Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: ferret »

telcsimatyi írta:Eredeti: http://kepfeltoltes.hu/120108/nokiaC7_w ... es.hu_.jpg

Jó drága!
Ez egy E7. :roll:
Kép Kép
WeghA
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: WeghA »

Sziasztok!
Fel szeretném rakni az új Sleeping Screen 3. képernyő védőt, de az elözőt nem tudom eltávolítani, mert nem találom a Telepített alkalmazásokban. Csak a kijelzővédőnél találtam a nyomát,de ott meg nem lehet törölni. Segítsetek már ez ügyben.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

WeghA írta:Sziasztok!
Fel szeretném rakni az új Sleeping Screen 3. képernyő védőt, de az elözőt nem tudom eltávolítani, mert nem találom a Telepített alkalmazásokban. Csak a kijelzővédőnél találtam a nyomát,de ott meg nem lehet törölni. Segítsetek már ez ügyben.
Érdekes, mert nekem ott figyel a telepített alkalmazásoknál ( Nokia Sleeping Screen 3MB )! Esetleg próbáld meg újratelepíteni azt ami most fent van, majd úgy megkeresni az alkalmazáskezelőben, hátha megjelenik és akkor törölhető lesz!
WeghA
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD

Hozzászólás Szerző: WeghA »

Todo írta:
WeghA írta:Sziasztok!
Érdekes, mert nekem ott figyel a telepített alkalmazásoknál ( Nokia Sleeping Screen 3MB )! Esetleg próbáld meg újratelepíteni azt ami most fent van, majd úgy megkeresni az alkalmazáskezelőben, hátha megjelenik és akkor törölhető lesz!
:koszi: így már sikerült. A működés míg rá jöttem :blink: azt hittem a verzió szám is változni fog. Na de a :google: utána olvastam egy másik oldalon.
Huyugu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Huyugu »

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az üzeneteket hogyan lehet jelszóval levédeni?
A választ előre is köszi.
djpety
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: djpety »

nokiae668 írta:Sziasztok!

Ha ki akarjátok próbálni a Tin Tin nevű játékot, C7 Annán vagy Bellén akkor töröljétek az E:\private\2004aabd ból a "paramount.m4v fájlt és müködni fog! :D

Tesztelve C7 Bellén!, az letoltes resznel nem jutottam, meg előrébb...
Elkészítettem a működő SIS-t. Letölthető C7-re és többi első generációs S^3-mas telókra is!

https://rapidshare.com/files/742535326/ ... y_Pety.sis
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Huyugu írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az üzeneteket hogyan lehet jelszóval levédeni?
A választ előre is köszi.
Nézz szét a letöltéseknél, biztosan találsz neked tetsző progit hozzá! Például: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=45276
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=45134
pelyhe67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia lumia 920
Has thanked: 40 times

Hozzászólás Szerző: pelyhe67 »

sziasztok.c7-re vki tudna nekem mondani egy jó hang rögzítő progit??köszönettel... :wacko:
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

pelyhe67 írta:sziasztok.c7-re vki tudna nekem mondani egy jó hang rögzítő progit??köszönettel... :wacko:
Szia!

Diktafonnak, jó ez is, de ha hivast is akarsz rögzítenni akkor ennek a 2.90 verzióját tedd fel mert az müködik a legjobban!

ITT: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=47054
These users thanked the author nokiae668 for the post:
pelyhe67 (2012-01-10 kedd 19:18:55)
Rating: 2.63%
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

Lenne egy-két problémám:
- Hard reset után tettem fel az bellét, volt backup előtte, de miután visszatettem, az üzeneteim, meg a naptárbejegyzéseim nem kerültek fel, pedig mind2 (mentés-visszaállítás) esetben be voltak pipálva :/ mitől lehet?
- Reggel ébresztőnél néha hiába nyomogatok a leállít gombra, nem reagál rá, sokszor vagy 20 mp után hagyja végre abba, addigra "érzi meg" :/ (a szenzort nem takarom le)
- Néha a widgetre nyomra nem reagál rá semmit a telefon
- De viszont a legfontosabb problémám, hogy a naptári jelzések egyszerűen nem "szundiznak". Elég sz**, hogy ha nem hallom meg a telefont, akkor majd csak jóval később veszem észre a jelzést, amikor éppen megnézem. Mostanában a menü gomb se villog már. 6120c-ben nagyon jó volt, hogy addig "visított", akár 5 percenként fél órán keresztül, míg ki nem nyomtam. Ezt miért kellett kivenniük? :/ Valami program nincs rá?
- Azt sem értem, hogy miért vették ki azt, hogy be lehessen állítani pontosan, hogy mikor csörögjön a jelzés, csak az van h x perccel előtte :/
- Régebbi telefonokban az volt a jó, hogy pl azt, hogy kivigyem a kukát minden héten keddi napra be lehetett állítani emlékeztetőként, és nem kellett szórakozni a tárgyalás kezdő és záró idejével, majd ha módosítottam valamit , hogy később jelezzem, már kiírta, hogy a jelzés későbbi, mint a tárgyalás, és ez nem jó neki :/
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”