Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: Todo »

vesztomi írta:Üdv mindenkinek!

Egy kártyafüggetlen (magyar) product kódra lenne szükségem, amihez szeretném kérni: Nokia 5800 Navigation Edition. Ami az oldalon van, az RED- BLUE stb., de úgy tudom, a Navi-hoz létezik külön kód is.Akinek van ilyen, nagy segítség lenne, ha itt, vagy privátba elküldené.Köszönöm előre is!
Tudomásom szerint a Navigation Edition csak a forgalmazott csomagolásban különbözik az Xpressmusic készüléktől! Például autós tartó!
A készülék RM száma alapján kell a productot keresni! Például a telod szinének megfelelő euro3-as! A navifirm progival ezt meg is tudod tenni:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=44607
These users thanked the author Todo for the post:
vesztomi (2011-12-30 pén. 15:55:22)
Rating: 2.63%
gabor_b
Újonc
Újonc
Készüléktípus: S III STOCK 4.3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: gabor_b »

Sziasztok.

Segítséget kérnék: az oldalon lévő skype progit szeretném használni telefonon. Már az összes verziót leszedtem, de nem óhajt működni. Az első belépésnél megáll és nem hajlandó bejelentkezni. Wifi-n szeretném használni.
Ha valaki tud működő verziót, megköszönném ha linkelné az elérhetőségét.

Előre is köszönöm.

Üdv: gabor_b
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

gabor_b írta:Sziasztok.

Segítséget kérnék: az oldalon lévő skype progit szeretném használni telefonon. Már az összes verziót leszedtem, de nem óhajt működni. Az első belépésnél megáll és nem hajlandó bejelentkezni. Wifi-n szeretném használni.

Előre is köszönöm.

Ezt próbáltad? http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40631
Pár hete raktam fel kollégám 5800-jára és simán működött.
These users thanked the author ferret for the post:
gabor_b (2012-01-09 hétf. 15:05:50)
Rating: 2.63%
Kép Kép
gabor_b
Újonc
Újonc
Készüléktípus: S III STOCK 4.3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: gabor_b »

ferret írta:
gabor_b írta:Sziasztok.

Előre is köszönöm.

Ezt próbáltad? http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40631
Pár hete raktam fel kollégám 5800-jára és simán működött.

Köszöntem. Működik. Nagy leszek és meghálálom. ;)

üdv: gabor_b
Csabigyerek
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Csabigyerek »

Sziasztok!
Van egy kis gondom és a Nokia nem tudott segíteni.Talán itt egy guru segít nekem.
Szóval:kb.3-4 hete beszélgetés közben szinte folyamatosan besípol a teló és kiírja,hogy "csomagkapcsolt kapcsolat aktív",
eltelik pár másodperc és jön a köv. "csomagkapcsolt kapcsolat kikapcsolva"
Hogyan lehetne ezt megszüntetni,mert már baromira zavar?

köszike:Csabigyerek!!!
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Csabigyerek írta:Sziasztok!
Van egy kis gondom és a Nokia nem tudott segíteni.Talán itt egy guru segít nekem.
Szóval:kb.3-4 hete beszélgetés közben szinte folyamatosan besípol a teló és kiírja,hogy "csomagkapcsolt kapcsolat aktív",

Elsőkörben én kipróbálnám egy másik simkártyával, hogy azzal is ezt produkálja-e! Ha igen akkor újrahuznám phoenixel! Ha ez sem segít akkor pedig elvinném egy másik szervízbe, mert szerintem ott meg kellen, hogy tudják javítani! ("Nokia nem tudott segíteni" gondolom ez alatt a szervízt értetted)
morschergabe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: morschergabe »

4.-napja vagyok tulajdonosa egy 5800-nak,nagyon jó kis kütyü.Sokat lehet ebből a fórumból okulni és nagyon sokat tudtam meg a romflashről.Egyszer téglásítottam is,de aztán sikeredett feltámasztani:) Köszi a fórumnak mindent:)
Csabigyerek
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Csabigyerek »

Todo írta:
Csabigyerek írta:Sziasztok!

Elsőkörben én kipróbálnám egy másik simkártyával, hogy azzal is ezt produkálja-e! Ha igen akkor újrahuznám phoenixel! Ha ez sem segít akkor pedig elvinném egy másik szervízbe, mert szerintem ott meg kellen, hogy tudják javítani! ("Nokia nem tudott segíteni" gondolom ez alatt a szervízt értetted)

Nem szervizben voltam vele,hanem az ügyfélszolgálatot hívtam fel.Az,hogy újra húznám phoenixel az mit jelent?
Sim kártya cserét meg ki fogom próbálni.
Köszönöm a segítséget!

Üdv:Csabigyerek
slickboy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: slickboy »

Üdv mindenkinek!

Az utóbbi időben furcsa dolgokat művel a telefonom, folyton kifogy a memóriából, lefagyogat, olyankor csak a kikapcs-bekapcs segít, van, hogy csak akkukivétellel tudom kikapcsolni. Ilyenkor van, hogy elvesznek beállított időpontok az ébresztőórából, illetve legutóbb eltűnnek a telepített alkalmazásaim! Valahol benne maradnak kártyán vagy telefonmemóriában, mert az Ovi storeból nem tudom újratelepíteni őket, mert telepítettnek érzékeli! Már csináltam egy hardresetet, alkalmazások újrateleítése, de kb 5 nap múlva eltűntek megint. :x
Most nekiálltam egy biztonsági mentésnek, memóriakártyát is szűzre formázom, sőt újrasütöm az egész telefon firmwarejét.
Kérdésem az lenne, hogy van-e különbség a Nokia szervizben végzett szoftverfrissítés meg a házilagos JAF/Phoenix frissítés között?
Szervizes ember váltig állítja, hogy ők teljesen lepucolják a telefont, egy marék műanyag lesz törlés után, és utána frissítik rá a szoftvert, míg házilag nem lehet úgymond olyan alaposan frissíteni, maradhatnak vissza problémák. Ez igaz? Csak mert 6000 forint egy frissítés náluk (pécsi Nokia pont), de ha mégse oldja meg szervizes szoftverfrissítés fenti bajaim, kár rá kidobni a pénzt. Ha meg csak ilyen marketingduma a járatlanok befolyásolására, akkor meg pláne. Ja és azt mondta, még ők se tudnak downgradelni szoftvert. Eddig abban a hitben voltam, hogy hivatalos Nokia szervizben vmi spéci ketyerével ez lehetséges, kívánságra. (Mellesleg valaki magyarázza már el, miért nem lehet downgradelni, miért döglik meg a telefon ha mégis megteszem, ennek mi értelme van, hogyan oldják meg hardveresen/szoftveresen ezt a korlátozást? Olyan ez, mintha mondjuk Vistára frissítés után többet nem lehetne XP-t telepíteni a számítógépre, mert többé nem fog működni.)

Előre is köszi a válaszokat.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

slickboy írta:Üdv mindenkinek!

Az utóbbi időben furcsa dolgokat művel a telefonom, folyton kifogy a memóriából, lefagyogat, olyankor csak a kikapcs-bekapcs segít, van, hogy csak akkukivétellel tudom kikapcsolni. Ilyenkor van, hogy elvesznek beállított időpontok az ébresztőórából, illetve legutóbb eltűnnek a telepített alkalmazásaim! Valahol benne maradnak kártyán vagy telefonmemóriában, mert az Ovi storeból nem tudom újratelepíteni őket, mert telepítettnek érzékeli! Már csináltam egy hardresetet, alkalmazások újrateleítése, de kb 5 nap múlva eltűntek megint. :x
Most nekiálltam egy biztonsági mentésnek, memóriakártyát is szűzre formázom, sőt újrasütöm az egész telefon firmwarejét.
Kérdésem az lenne, hogy van-e különbség a Nokia szervizben végzett szoftverfrissítés meg a házilagos JAF/Phoenix frissítés között?
Szervizes ember váltig állítja, hogy ők teljesen lepucolják a telefont, egy marék műanyag lesz törlés után, és utána frissítik rá a szoftvert, míg házilag nem lehet úgymond olyan alaposan frissíteni, maradhatnak vissza problémák. Ez igaz? Csak mert 6000 forint egy frissítés náluk (pécsi Nokia pont), de ha mégse oldja meg szervizes szoftverfrissítés fenti bajaim, kár rá kidobni a pénzt. Ha meg csak ilyen marketingduma a járatlanok befolyásolására, akkor meg pláne. Ja és azt mondta, még ők se tudnak downgradelni szoftvert. Eddig abban a hitben voltam, hogy hivatalos Nokia szervizben vmi spéci ketyerével ez lehetséges, kívánságra. (Mellesleg valaki magyarázza már el, miért nem lehet downgradelni, miért döglik meg a telefon ha mégis megteszem, ennek mi értelme van, hogyan oldják meg hardveresen/szoftveresen ezt a korlátozást? Olyan ez, mintha mondjuk Vistára frissítés után többet nem lehetne XP-t telepíteni a számítógépre, mert többé nem fog működni.)
,Előre is köszi a válaszokat.
Szia!
A Phoenixszel történő flashelés tökéletesen letakarítja a telót. Tehát olyan állapotba kerül, mintha most hoznád ki a boltból. Természetesen a flashelés előtt a memkarit is formázni kell és ha a memkari jelszóval védett, meg kell szüntetni a jelszavas védelmet, különben meggárgyulhat a teló, a memkari tartalma miatt. Nagyon fontos, hogy a biztonsági mentésből, csak a telószámokat, az SMS-eket, a képeket és videókat szabad visszatenni, a programokat és a beállításokat nem. Aztán persze utána lehet újra feltenni programokat. ;)
Olyan szervizben, ahol van un. box meg tudják csinálni a downgraedet, de nem igazán szeretik, mert utána előfordulhatnak hw hibák. Pl van olyan szoft, ami emeli a proci órajelét, aztán a visszaállítás már nem igazán tetszik a készüléknek.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”