Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Taylor N8 CFW
sziasztok, nekem a következő a problémám, szóval szépen felmegy a cfw, működik is szépen. Viszont csinál olyat hogy (van 6 hátterem és ezek nagyjából tele vannak widgetekkel illetve ikonokkal,) hogy hiába bökök rá bármire nem történik semmi,csak rezzen egyet a teló, csak éppen nem nyílik meg semmi. viszont menübe betudok lépni. És csak újraindítás után hajlandó megint működni. Más is találkozott ilyen problémával? Már kétszer raktam újra Taylor cfw-jét de hiába.
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Szia!xelaasod írta:sziasztok, nekem a következő a problémám, szóval szépen felmegy a cfw, működik is szépen. Viszont csinál olyat hogy (van 6 hátterem és ezek nagyjából tele vannak widgetekkel illetve ikonokkal,) hogy hiába bökök rá bármire nem történik semmi,csak rezzen egyet a teló, csak éppen nem nyílik meg semmi. viszont menübe betudok lépni. És csak újraindítás után hajlandó megint működni. Más is találkozott ilyen problémával? Már kétszer raktam újra Taylor cfw-jét de hiába.
Formáztad a memkarit, E meghajtót? Ha nem, bekavarhat!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Igen formáztam mindent. Esetleg valamelyik progim okozhatja, de idáig is fent voltak és nem volt ilyen gond.
- free93
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00 DG
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 6 times
Esetleg próbáld meg egyesével felrakni a programokat és akkor látod, hogy melyik okozhatja. Vagy lehet, hogy nem nagyon bírja a sok képernyőt tele widgettel és ikonokkal.xelaasod írta:Igen formáztam mindent. Esetleg valamelyik progim okozhatja, de idáig is fent voltak és nem volt ilyen gond.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nekem 4 volt tele, és még lassulást se tapasztaltam. Tuti valami program kavar be.free93 írta:Esetleg próbáld meg egyesével felrakni a programokat és akkor látod, hogy melyik okozhatja. Vagy lehet, hogy nem nagyon bírja a sok képernyőt tele widgettel és ikonokkal.xelaasod írta:Igen formáztam mindent. Esetleg valamelyik progim okozhatja, de idáig is fent voltak és nem volt ilyen gond.
- kay-lac
- Újonc
- Készüléktípus: N8 DarkGray
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 5 times
Taylor egy kérdésem lenne feléd?!
Az új Belle Cfw-be sikerült már javítani az equalizeres dolgot a zenelejátszóba?Esetleg van valami megoldás?
Köszi a választ előre is!!:P
Az új Belle Cfw-be sikerült már javítani az equalizeres dolgot a zenelejátszóba?Esetleg van valami megoldás?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 6 times
Nálam az időjárás most widget okozza a többi kifagyását ha leszeded a képernyőről akkor megszűnik a probléma az időjárás előrejelzés az müködik rendesen.xelaasod írta:sziasztok, nekem a következő a problémám, szóval szépen felmegy a cfw, működik is szépen. Viszont csinál olyat hogy (van 6 hátterem és ezek nagyjából tele vannak widgetekkel illetve ikonokkal,) hogy hiába bökök rá bármire nem történik semmi,csak rezzen egyet a teló, csak éppen nem nyílik meg semmi. viszont menübe betudok lépni. És csak újraindítás után hajlandó megint működni. Más is találkozott ilyen problémával? Már kétszer raktam újra Taylor cfw-jét de hiába.
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Már megoldott a dolog. Épp frissül a megosztási mappa. Bemásolással vagy telepítéssel nem oldható meg. A Core fájlt kell frissíteni a Pro romok esetében. A Core fájlt újra letöltöd ha felért, majd software update úgy, hogy törlöd az udát. Így minden megmarad és az eq működni fog. A javított core az összes Pro RC V2 variációhoz jó. Persze tisztán újra is frissítheted ha úgy tetszik.
kay-lac írta:Taylor egy kérdésem lenne feléd?!
- These users thanked the author Taylor for the post (total 2):
- bazy (2012-01-08 vas. 16:22:14) • symbian7610 (2012-01-08 vas. 19:32:22)
- Rating: 5.26%
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
-Megosztási mappa frissítve! A javított core fájlal működik a szerkeszthető eq.
-Más. Ha februárban jön a hivatalos Belle akkor abból természetesen készül egy Pro verzió. Addig is lehet írogatni hogy kinek mi az elképzelése. Mit és hogyan szeretne, stb.
-Más. Ha februárban jön a hivatalos Belle akkor abból természetesen készül egy Pro verzió. Addig is lehet írogatni hogy kinek mi az elképzelése. Mit és hogyan szeretne, stb.
- These users thanked the author Taylor for the post (total 2):
- bazy (2012-01-08 vas. 16:22:24) • symbian7610 (2012-01-08 vas. 19:32:34)
- Rating: 5.26%
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Én csak a szokásos, minden maradjon benne (uncleared), jelenlegi moddolásos (persze csak ami mukodik majd rajta) EN-HUN változatot szeretnékTaylor írta:...addig is lehet írogatni hogy kinek mi az elképzelése. Mit és hogyan szeretne, stb.

- Rating: 2.63%
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM