kell) leformázni! A hard reset a C meghajtódat törli és a Z (ROM)meghajtóról újratelepíti azt!
Javaslom formázd le a meghajtókat és telepítsd újra a bellét!
Én soha nem biztonsági mentést csinálok frissítés elött, hanem szinkronizálom a dolgaimat! Például a névjegyzéket és a naptárbejegyzéseket az outlook-al! Soha nem volt még problémám belöle, hogy valamelyiket is ne tudjam visszatenni!
Ha egy jegyzetet teendőként mentesz akkor pontosan be lehet állitani, hogy mikor jelezzen! A letöltéseknél pedig biztosan találsz olyan emlékeztető progit ami megfelel az elvárásaidnak! Esetleg próbáld ki ezeket: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=45630
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=45020
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Demens »

Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem:
1. A galériában a képek zoomolásánál nektek sem enged mélyen belezoomolni a képekbe? (Belle) Mindig visszadob egy általa preferált méretre, kivéve a gyári témaképeknél. Azokba lehet zoomolni. Régen ez nem így volt.
2. Észrevettem, hogyha a telefon jól megmarkolom és a bal felső sarkát letakarom a kezemmel, akkor kb. 30-40% esik a wifi jelerőssége. Ez normális? Ha kevésbé markolom, akkor kevesebbet esik, de csak akkor 100%, ha a telefon legalját fogom, amit nem túl kényelmes. :)
3. Ha a képeket albumokba rendezem, egy idő után eltünnek onnan és megint rendezhetem be a galériából az albumokba. Másnál is ez van Bellen?
4. Ha Nokia Store-ból kilépek a wifi nem kapcsol ki, és ha kikapcsolom "erőszakkal", akkor visszamászik. Csak a reboot segít.
Ha valaki tapasztalt hasonlókat, kérem ossza meg velem, vagy a megoldásokat. Köszönöm.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Demens 2012-01-11 szer. 22:09:54-kor.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Demens írta:Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem:
1. A galériában a képek zoomolásánál nektek sem enged mélyen belezoomolni a képekbe? (Belle) Mindig visszadob egy általa preferált méretre, kivéve a gyári témaképeknél. Azokba lehet zoomolni. Régen ez nem így volt.
2. Észrevettem, hogyha a telefon jól megmarkolom és a bal felső sarkát letakarom a kezemmel, akkor kb. 30-40% esik a wifi jelerőssége. Ez normális? Ha kevésbé markolom, akkor kevesebbet esik, de csak akkor 100%, ha a telefon legalját fogom, amit nem túl kényelmes. :)
Barátnőm telefonján is így van, de csak akkor, ha tényleg körbefogom a telefont, vagy a kezemmel letakarom az egész tetejét. Szóval normális fogástól ezt nem tapasztalom.
These users thanked the author Damir for the post:
Demens (2012-01-14 szomb. 23:53:22)
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

köszi. (a teendő is csak egyszer jelez, akkor is ha nem nyomom ki :S)
a 8 gigást és a mem c-t is leformáztam.
meg akadt még 1 problémám, hogy megáll (nem jár) a nagy digitális órám a képernyőn :S
SzepiC7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: SzepiC7 »

Sziasztok!!

Egy olyan problémám lenne, miután felraktam az annát a C7-re a "közösségi" és a "csevegés" nevű alkalmazások nem indulnak el vagyis betölt az a zöld ovis képernyő töltödik és kiép mint ha mi sem történt volna..próbáltam ujratelepíteni régebbi verziót felrakni de semmi ugyanugy kilép+ sok régebbi alkalmazás nem fut például accuwather.. stb

Ha van valakinek valami ötlete, kérem h segítsen. :blink: Előre is köszönöm!!!
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Miután áttérek Belle-re nem gond, ha használom a Nokia Suite-ot? Nem küld "jelentést" a Nokiának - gar.vesztés?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tnoise írta:Miután áttérek Belle-re nem gond, ha használom a Nokia Suite-ot? Nem küld "jelentést" a Nokiának - gar.vesztés?
Ha kijön hivatalosan a Belle, akkor nem gond. Addig nincs garanciád.
These users thanked the author potter55 for the post:
tnoise (2012-01-13 pén. 06:53:28)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

köszi, de nem megy...

szerk.. talán most
Válasz küldése